Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit hezké sportovní oblečení?

Od: minna odpovědí: 20 změna:

Mám prosbu, nevíte někdo o nějakém eshopu, kde prodávají hezké neokoukané sportovní oblečení? Moc díky za tip.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
stirecek*
Přesně tak!
abc*

Mohu se zeptat jestli od tam něco máte? Kolik je poštovný a jak je to s vracením nevhodné velikosti?

stirecek*
Ja tam beru pořad něco. Teď budu objednavat dres na kolo, ten nebude ale pro mě . Zatím jsem nic nevracel. Naposled jsem tam bral dvoje conversky, vše v pohodě. Dříve jsem nakupoval na dealextreme.com ale v poslední době se pohoršil i. Vše bylo v pohodě, ale špatně si přeložili moje příjmení tak to postacka poslala zpatky.
doplněno 30.08.13 10:15: Jojo oblečení spis o malinko větší, boty sedí přesně. Co nesedí prodat se ziskem pres sbazar , aukro atd.

Konkrétně z tohoto obchodu ne, ale na jiných čínských e-shopech jsem už oblečení bez problémů kupoval. Poštovné bývá obvykle zdarma a pokud se netrefíte do velikosti (podle zkušeností je lepší vybírat spíš větší velikosti), tak než vracet nebo vyměňovat je mnohem jednodušší nevyhovující věci prodat třeba na aukru.

jk*

Dobrý den, pokud se objedná z Číny, v ČR doporučuje Česká pošta, která když nezastihne uloží na místní pobočce?

Jen pokud se to nevejde do schránky (a já mám VELIKOU schránku). Číňan to totiž posílá jako obyčejnou zásilku.

sue*

já jsem si od nich objednavala kalhoty na běhání, ale nedošly mi...omluvily se, penize vratily...ale jako cekani pres mesic, pak zjistit, ze vubec nedojdou :/ na nic teda :/ radeji objednavam z ceskych eshpu, kde mam jistotu.

ria*
hodnocení

0x

Mě se líbí u AtomRat ale je to asi spíš pro běžné nošení, než čistě pro sport.. : )..

ok®
hodnocení

0x

já hadry, prozatím jen z Anglie - sportsdirect.com

a jednoznačně *palec*

sue*

A tam jsi prolém neměla? A jaké jsou tam ceny?

lucaa
hodnocení

0x

ahoj já mám s touto značkou výborné zkušenosti, vždycky co jsem si objednala, tak mi přišlo do pár dní a neměla jsem s tím, žádný problém.

laydi

ahoj a kde jsi si objednávala? Já bych toho potřebovala hodně, chtěla bych si vyměnit komplet celý šatník na jaro, shodila jsem o jednu velikost a některé oblečení je mi opravdu veliké. Líbilo by se mi nějaká množstevní sleva, nebo výhoda.

brrrba
hodnocení

0x

Ahojky kde bych mohla sehnat levně značkové oblečení? Chtěla bych nějaké věcí na běhání a hlavně pořádnou obuv.

Levně značkové? Samozřejmě ve vietnamu (a čím víc proužků, tím víc adidas)

Věci na běhání a/nebo na cvičení kupují kolegyně v práci v Tchibu.. Obuv se dá koupit téměř na každém rohu, nemusí to být ani outlet, ten mnohdy stejně nedostává svému názvu - když se chytí akce, dá se koupit levně všude..

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, dobré zkušenosti mám zde:

www.sportisimo.cz

www.molo-sport.cz

www.urbanstore.cz

www.sport2you.cz

lennanov
hodnocení

0x

Zkusil bych třeba e-shop se značkovám oblečením Nike. Myslím, že je to na sportovní oblečení naprostá jednička! Nebo ještě Addidas!

sylva*
hodnocení

0x

Dobrý večer, záleží, co sháníte, ale ještě tu nepadl jeden z mých oblíbených obchodů, tak dodávám echo na Fjallraven. Mají jak eshop tak kamennou prodejnu. Takže požadavky dotazu jistě splňují. :)

mikol
hodnocení

0x

Ahoj, máte někdo nějaký typ na sportovní podprsenku a tílko k legínám? Sháním nové oblečení do fitka. U nás nic nemají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]