Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když chlap nosí elasťáky

Od: tx* odpovědí: 6 změna:

Ahoj jsem kluk a je mi 30. Rád nosím elasťáky na běžné nošení doma i ven. Nosím kraťasy ale i dlouhé kyž je třeba chladno.Mě to vyhovuje a líbí se mi ale mé přítelkyni ne. Tak se chci zeptat jestli je to opravdu tak mimo kdyz se to zdá každému divné a nemam je nosit nebo co mám dělat. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Pokud jsi skutečně plnohodnotný! chlap a nevadí ti to, tak dlab na okolí. Nos co se ti líbí, vyhovuje ti, nebo splývat s davem..

binka*

Proč další stejná otázka? Pokračujeme v té původní ..*bzum*

marenka*

A já hledala, jestli není ta původní smazaná. *smich*

petrzvysociny
hodnocení

0x

Já bych je na sebe nikdy nevzal. Připadá mně to teplý. Někde tě potkat,tak se musím pod vousy usmát. Ale nic ve zlém. Můj názor

polinek*
hodnocení

0x

,,no víš - tedy já za sebe ,,,já bych také protestovala,,,,,,,nebo bych si oblékla takzané tlumiče vášní ,a pak by se vidělo co ty nato.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

To jako ty, co nosí Harapes?*ee* Tak to mě přijde dost ulítlý a přítulkyni se nedivím. Mě stačí, když v tom vidím kolisty a jdu radši kousek dál. Zkrátka mě to k chlapovi neštymuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]