Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na Okamuru?

Od: culdabulda1* odpovědí: 34 změna:

Ahoj - několikrát jsem zde nadhodila téma "volby". - ale každý jenom nadává - a nikdo nemá kromě urážek žádný konstruktivní návrh.!

Co říkáte na Okamuru .?!? - je to inteligentní, ekonomicky myslící politik - a podle mne je více Čech, nežli kníže Schvarzenberk, který neumí ani pořádně česky a "paktuje" se s Němci. - ale no - možná, že kdyby zde vládli Němci - bylo BY LÍP!

- Češi si vládnout nedokáží - a Němce bych docela brala .! - zavedli by zde řád a pořádek - což Češi rozhodně neumějí - viz posledních 24 let .

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Němci už u nás vládli a to několikrát nevím že by za jejich vlády bylo Čechům lépe.spíše Němci ukradli co mohli,A tlustoch Okamura? Když ptáčka lapají pěkně mu spívají.

hodnocení

0x

Až na to,že Němci se na nás dívají podobně jako mi na Vietnamce.

ivik*
hodnocení

0x

Tak jděte žít do Německa, dneska si můžete díky svobodě vybrat...

doplněno 30.08.13 17:55:

Ještě k p.Okamurovi: je to jeden z několika lidí, kteří to mají v hlavě srovnané, to by asi nebyl tam, kde je a je terčem závisti těch, kteří ho pomlouvají.V Čechách se úspěch neodpouští.Každý národ má vládu jakou si zvolí, dobře nám tak...

Je více podnikatelu co to mají v hlavě srovnané ale pro svou kapsu a ne pro naši zemi.To je jen výmluva darebáku ,,Oni mi závidějí úspěch"Jmenujte aspoň jednoho co pomohl naší zemi. Že by Kalousek,Bárta, Rath...? Nebo pan kníže?

ivik*

Já vás chápu, ale co si lidi vyzvonili klíčema a nechali se oblbnout nějakou sametovou revolucí,která ve skutečnosti byla předem domluvená habaďůra mocných, to máme a za to teď pykáme...A Kalousek, Bárta, Rath? Někdo je asi zvolil a pustil ke korytu...

Kalousek,Bárta Rath...Než se dostali do politiky byli úspěšní podnikatelé jak Okamura.Jinak máte pravdu.

pt®

Ti Vámi jmenovaní, nemají otce Japonce. Říká se, že to, co se zasadí, také vyroste a Japonci jsou jiní než my a jeho maminka je z Moravy, dobrá kombinace, tak bych to s Okamurou viděla líp, než Vámi jmenovanými. - pt

fribble*
hodnocení

0x

Tak teda konstruktivní návrh - vyhlásíme válku Švédsku. Oni nám nepůjčí Gripeny, tak se budeme muset vzdát a když k nám dosadí nějakou nucenou správu místo našich politiků, bude houby zle.

ohneta*
hodnocení

0x

Odvážné zkritizovat knížete za to, že neumí pořádně česky a sama neumíte napsat správně jeho jméno. A s těmi počty jste se snad spletla, správně má být 65 let.

culdabulda1*
hodnocení

no - právě - ani neumíme správně napsat jeho jméno - proč by nám tedy měli takoví cizáci vládnout .?

Odsuzuješ člověka za to, že má "nečeské" příjmení a vadu řeči? Přitom je to člověk, který se v Česku narodil a strávil tu většinu života! A že mu není rozumět? Kdo mu nerozumí, měl by jít na ušní, ano, nemluví nijak úžasně, ale je mu rozumět každé slovo.

Tohle mi přijdou jako názory těch největších omezenců - "je to Rakušák a žvatlá"

doplněno 30.08.13 23:16:

jh11, můžeš mi prosím vysvětlit, co ses mi svým příspěvkem snažil sdělit?

Já poukazoval na to, že je nesmysl někoho odsuzovat kvůli příjmení, původu či nějaké drobné vadě. Nic víc, nic míň.

