Nejste přihlášen/a.
Ahoj, všude se píší podobné "návody" pro muže i pro ženy, jak na opačné pohlaví zapůsobit. Na konec článků pak napíší - hlavně buďte sami sebou:D
Ale co se líbí na ženách vám? Chtělo by to nějaké konkrétní situace, kdy se vám nějaká dívka líbila, než výpis vlastností. Chtěla bych názory na dvacátnice
Jestli mám být konkrétní já, tak mám takový problém se sebou. Připadám si docela atraktivní, jsem štíhlá, usmívám se, sice nemám žádná prsa, ale jsou náhodou hezká:D mám pod nimi rýhu uprostřed břicha a úzký pas, širší boky, takže to vypadá hezky, i když chlapi po velkých prsou asi letí, takže to sem píšu, že by to mohl být nedostatek:D Nechala jsem si narůst trochu delší vlasy, jemně se líčím, vkusně se oblékám, jsem komunikativní.
Ale jde o to, že pořád myslím na to, že se chovám divně. Snažím se zavděčit jakoby všem - když vím, že se někomu něco líbí, tak hned se chovám tak, abych splnila jeho požadavky. Muži mají rádi inteligentní ženy, ale já nevím, jak to mám dávat najevo, že jsem moudrá. A abych byla svá? A co to jako je? To bych se teoreticky ani nalíčit nemohla. Od malička jsem byla ta chytřejší, ale bojím se, že budu působit až moc vážně a přechytračele, a když se naopak moc směju a blbnu, tak že si o mně lidé pomyslí, že jsem úplný střevo. Tak kde je tedy ta zlatá střední cesta:D
když nejakyho chceš tak by ses divila jak hodně uděla delši pohled do oči, jo a musiš počitat s tim že my kluci sme sráči a musiš prostě vždycky udělat prvni krok. ale zas jako nenapadně musi vedet že chceš ale ne to přimo řict na to si kluci vyhrazujou pravo. ale radim bud hodne hodne Nápadná :D
Asi jsem divnej chlap, ale třeba zrovna já mám raději prsa menší...
Být svá znamená přesný opak toho, než jak se chováš. Tím, že se snažíš zavděčit všem nejsi ani ryba ani rak. Určitě máš ve svém věku na spoustu problémů vlastní názor a postoj a zajisté nemáš zapotřebí papouškovat názor někoho jiného, který Ti vlastně nesedí, jen proto, aby jsi se zavděčila. Je sice pravda, že zamilovaný člověk je schopen pro objekt svého zájmu udělat lecos a mnohdy i to, co by normálně neudělal, ale vše má své meze. Nesnaž se zavděčit všem, stejně to není možné a prostě buď svá. To jsem Ti poradil, co?
Blbnutí budiž, ale pokud to není Tvoje přirozenost, tak to nepřeháněj. Jsou chlapi, kteří mají rádi střelené holky, ale víc je těch, kteří na nich obdivují smysl pro humor a veselou povahu obecně. Úsměv nikdy nic nepokazí.
Je pravda, že muži mají rádi inteligentní ženy, ale vždy záleží na tom, kde se pohybuješ. Přirozená inteligence a všeobecný přehled je výhodou. Je jasné, že hospodského povaleče neohromíš citováním Senecy a naopak zadumaného filozofa asi nebude zajímat soupiska Sparty. Máš-li k tématu co říci a máš ty znalosti, tak je klidně prezentuj, ale pokud si nejsi jista v kramflecích, tak raději mlč, případně se zeptej. Nevěřila bys, kolika chlapům dělá dobře, když mohou někomu vysvětlit něco, čemu rozumí. Ale aby bylo jasno, nepokládej dotazy, na které by byl schopen odpovědět žák páté třídy a které bys měla znát taky.
Obecně se tvrdí, že každý chlap má vyhraněný vzor, ale mám-li soudit podle sebe, není to pravda. Na každé dívce mne zaujme něco jiného. Úsměv, gesto, účes, piha či znaménko, atd.
