Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Nakolik už vypršeli 3 měsíce původní komentář již nemůžu doplňovat.Chci Se moc poděkovat za ochotu pomoct a vyslyšení. Spolu jsme řešili nízkou frekvenci sexu v mém již snad už bývalém vztahu.Naneštěstí tento problém byl již od počátku neřešitelný nakolik z ex se vyklubal podvodník nejhoršího zrna ,který mně skoro připravil o střechu nad hlavou ,který mě okradl a hnusně zneužil důvěru všech lidí.Lhal o všem každýmu tak dlouho až to prasklo. Rovno z toho důvodů si myslím ,že nebyl schopný sexuálny aktivity (nechápu jak mohl vůbec spát).Děkuji Vám a držte mi palce ať sem schopná ho žalovat(úspěšně) a aby zmizel z mého života.Teď partnera nemám a asi ani mít brzo nebudu ,takže nemusím řešit žádnou frekvenci.Děkuji ..v dané chvíli jste mi byli oporou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.