Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, může mít úplněk vliv na spaní? já většinou když je úplněk nemůžu vůbec usnout jak to máte vy?
Četla jsem, že může... a u mě má. Buď špatně spím, nebo mám zlé sny, nebo se budím. A rozhodně to není o tom, že bych si přečetla, kdy úplněk je, a tyhle obtíže si vsugerovala, téměř nikdy ani nevím, že je, až ráno se po hrozné noci podívám na internet (v diáři to nemám značeno) a ejhl - byl úplněk.
To bude asi taky pravda, v práci se tak nějak i víc hádáme.pracuju mezi 20 ženskýma a to je fakt, že jsme v té době víc agresivní, někdy bych radši utekla...
Na jiném webu jsem četla od lékaře, že neradi mívají o úplňku službu, je více různých případů. Ale vidím to i tady na poradně, že kolem úplňku se to tady víc hádá, než radí. Jedině si vzít o úplňku v práci dovolenou, ale to je zase škoda. To jen tak pro odlehčení. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.