Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 15 let a beru antikonceci ADEle. dobrala jsem první platíčko a ted čekám na ms. Ze začátku mi z ní nic nebylo ale ted mě poslední dobou pobolívá hlava a prsa tedy jenom jedno levé . prohmatala jsem si ho a cítím tam malou bulku na dotek bolestivou .Máma mi řekla že to nic neni že mám jen zvětšené žlázy a bolej mě prsa před protože budu mít ms , ale mě nikdy před ms prsa nebolely tak se ptám jestly tohle všechno neni s tý antikoncepce. S té bulky mám i trochu strach
děkuji a co ta hlava? nemám třeba migrénu když mě furt pobolívá? bolí jenom trošičku na jedné straně
Každá antikoncepce každé holce nesedne. Mě po jedné bolela prsa, byla jsem na vyšetření (žádost jsem dostala od gynekologa) a zjistilo se, že mám rozšířené jakési uzliny, žlázy nebo co, vážně už si to přesně nepamatuji. Byly rozšířené až do podpaží, proto to tak bolelo. Nebylo to nebezpečné, ale bolestivé.
Po výměne antikoncepce bolesti zmizely, "žlázy" se vrátily do původního tvaru. Možná by nebylo od věci se u gynekologa pozeptat. Antikoncepce ti opravdu vůbec nemusí sedět.
doplněno 28.08.13 20:24: Já mám v prsou bulky snad pořád Jsou to neškodné tukové buňky, které jsou v prsou normální, během mensesu mám bulky i kolem bradavek, také naprosto normální. Někdy bolí, někdy ne, to už tak bývá
Je blbý, že pak člověk těžko pozná, že tam nějaká bulka vlastně nepatří, ale právě proto chodím jednou za rok na preventivní ultrazvuk prsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.