Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Halusky - s jakym masem?

Od: alenakrat odpovědí: 6 změna:

Dobry den, zacala jsem delat hallusky a zjistila jsem, ze nemam hovezi maso: Myslite, ze by sli hlausky treba i s kurecim masem? Dky za odpovedi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

no, halušky jsou příloha... případně se dají jíst jako hlavní jídlo bez masa - s bryndzou a slaninou...s uzeným a kysaným zelím...

je jenom na vás s čím je budete servírovat...

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

já jen se špekem či slaninou. Špekem nemyslím takové to tlusté světlé.

marenka*
hodnocení

0x

Šli. Já jsem jednou takhle zpracovala zbytky. Halušky, zbytek pečeného kuřete a cibulku, to jsem osmahla na pánvi, ke konci přidala zelí a prohřála. Mana nebeská :)

lidus*
hodnocení

0x

Halušky miluju s brynzou, se špenátem a nebo ty co se jim u nás říká strapačky-s kysaným zelím a se slaninou. Smíchané v jedné míse-výborné nebo použít halušky jako příloha a tam můžete co vám chutná.

amlim*
hodnocení

0x

Halušky buď se zelím, nebo s bryndzou, polité rozškvařenou slaninou. S masem je nedělám. Dobrou chuť.!

stribrnak*
hodnocení

0x

uzené maso a zelí opravdu si myslím nejjj!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]