Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymyslet úkol do sázky

Od: net99 odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni,

potřebuju s něčím poradit. S kámošem jsem uzavřela sázku a už máme vymyšlené i tresty pokud to někdo z nás nesplní. Ještě nám ale chybí vymyslet úkol. A já bych potřebovala od vás nějaký tip, abych ten úkol jako holka dokázala splnit a on jako kluk ne. :D Už několikrát jsem s ním prohrála a tentokrát bych chtěla opravdu vyhrát! :) Moc děkuju předem za vaše rady a nápady. :) Klidně piště i svoje zkušenosti, budu jen ráda. :)

Díky!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Otehotnet?

net99
hodnocení

no to raději ne.. -.-

hodnocení

0x

Dat si francouzaka s nejakyk klukem (vasim kamaradem a pod.)

doplněno 11.09.13 15:04:

Samozrejme alespon desetisekundovyho.

doplněno 11.09.13 15:05:

Respektive kazdy desetisekundovyho se stejnym pohlavim, aby nemohl rikat, ze ses ve vyhode.

Holkam to tolik nevadi a pokud je on na holky, tak nema sanci to dat.

ukulele*
hodnocení

0x

upleť, nebo uháčkuj ponožky, neznám chlapa co to umí, ale zase aby se on o to s tebou vsadil? hahaha

petr123*

Jo, to by mohlo zabrat! Když manželka plete tak pokaždé jen kroutím hlavou jak je možné že ty uzlíky drží pohromadě ;)

net99
hodnocení

neumím háčkovat ani plést :D a nebyla by to zas taková sranda.. chce to něco akčního

narf
hodnocení

0x

Přestat kouřit

Přestat pít pivo

Přestat používat neslušná slova

figurek*
hodnocení

0x

kdyby po vás chtěl, abyste se vyčurala ve stoje do pisoáru, pak ho můžete ohromit, tak jako jedna moje letní láska ohromila mě.

Jde to. Musíte si k němu ale stoupnou zadkem a udělat hluboký předklon. *smich*

net99
hodnocení

aha a on se bude na to dívat, aby uvěřil.. haha raději ne, ale dobrý nápad :D

hop®
hodnocení

0x

Sázka je uzavřena, ale ještě se neví o co. Není to nějaký divný postup?

net99
hodnocení

však to nevadí.. originální sázka! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]