Ty hele řeknu to takle. Nehledej radu, není k tomu důvod. Jseš normální se svýma omylema(ehm svými omyly) a jseš a budeš dál šťastná. Všechno zvládneš. A těm kolem jsi milá. Máš všechno!
Budeš-li myslet na to,jak se zavděčit všem,půjde tvoje přirozenost do kytek.Navíc,jak už bylo zmíněno,je to nemožné.
Myslím,si ,že budu-li se chovat proti své přirozenosti,budu logicky přitahovat jiné typy než které by mému skutečnému naturelu vyhovovaly.No a protože přetvařovat se nelze donekonečna,nutně dojde k pozření a následnému zklamání vás obou...
Takže rada :Buď skutečně svá.Co to je?Dělej to,co chceš (v rámci zákonů ,že ano i morálky ,že ano).Řekni to ,co si myslíš,ne to,co chce ten druhý slyšet.Ano,buď při tom samozřejmě taktní.Nemusíš orvnou říct ...V té sukni vypadáš děsně...ale jde říct ...Já bych zvolila delší typ sukně...ale rozhodně nepodlézat a nevnucovat se jen proto,abych se zalíbila.
Lidé to steně časem prohlédnou a takovýto člověk pak nebývá nikde vážen a uznán,má prostě nálepku patolízala a to přece nehceš.
Ve 20 letech máš právo si zablbnout,nicméně jsi dospělá,takže všeho s mírou a opět v rámci své přirozenosti.Nebudeš přece s výostky porážet ve městě popelnice,jen abys netrhala partu,ale nic ti nebrání se od srdce zasmát,je-li k tomu dle tebe důvod.Asi tak. Lenka
zamilovaná, toto nemá cenu vůbec řešit. Rozhlédni se kolem sebe a uvidíš, kolik krásných ženských a to nemyslím jen modelky a herečky, ale normální ženy, jsou bez partnera nebo mají partnera na chviličku. Kolik "šedivých" žen má velikou lásku na celý živopt, kolik "šedivých" o lásku nezavadí, kolik mimořádně ošklivých má spoustu nápadníků atd atd. Mladé, zralé, staré, hloupé i inteligentní a kultivované a mezi nimi jsou i obletované i nanáviděné i lhostejné i takové i makové.:D Je to tak. Netrap se tím, že budeš o sobě pochybovat a nesmyslně se vylepšovat. Hrát nějakou roli, která až tě přestane bavit, bude pro partnera překvapením. Uklidni se a užívej si. Užívej si toho, že jsi mladá, zdravá, pěkná, že se ti líbí na světě. Že svítí nebo nesvítí sluníčko, že musíš řešit prkotiny typu, mám si nalakovat nehty nebo ne? Že nemusíš řešit problémy, které tě mohou stát život. Jenom buď ráda na světě! Hodně štěstí a laskavý osud!
Tak děkuji vám všem, je to milé poslechnout si, že jsem fajn:D
Ano, já jsem docela oblíbená, mám lidi ráda a věci toho typu, že když se budu přetvařovat nebudu přirozená samozřejmě vím, já své názory říkám naopak vždy, někdy asi ani nemusím:D ale jde tu spíš o to, že se jen chovám tak, jak by chtěl ten dotyčný. Kupříkladu když vím, že někdo má rád srandu, dělám srandu, když je někdo vážný, tak jsem vážnější. A je to tak, že právě ani nevím, co je moje přirozenost.
Ale spíš mi šlo o vaše názory a zážitky (hlavně mužů), co se jim kdy na ženách líbilo abych si z toho (nejen já) mohla vzít příklady. A není to tak, že bych se chtěla měnit, jde spíš jen o situace.
