Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis Jezdectví - 11/2007 příběh

Od: kacu* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit : Dříve jsem si kupovala časopis Jezdectví, koně mě pořád zajímají, ale snažím se neutrácet... Nedávno sem si začala časopis opět číst ty staré kousky co mi leží v knihovniče a narazila jsem na moc pěkný článek , který se jmenuje Vraník, jde tam o to že: Jedna holka jezdí na koni a ten kůň si poraní nohu, zrovna na místě, kde se to asi nehojí moc dobře. Skončí to tím jak doktor oddělává sádru, a v dalším čísle by mělo být dokončení, jenže to příští číslo nemám ... *plac* (Povídka : Vraník (dokončení) str. 84 ) A tak se chci zeptat - 1. jak bych mohla zjistit, jestli to dobře dopadne, protože je to moc krásný příběh a byla by škoda to nevědět... 2.V naší knihovně Jezdectví nemají takže s tím se nemusíteobtěžovat .. 3. Nebo jestli si tady někdo nekupoval/nekupuje Jezdectví, a tudíž jestli by mi to mohl vyhledat a říct, kdyby byl tak hodný ... Dopředu všem ochotným rádcům díky :) Kaču

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co kdybyste nám napsala,ze kterého roku je ten výtisk?

A taky,které číslo Vám chybí.

Poikud někdo tenhle časopis má,asi Vám nebude listovat všemi čísly.

doplněno 28.01.11 17:16:

Já se omlouvám,nemám brýle,už to vidím,že jste to napsala.promiňte.

doplněno 28.01.11 17:17:

Já jsem přece blb.S odpuštěním.Přehlédnu nadpis.

kacu*
hodnocení

Nevadí :) ... i mistr tesař se někdy utne ;)

marenka*
hodnocení

0x

Kacu a co se zeptat přímo tam? *nevi*

jezdectvi.cz/...

kacu*
hodnocení

To mě také napadlo, dívala jsem se tam a podle toho jsem zjistila i ten díl ... Zkusím to, ale nevím jestli chtějí podávat takovéhle informace, kdyby to všem napsali nemuseli by dělat časopis..

umpalumpa*

ahoj Kaču,

ségra tenhle časopis taky odebírá a dokončení povídky jsme našly :) chceš to naskenovat a někam poslat?

Barča

kacu*
hodnocení

To by jste byly moc hodné ... *andel* Třeba na mail : kacka.hlav@seznam.cz , jste moc hodné už jsem ani nedoufala :D

umpalumpa*

Tak jsem ti to poslala na mail, snad ti to došlo :)

kacu*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]