Ale ano, volil jsem Karla a rozhodně se za to nestydím. Na druhou stranu neodsuzuju lidi, kteří volili Zemana. Je to každého věc, s kým se více ztotožňuje a přijde mu "lepší", nikdy se nelze zavděčit všem.

jh11

Jasně nesahejte mikihansovi na Boryše

Omezenci jsou ti co skáčou Boryšovi na číro a

vůbec je nezajímá co prosazuje.

k2

Aneb jak cloveka s odlisnym nazorem urazit bez pouziti jakychkoliv argumentu a zaroven zalozit flamewar ve 2 vetach. Gratuluji.

jh11

Neberu nikomu právo na svůj názor.

Já mám také svůj názor.

ten jsem vyjádřil.

Nerozumím lidem, kteří prosazují někoho

aniž by dokázali definovat čehochce prosazovaný dosáhnout.

Jinými slovy znáte cíle Schwaincerbergra?

Co udělal pro republiku dobrého?

k2

Proc o sobe mluvite v mnoznem cisle? Proc ho nazyvate cizakem? Do kolikateho kolene musi byt dotycny Cech, aby nebyl cizak? Argument neumim napsat neci jmeno, tak nema narok byt ve vrcholne politice ci prezident je taky mirne receno mimo...

waltr1*

nechapu n eni vetsi cizak nez okamura tak oco gou okamura se pachtuje s bartou a ten je jak kalousek slizky had a jak se řika vrana k vrane seda vypada to na zemanovce jeste se nestihli prodat verejne a budou asi vic nacionalni

fribble*

Já bych řekl, že 95 let. Ona ta 1. republika podle pamětníků byla dobrá taky jen pro pár vyvolených.

Ohneta, výborně.

buss
hodnocení

0x

Je třeba si položit otázku? Proč jdou lidi do politiky? Myslíte si, že pro dobro ostatních?

jh11
hodnocení

0x

Přes 20 let nám tu vládla pravice

A co dokázala? Prd. Už nejsme ani rozvíjející se rozvojová země.

Chtěl bych volit levici, ale máme pouze jednu levicovou stranu a to

komunisty bez programu.

Já jim to tam ale stejně asi hodím.

Protože princip politických stran nefunguje

a je úplně jedno koho zvolíme.

zabu

Komunisti neboli KSČM nejsou strana bez programu. Jsou jen voličí, kteří tomuto hloupému tvrzení médií věří a šíří ho dál.
Na program KSČM se stačí podívat ne jejich webové stránky.

davidp*
hodnocení

0x

Okamura je bláznivý populista. A nevím, proč pořad řešíte Němce. Ty na to nejdou přes Schwarzeberga, ale přes Brusel. A Bruselu skáčou na špek všechny "proevropské" strany nalevo i napravo.

David

fuxa*
hodnocení

0x

Ani se vlastně nedivím,že jsme tam,kde jsme. Po přečtení většiny názorů na téma Okamura je vlastně klika,že ještě můžu klidně chodit po ulicích. Tazatelce bych doporučil,aby se do "Rajchu" odstěhovala,včera bylo pozdě.

Už vidím ty výsledky voleb ----------------------- to tedy bude průser, a je vcelku snad i jedno,která parta nenažranců to nandá nějaké jiné. Naprosto symbolické ------- je i volba dnešního prezidenta,alias Virotika. Každej národ má takovou vládu,jakou si zaslouží.

U toho našeho to platí tuplem. Copak neumíte číst? Přečtete si Dějepis ze ZŠ.

culdabulda1*
hodnocení

pro "fuxa"

- kdybych byla mladší (alespoň tak 40 let) - tak už v Rajchu dávno jsem - tzv. "svoboda" pro mne přišla pozdě - a taky jsem zpočátku netušila, že tzv. "sametová revoluce" bude mít takové konce.