Prostě mi vadí, když je holka moc výstřední a strhává na sebe pozornost, ale zároveň je trapný bejt zakřiknutá puťka v temném koutku. A teď babo raď:D
Asi by bylo fakt lepší na to nemyslet a normálně se prostě bavit o všem a říkat si, že život je fajn, ale já místo toho řeším, co je na mně zlé, a to navíc ještě i to, že jednou budu vypadat hůř a už se nebudu moci hýbat - snažím se tak uvědomit si, kolik darů teď mám, ale spíš mi to vždycky navodí depresi, že jednou to bude hrozné :D :D
Zamilovana, tady jsem možná našla jeden velký zádrhel.
Kupříkladu když vím, že někdo má rád srandu, dělám srandu, když je někdo vážný, tak jsem vážnější. A je to tak, že právě ani nevím, co je moje přirozenost.
Protivy se přitahují a je to tak. Víte, srandistovi tím, že se přizpůsobíte, tak trochu lezete do zelí. Hmm, co když budete vtipnější? Pro chlapa pohroma. Vážný muž naopak trochu legrace přivítá, vždyť ve vší vážnosti musí být trochu nuda. Nepřizpůsobujte se, nebo to budete dělat celý život. Copak když potkáte asociála, tak začnete taky plivat po chodníku? Moudrý muž, který uvidí, že jste v úrovni o stupínek výš, to bude brát jako výzvu, vyrovnat se. Hlupák se lekne a vzdá to. Víte, já se taky vždycky přizpůsobovala a když už to klaplo, rybička se chytila, tak věřte, že vás to za nějaký čas přestane bavit. Budete chtít být taková, jaká jste. Můj manžel je "okurka" (já mu tak říkám, přijde mi to výstižné). Člověk vážný a okolím vážený, úsměv vyloudí málokdy. Kdybych se přizpůsobila, bylo by fakt nuda, pro oba. Já jsem zastydlý puberťák a nestydím se v soukromí udělat blbinu, opičky a já nevím co. Usměje se. Je i znát že mě má za to rád. Já ho rozveseluji, on mě usměrňuje.
Mimochodem. Atraktivních žen se hodně mužů bojí. (to není o mě, ale k vám
)
Ja mam rekl bych pohodovy vztah. Kdyz jsme se pred 5 lety potkali bylo nam proste spolu fajn. Postupem casu se to prirozene vyvinulo ze jsme spolu zustali. A co se mi nejvic libi? Jsou to kazdodenni prkotiny. Ta moje mne nedusi, nikdy nerekla ze bych mel vydelavat vic penez i kdyz to zrovna slavne nebylo, nikdy mne nedelala vyslech kde jsem byl tak dlouho a proc. Misto toho mi dela doma pohodu, jestli neznas slavne Osta, nesta, seza, uu pak si to dej do googlu Je mi proste oporou po dusevni i prakticke strance. A vidis jak se to vyvinulo. Behem 5ti let jsem rozjel neco maleho vlastniho, plus mam jeste svoji docela dobre placenou praci a muzeme si ted dovolit koupit kde co nebo letet nekam na dovcu.
Pak se mi jeste libi ze ta moje premysli. Ma jednu oblast ve ktere je myslim hodne dobra a neni to prace. Proste ma vlastni hobby.
Taky se mi libi ze je z nerozvedene rodiny a obecne maji v sirsi rodine pomerne dobre vztahy. Bal bych se vzit si holku ktere rodice se rozvedli.
Ono vzhled neni pro chlapa s nejakyma zkusenostma na prvnim miste, takze tohle bych moc neresil. Popravde chlapovi je to vlastne jedno pokud jsi tak nejak v prumeru. U vyrazne atraktivnich typu chlap premysli jestli to nebude magnet na neveru. Nicmene je jedna vec: zena musi byt zdrava a vypadat zdrave. U mne to znaci krome tech beznych veci ze neni na voziku a ma vsechny ruce-nohy taky to ze neni rozkydla a netrese se na ni sadlo. Jestli muzes tak treba plavej nebo neco at mas trochu svalovy tonus. nemusis moc ale pravidelne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.