Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masážní přístroj na nohy

Od: bozena* odpovědí: 7 změna:

Máte někdo masážní přístroj na nohy? Jak jste s ním spokojeni? Je tento přístroj i na větší chodidla např. č. 46?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

bylo to nanic, otec to pouzil jednou...

zajixxx*

Jestli myslite ten bublinkovy ( s vodou) tak, byl použit max 1, od té doby leží nahůře, mezi dalyšími zbytečnými věcmi..

hodnocení

0x

Na větší chodila by byl, ale jako v předešlých odpovědích, po několikerém použití skončil ukryt kdesi mezi rotopedem, činkami a podobnými věcmi.

uska*
hodnocení

0x

Já jej používám dost pravidelně. Jen mi vadí, že voda se stále ohřívá, takže vydržím asi 20 minut (nesnáším teplo na nohy). Ale nohy to bezva prokrví a těžké nohy jsou fuč (alespoň na čas). krásně se po tomto usíná.

Je fakt, že lidé jej nepoužívají neboť je to otrava - donést přístroj ke křeslu, podložit osuškou proti šplíchnutí, nalít vodu a nakonec vše uklidit. To je asi jedinný důvod k nepoužívání.

lidus*
hodnocení

0x

Naprosto zbytečný dárek a hlavně mi vadí, že se ta věc špiní a jak jsou ty výstupky špatně se to udržuje. Jestli vám tam vlezou "ploutve" zkuste někde v prodejně.

hodnocení

0x

Jaký přístroj máte na mysli. Trh a zájemců se svými výrobky na zbohatnutí je mnoho.

emilka12*

Já ho používala bez vody ale tedˇuž dlouho ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]