joudic*
hodnocení

0x

vubec nevim ,asi ho budu volit, ale nevim

hodnocení

0x

Pana Okamura si pamatuji z programu "Den D". Vůbec mi nebyl sympatický ničím. Ani zjevem, ani chováním. Je to sebestředný člověk a "šplhá" vzhůru. Až dopadne zase na na zem, udělá to "buch"! David Rath také spadl. A ten mi byl daleko sympatičtější. Alespoň měl jakousi noblesu. Pan Okamura je divně odulý a nabubřelý Za odulost nemůže, to uznávám, ale za svou nabubřelost v projevu může. Ale jsem jenom zrnko písku v lavině, takže můj názor je bezpředmětný a já si toho jsem vědoma.

martin1965*

To zase ve dnu D byl Tomio skvělý, ale nejsem přesvědčen, že bude tak dobrý politik, ale jelikož tady už vládne taková skepse, tak i on může zazářit.

hop®
hodnocení

0x

Odpovím, ale pouze ve smyslu nadpisu "Co říkáte...?", nikoli ve smyslu ostatních neopodstatněných tvrzení z dotazu...

Můj názor na pana Okamuru: je to chytrý člověk, kterému vadí, co se zde děje, je to i jeho domovina. Myslím, že je tak úspěšný podnikatel, že by neměl moc důvodů ještě krást v politice, podobně jako byl Václav Fischer. A právě proto je otázka, jak dlouho by v té politice mezi ostatními ziskuchtivými kolegy vydržel.

Jinak s většinou názorů ostatních kolegů v tomto tématu se neztotožňuji...

O tom, koho budu volit jsem ještě vážně nepřemýšlel. Vím koho volit nebudu a pan Okamura (a jeho strana) mezi vyřazenými není.

hodnocení

0x

Celé to je takové opravdu smutné. Tolik je lidí v politice, tolik je lidí, kteří jim dělají poradce a vlastně není vůbec nikdo, o kom bychom mohli říci, že je to slušný a schopný člověk. Že bychom ho chtěli vidět ve vedení státu. *plac+ *plac* *plac*

jh11

Nejhorší je pořád si namlouvat,

že jednou se takový člověk, nebo lidé objeví.

to spíš přiletí mar´tané.

Jediný možný způsob je zajistit zpětnou vazbu na politiky od občanů

a důsledná kontrola politiků

i kdyby měli mít za zády druhého, který jej bude kontrolovat.

Tady nefunguje kontrola politiků a nezávislé soudy.

Aby politiky drželi na uzdě.

harmonie111.webnode.cz/...

lentilka1
hodnocení

0x

Zdravím, taky jsem si zpočátku myslela, že Okamura bude jisté řešení, nabízí nám voličům toho hodně. Jenže je pravdou i to že i on myslí především na svou vlastní kapsu. Jak si jinak vysvětlit, že nejdřív byl v Asociaci cestovních kanceláří, když se otrkal, už sse stal senátorem, a ted zas má už svou vlastní politickou stranu, se kterou jde do voleb. Jako astroložka musím říct - je to Rak, čili v každém případě KARIÉRISTA, a má čich na peníze, takže on se do Parlamentu dostane. Ale pochybuji že by nám přinesl nějakou významnou změnu . Spíš zabředne do starých vyjetých kolejí a podle hesla "kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti", nakonec bude stejný jako ostatní politici

Ano, je to karirérista. A ano, myslí v prvé řadě na svou vlastní kapsu. (Ale v tom není bohužel sám.) Žádnou změnu pro lidi, by tento člověk nepřinesl. Leda tak pro sebe, a své sebestředné ego. Žádný ze svých slibů, a nabubřelých žvástů by po svém eventuelním zvolení nesplnil. A ani by nemohl, musel by počítat s opozicí. A v tom je vlastně ten háček. Problém je v tom, že i kdyby to někdo opravdu myslel dobře a chtěl se do toho obout, opozice mu bude házet klacky pod nohy jenom proto, aby dokázala, že oni, na té druhé straně, jsou kompetentnější...

Takže celá politika je to h..no pro obyčejného obyvatele této země. A ze strany politiků je to jenom boj o "koryta" a dobré bydlo na úkor lidí.

07.09.13 21:39
hodnocení

0x

jenom *andel*

waltr1*

okamura a barta to je jak šašek a černykopec ANO to je ta spravna sranda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]