Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánek X úplněk

Od: lindaf* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, může mít úplněk vliv na spaní? já většinou když je úplněk nemůžu vůbec usnout jak to máte vy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Četla jsem, že může... a u mě má. Buď špatně spím, nebo mám zlé sny, nebo se budím. A rozhodně to není o tom, že bych si přečetla, kdy úplněk je, a tyhle obtíže si vsugerovala, téměř nikdy ani nevím, že je, až ráno se po hrozné noci podívám na internet (v diáři to nemám značeno) a ejhl - byl úplněk.

mowla*
hodnocení

0x

Jsem šťastný člověk - když chci, usnu i ve stoje na motoru buldozeru v plné práci... *smich*

agnes*
hodnocení

0x

Já také ne. U nás ženských je to ještě podmíněno menstruační cyklem.

agnes*
hodnocení

0x

Já také při úplňku vůbec nemůžu spát. Asi jsem lunární:)

ivik*
hodnocení

0x

Ani já ne, i mnoho mých kolegů z práce, nepomůže mi ani zatažení žaluziía závěsů,ani sklenice piva, prostě nic a je to dost nepříjemné...

pt®
hodnocení

0x

Myslím, že ne jen na spánek, ale při úplňku bývá i více sebevražd a pokusů o ni.

ivik*

To bude asi taky pravda, v práci se tak nějak i víc hádáme.pracuju mezi 20 ženskýma a to je fakt, že jsme v té době víc agresivní, někdy bych radši utekla...

pt®

Na jiném webu jsem četla od lékaře, že neradi mívají o úplňku službu, je více různých případů. Ale vidím to i tady na poradně, že kolem úplňku se to tady víc hádá, než radí. Jedině si vzít o úplňku v práci dovolenou, ale to je zase škoda. ;) To jen tak pro odlehčení. - pt

martinjelinek*
hodnocení

0x

Říká se že při úplňku vnímáme vše intenzivněji a to je také důvod proč nemůžeme usnout. Protože nedokážeme sklidnit myšlenky..pořád se nám něco honí hlavou atd...

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Někdy se mi také stává, že při úplňku špatně spím. Také mě bolívá hlava. Ale mám vysledované, že při úplňku se mění ráz počasí, takže ta bolest hlavy či potíže se spánkem, může být způsobeno i touto změnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]