Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat do auta v mrazu

Od: gargamel* odpovědí: 5 změna:

Ztratila se rubrika o rozmrazování auta. Byly tam zkušenosti, jak se dostat do auta při zmrzlém zámku, jak odmrazit okna.

Chci doplnit svou poslední zkušenost: Přijedu, auto bude stát venku, ale zatím je teplé, na okno dám bublinkovou folii a přidržím ji stěrači. Do zámku nastříkám rozmrazovač zámků a zámky přelepím foliovou lepicí páskou (jako je třeba na balíky) ve směru odshora dolů.

Taskže když bude pršet, voda se tam nenaleje a při mrazu nezamrzne. Sic nebyly nyní tak velké mrazy, ale do auta jsem se dostala v pohodě.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Ježíši kriste, já teď přemýšlím, jaké kliky mám na autě ... ale nic nedělám, nezamrzá. A stavět předním sklem ke slunku.

hodnocení

0x

ááááále...poslední dobou je tak krutě vlhko, že sundám folii z auta ujedu 200m a musím zastavit díky znovu namrzlé vlhkosti na předním skle a znovu lehce šeškrábat a nebo stříkat nemrznoucí směs na okna furt furt. Ideální je to polití vodou před jízdou.

hodnocení

0x

Otvírám dálkou, takže mě zámky neberou...guma nepřimrzá...jen trochu vemu přední sklo, do práce jezdím v zimě do kopce a po chvilce tu už topí. Ale kdo zažil Š 105/120/130 ten nezapomene a kdo nezažil neuvěří...

erikch*

stará dobrá auta na Sibiř-Žigilík,pamatuji si z dětství(měli jsme nějakou tu 12 nebo 13,nebo jak se to označovalo)za chvilku jak v sauně,v kufru tatík vozil přes zimu dva pytle cementu a tradá,to mohlo být venku klidně i -30 a nezamrzalo nic(ono asi nemělo co- gum.tesnění,bausety apod v CCCP nějak moc neřešili),to Škodovkáři na tom byli podstatně hůř,pravda...

mux
hodnocení

0x

Stáčí mět pořadné auto a jdeto, V T 613 nahodíme 2 nezavislé bufíky za 5 min jak v sauně, ale musí chytnout motor a to je už těšší. jinak se nejede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]