Vážený pane řediteli úřadu Moravskoslezského kraje,dovolím si obrátit se na Vás v záležitosti životního prostředí a špatného ovzduší na sídlišti Dubina. Mám mimořádně citlivý čich, jsem alergik, a nesmírně trpím. Jde o to jaké jedy a smrady vypouští do ovzduší Biocel Paskov Poznámka: Biocel Paskov je akciovou společností se sídlem v Paskově, v Moravskoslezském kraji České republiky. Tradice výroby buničiny v této oblasti sahá do konce 19. století. Biocel Paskov se v roce 2001 stal součástí rakouské celulózo-papírenské skupiny Heinzel Group.Tedy dívala jsem se na stránky Biocelu Paskov, ale český web nemají. Bydlím na Dubině, a tam je ten smrad cítit hezky dlouho, posledních 14dnů téměř nepřetržitě. Hlavně večer a v nočních hodinách vypouštějí ty puchy, nedá se vůbec větrat, .jen abyste věděli že ty hnusy tady dýcháme, a je to na blití!Rakušáci, podobně jako Němci, si z nás dělají zemi pro vývoz svých odpadků!Žádám o kontrolu znečišťování našeho ovzduší tímto významným průmyslovým objektem a zplodinami jeho výroby.Děkuji Vám, přeji hezký den, Le
Lentilko, já tohle podepíšu se vší zodpovědností. Jsem ze Stalingradu a smrad je opravdu přímo nemravný. Zvláště pak v noci a o víkendu v noci nejvíce. Když byla ta horka, tak to bylo šílené! Ve dne se pro horko nedalo větrat a v noci smrad. Z této situace jde normálně strach! Je to hnus, je to hnus, je to hnus!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.