Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit : Dříve jsem si kupovala časopis Jezdectví, koně mě pořád zajímají, ale snažím se neutrácet... Nedávno sem si začala časopis opět číst ty staré kousky co mi leží v knihovniče a narazila jsem na moc pěkný článek , který se jmenuje Vraník, jde tam o to že: Jedna holka jezdí na koni a ten kůň si poraní nohu, zrovna na místě, kde se to asi nehojí moc dobře. Skončí to tím jak doktor oddělává sádru, a v dalším čísle by mělo být dokončení, jenže to příští číslo nemám ... (Povídka : Vraník (dokončení) str. 84 ) A tak se chci zeptat - 1. jak bych mohla zjistit, jestli to dobře dopadne, protože je to moc krásný příběh a byla by škoda to nevědět... 2.V naší knihovně Jezdectví nemají takže s tím se nemusíteobtěžovat .. 3. Nebo jestli si tady někdo nekupoval/nekupuje Jezdectví, a tudíž jestli by mi to mohl vyhledat a říct, kdyby byl tak hodný ... Dopředu všem ochotným rádcům díky
Kaču
Co kdybyste nám napsala,ze kterého roku je ten výtisk?
A taky,které číslo Vám chybí.
Poikud někdo tenhle časopis má,asi Vám nebude listovat všemi čísly.
doplněno 28.01.11 17:16:Já se omlouvám,nemám brýle,už to vidím,že jste to napsala.promiňte.
doplněno 28.01.11 17:17:Já jsem přece blb.S odpuštěním.Přehlédnu nadpis.
To mě také napadlo, dívala jsem se tam a podle toho jsem zjistila i ten díl ... Zkusím to, ale nevím jestli chtějí podávat takovéhle informace, kdyby to všem napsali nemuseli by dělat časopis..
ahoj Kaču,
ségra tenhle časopis taky odebírá a dokončení povídky jsme našly chceš to naskenovat a někam poslat?
Barča
To by jste byly moc hodné ... Třeba na mail : kacka.hlav@seznam.cz , jste moc hodné už jsem ani nedoufala :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.