Nejste přihlášen/a.
Týden jsem měl rýmu a když jsem myslel,že už je po ní,tak se mě za dva dny opět vrátila.Ale s tím,že mám totálně ucpaný noc a Muconasal ,ketrý jsem před tím používal mě pomůže maximálně na tři hodiny apk je zase uplně ucpaný.
Prosím poradťe jak uvolnit ucpaný nos.Vůbec se nevyspím a dýchat mohu,jen s oteřenou pusou a to při těžké fyzické práci jde dost těžko.Předem děkuji za rady.
doplněno 11.09.13 17:07:Ono ho nemám nejspíš ucpaný rýmou,ale nejspíš nateklá sliznice.
Dobrý den, a zkoušel jste napařit? Hrnec s horkou a osolenou vodou, naklonit se nad něj a přes hlavu si hodit ručník. Pozor na teplotu té vody, ať si neopaříte obličej. Jinak je to metoda dobrá.
Zdravím!
trochu tvrdší, ale účinná metoda je výplach nosu slanou vodou.
Vezměte misku, nalejte do ní teplou a mírně posolenou vodu.
Nakloňte se, strčte nos do misky, natáhněte vodu do nosu a držte. Pak se pořádně vysmrkejte.
Celou proceduru opakujte, dokud v nose není úplně čisto.
Ještě lepší než slaná voda je Luhačovická Vincentka.
Přeji mnoho zdaru při kurýrování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.