Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v prsou a hlavy

Od: zdenka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, je mi 15 let a beru antikonceci ADEle. dobrala jsem první platíčko a ted čekám na ms. Ze začátku mi z ní nic nebylo ale ted mě poslední dobou pobolívá hlava a prsa tedy jenom jedno levé . prohmatala jsem si ho a cítím tam malou bulku na dotek bolestivou .Máma mi řekla že to nic neni že mám jen zvětšené žlázy a bolej mě prsa před protože budu mít ms , ale mě nikdy před ms prsa nebolely tak se ptám jestly tohle všechno neni s tý antikoncepce. S té bulky mám i trochu strach :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jj s tou antikoncepci to souvisi. Jsou to hormony, takhle prsa boli pred menstruaci tak, jak ti to rika maminka. Te bulky se neboj, nic to neni. Muze te bolet jen jedno, vetsina zen ma kazde prso trosicku jine (jedno zacalo rust drive nez druhe a je neznatelne vetsi, proto muze byt i jinak citlive).
U me ta bolest trva cca tyden. Prsa jsou v te dobe jakoby vice plna a hodne holek toho v teto dobe vyuziva a voli vetsi vystrihy ;)
zdenka*
hodnocení

děkuji a co ta hlava? nemám třeba migrénu když mě furt pobolívá? bolí jenom trošičku na jedné straně

Vypada to na migrenu. Chce to hodne pit. Mne pomaha, kdyz se z toho vyspim a kdyz uz je to moc rozjete, tak Ibalgin. Moje mamka ma pravidelne takovouhle migrenu 3dny v mesici, kdyz to ma dostat. Podle me to taky souvisi s antikoncepci.
Ona je antikoncepce docela sajrajt, ale je to proste "dan" za pohodli ;)
doplněno 28.08.13 20:03: Kdyz mi bylo 15, resila jsem uplne stejny problem jako ty..Tehdy jsem mela gynekolozku blbku, ktera se citila byt desne otravena tim, ze by mi prsa mela vysetrit. Milostive to tedy pohmatem udelala a potrvrdila, ze to nic neni. Vymenila jsem ji.
Ja si myslim, ze za cca tyden, uz te bolet nebude. Ale az priste pujdes na prohlidku, klidne se sve doktorce sver. Ji to nic neudela a ty budes mit klid ;)
zdenka*
hodnocení

A nemám si s těmi prsy zajít k mojí gynekoložce?

emilka12*

Zdenko s tou bulkou si určitě zajdi na gynekologii.Na nic nečekej .

zdenka*
hodnocení

Dobře , ale trochu se bojím co to je :( jestly to není nic vážnýho ale prý že rakovinové bulky nebolí a mě to bolí mám jí nahoře u bradavky

martinaa*
hodnocení

0x

Každá antikoncepce každé holce nesedne. Mě po jedné bolela prsa, byla jsem na vyšetření (žádost jsem dostala od gynekologa) a zjistilo se, že mám rozšířené jakési uzliny, žlázy nebo co, vážně už si to přesně nepamatuji. Byly rozšířené až do podpaží, proto to tak bolelo. Nebylo to nebezpečné, ale bolestivé.

Po výměne antikoncepce bolesti zmizely, "žlázy" se vrátily do původního tvaru. Možná by nebylo od věci se u gynekologa pozeptat. Antikoncepce ti opravdu vůbec nemusí sedět.

doplněno 28.08.13 20:24:

Já mám v prsou bulky snad pořád:) Jsou to neškodné tukové buňky, které jsou v prsou normální, během mensesu mám bulky i kolem bradavek, také naprosto normální. Někdy bolí, někdy ne, to už tak bývá:)

Je blbý, že pak člověk těžko pozná, že tam nějaká bulka vlastně nepatří, ale právě proto chodím jednou za rok na preventivní ultrazvuk prsou.

zdenka*
hodnocení

Martino a měla si tam taky nějakou jakoby bulku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]