Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už když jsem byla menší, měla jsem ráda kovboje, zbožňovala jsem westernovky a chtěla si uvázat laso a chytat do něho zatoulaná zvířata...
Teď jsem vetší, ale laso bych chtěla zkusit uvázat pořád... jenomže : Ať hledám, jak hledám nemůžu najít DOBRÝ návod na uvázání lasa, a na jeho použití tzv. lasování. Mám tady u sebe provaz a zkouším to, co mi přijde na oči, ale nic se mi nezdá SPRÁVNÉ, spíš nějaké náhrady, ale kdo ví ... Tak bych se chtěla zeptat, neumí tady někdo uvázat laso, nebo to najít na internetu, popř, vysvětlit mi jak se lasuje? Předem dík za odpověďi ..
Kniha:F. A. ELSTNER : Uzly a laso . Profil 1968 .Sežeň si to v knihovně přes výpůjční službu. Jo, taky jsme byli mladí, co?
Lasovani je super vec, kdyz se to umi, ale nejlepe (ne-li jedine) se to naucis, kdyz Te to nekdo jiny primo ukaze. Nejtezsi je laso nahodit a tuhle zrucnost ze zadnych obrazku zrejme nepochytis.
Takze nejlepe najit ve svem okoli nekoho, kdo Te to primo ukaze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.