Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Chtel bych tady povás nestrané rozřešení našeho sporu.Z kolegou z práce jsme tesně před vanocemi koupili nove TV.Jak uz to bývá každy ma tu nejlepší.
Kolega ma : okcomputers.cz/...
oproti mě muže přes USB přehravat filmy ovšem sam přiznal že tento vstup používa na domacím kinu takže ta funkce je mu na nic.O proti mě je naruživý sportovní fanda již před lety si pořidil satelit danou tv krmi signalem přes něho.
Ja mám : okcomputers.cz/...
filmy přes USB pouštím přes dom.kino,signal přes anteny (české + polske programy)o satelitu vubec neuvažuji sport mi stačí vysledky ve zprávach.Kupoval jsem ji 15.12. v euronicsu za 9990 kč.Kolik platil kolega nechce řict.
LG jsem vybral proto že tehle značce duvěřuji mikrovlnka + klasicka tv fungujou 13 roku bez poruchy a loni jsem pořidil split.klimu taktěž teto značky.
prosím zkuste nás rozsoudit.
Nevím co chcete slyšet? Z pohledu každého z vás může být a samozřejmě asi je nejlepší ta vaše. Tyhle dětské spory mám opravdu rád . Já sám bych ve své domácnosti našel pár věcí které v mnoha hodnoceních a v různých recenzích totálně propadly a přitom mě po všech stránkách vyhovují a slouží k plné spokojenosti. Váš spor nemá řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.