Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce- jak dostat přidáno apod

Od: orel* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz, co změnit nebo co proto udělat?

seznámím vás s mojim problémem.

Mám pocit že si mě v práci neváží. Dělám co všechno můžu, šéf mě chválí, ale to je vše, beru 11 500 čistého. Dělám objednávky, prodávám zboží, fakturuju, zatřizuju, věnuji se lidem atd.

Když jsem si byl za šéfem jestli by mi nemohl přidat taktně mi vysvětlitl že to bere jaksi posloupně. jakoby kdo je u něj dýl tak má nárok navíc , v tomto případě, beru nemíň.

Jsem tam rok, ale myslím si osobně, že jsem toho dokázal už dost, že musí vidět že si to prostě zasloužím, ani neříká že ne. ale mrzí mě, že byť dělám víc, a na důležitější pozici, stále beru nejmíň.

Nikdy jsem neměl s ničím problém, bral jsem přesčasy, dělal práci navíc, ale zdá se mi , že čím víc ukazuju že umím, tak to je u mě bráno jako samozřejmost. Po měsíci co jsem nastoupil jsem dělal vše téměř sám, ti co nastoupili po mě, byť tam jsou tři měsíce, tak berou teď to co já, ale musíme na ně prý brát ohled že to ještě neumí..

Ptal jsem se na zvýšení platu hned po skončení zkušební doby, teď je to rok, co myslíte, zkusit se nějak zeptat, jak? nebo raději mlčet, brát dál přesčasy za ostatní a dělat z toho samozřejmost?

Díky těm co poradí nebo vyjádří svůj názor.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

Zdravím,
promluvil bych si se šéfem, ukázal mu svoje přednosti, které popisujete (samostatnost, zodpovědnost, přesčasové práce), a požádal o aspoň malé zvýšení platu vzhledem k tomu, že s vámi nejsou problémy a ve společnosti jste už nějakou dobu. Kdyby to nezabralo, klidně bych řekl, že si budu hledat jiné místo.

orel*
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. vážím si vašeho času.

Mě právě mrzí, že u mě je to bráno jako samozřejmost, protože ví že buď to prostě zvládnu nebo že dýl zůstanu atd. ale druzí ti nemusí protože ti by to nezvládli, ale rozdíl poté žádný.

Za ten stres co deně mám, a co vše musím zvládnout aby to klapalo mě to přijde prostě nedostačující.

Uznávám časovou posloupnost v platu ale prostě různé pozice pracovní nelze rozlišovat jen podle tohohle, myslím si že je víc aspektů.

honzs*

Jak píše axus, shrňte si pro sebe důvody, proč by vám měl přidat, a jděte za ním. Jestli jste za ním byl před více než půl rokem, neotálel bych a znovu se mu připomenul. Sedm měsíců je dostatečně dlouhá doba, aby se něco změnilo, a to se, jak je vidět, nestalo.

hodnocení

0x

Dej si dohromady argumenty, proc mas dostat pridano a s nimy za sefem jdi. Rozhodne nemlcet. Clovek se musi umet ozvat.

orel*
hodnocení

Děkuji i Vám.

No já čekám vlastně od té doby co jsem mu řtekl naposled 7měs. ale nevím jestli to není málo a prostě nečekat až to přijde. nebo jestli to raději probrat, pač bych se nemusel dočkat, a dostávám se do fáze kdy nadšení a vše se mění v to že mě to prostě za těchto podmínek přestává bavit.

K čemu mi je že mám práci která mě baví, když mě jak se říká neuživý.

pearmonik*
hodnocení

0x
Zalezi jeste kde pracujes. Jestli v okoli neni lepsi prace a je tam vetsi nezamestnanost tak ti sef nema zadny duvod pridat protoze vi ze neodejdes. Tak to dnes funguje a do budoucna to bude horsi a jinak rozesli zivotopisy a pohroz ze jdes jinam, to funguje vzdy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]