Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové tv programy

Od: karlosdos* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ČT1,má vysílat nějaké nové TV programy.

Nevíte někdo jak se naladí? Mám STV a kabelovouTV NETBOX,nikde to NEJDE.!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na UPC mi je naladili automaticky v rámci aktualizace kanálů. Co na to váš poskytovatel?

naihonn*
hodnocení

0x

ceskatelevize.cz/...

Ale pokrytí tím multiplexem nebude určitě 90 %, i já mám smůlu a nejsem zdaleka sám. A ohledně kabelové televize by se to asi chtělo informovat u provozovatele, jestli ty nové kanály nabízí a jak je naladit. Každopádně jsem četl, že kromě Astry na satelitu zatím jinde nebude, ani u Freesat ani u DigiTV. Zkrátka na to, že je to Česká televize, je to s pokrytím dost smutné.

Pokrytí je skutečně nižší, oni si pronajímají kapacity regionálních vysílání a s tím to souvisí.

zpravy.idnes.cz/...

hodnocení

0x

Pokud máš kabelovku, tak to závisí hlavně na poskytovateli, co a kdy do toho drátu pustí. Jinak by mělo stačit spustit automatické ladění nebo tak něco, podle typu televize.

olaf71*
hodnocení

0x

tady je nějaké povídání a mapa pokrytí: digiprijem.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]