Ja tam beru pořad něco. Teď budu objednavat dres na kolo, ten nebude ale pro mě . Zatím jsem nic nevracel. Naposled jsem tam bral dvoje conversky, vše v pohodě. Dříve jsem nakupoval na dealextreme.com ale v poslední době se pohoršil i. Vše bylo v pohodě, ale špatně si přeložili moje příjmení tak to postacka poslala zpatky. doplněno 30.08.13 10:15: Jojo oblečení spis o malinko větší, boty sedí přesně. Co nesedí prodat se ziskem pres sbazar , aukro atd.
Konkrétně z tohoto obchodu ne, ale na jiných čínských e-shopech jsem už oblečení bez problémů kupoval. Poštovné bývá obvykle zdarma a pokud se netrefíte do velikosti (podle zkušeností je lepší vybírat spíš větší velikosti), tak než vracet nebo vyměňovat je mnohem jednodušší nevyhovující věci prodat třeba na aukru.
já jsem si od nich objednavala kalhoty na běhání, ale nedošly mi...omluvily se, penize vratily...ale jako cekani pres mesic, pak zjistit, ze vubec nedojdou :/ na nic teda :/ radeji objednavam z ceskych eshpu, kde mam jistotu.
ahoj a kde jsi si objednávala? Já bych toho potřebovala hodně, chtěla bych si vyměnit komplet celý šatník na jaro, shodila jsem o jednu velikost a některé oblečení je mi opravdu veliké. Líbilo by se mi nějaká množstevní sleva, nebo výhoda.
Věci na běhání a/nebo na cvičení kupují kolegyně v práci v Tchibu.. Obuv se dá koupit téměř na každém rohu, nemusí to být ani outlet, ten mnohdy stejně nedostává svému názvu - když se chytí akce, dá se koupit levně všude..
Dobrý večer, záleží, co sháníte, ale ještě tu nepadl jeden z mých oblíbených obchodů, tak dodávám echo na Fjallraven. Mají jak eshop tak kamennou prodejnu. Takže požadavky dotazu jistě splňují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.