Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soukupova tv

Od: aja1946® odpovědí: 26 změna:

Už to tu jednou bylo, ale to zdaleka neměl tolik pořadů. Už by se TV Barrandov skutečně měla přejmenovat na Soukupova.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ono Vás to štve, ale "čučet" na ní budete stejně (bez ohledu na její název). Pan Soukup si koupil drahou hračku, dělá službu svým kamarádům (pan Zeman či pan Okamura) a kdo nechce, tak se dívá jinam. Zkuste si najít jinou TV stanici. Zdravím!

doplněno 04.12.17 21:48:

bmbx - kdepak. Vím to přesně, že na této TV má svůj pořad pan Zeman a pan Okamura tam byl častým hostem.

doplněno 05.12.17 09:58:

bmbx - ten prostor tam měl, ale v době, kdy mluvil ještě slušně. Pavlač se hodí více na komerční TV .

ben:

jestli vám už náhodou ta politika neleze na mozek *haha*

doplněno 05.12.17 09:56:

Možná je zvláštní, že prezident nemá prostor ve veřejnoprávní TV která by měla být nestranná *haha**haha**haha*

doplněno 05.12.17 10:12:

Aha, já myslel, že veřejnoprávní TV má informovat o všem a nestranně a ne si hrát na puritány. Takže pablb Kalousek je tam denodenně protože mluví slušně *smich**haha*

výtka
Upozornění od sys strejc 05. 12. 2017 15:40:46
Máte zajisté právo na svůj názor, ale zkuste ho, prosím, vyjadřovat bez urážek!
eman*

Ben má pravdu, Zeman, Okamura a rada dalšich prominenu ma u Soukupa zelenou, je to jasne protekčni stanice, zcela nepokryte serviruje prominenty co jsou v kurzu a zveda tim svou popularitu a sledovanost, sam se rád podivam radeji na debaty politiku a jinych znamych osobnosti, protoze jsou aktualne zajimavou současti spolecnosti, nekteri dokonce hybatele nasich dejin, at uz chceme nebo ne *jasne*

nikdo*

@ben a Eman Když se vám to nelíbí, tak na to nekoukejte. BMBX má pravdu, že momentálně je TV Barrandov veřejnoprávnější než ČT. Je ostuda, že ČT nenabízí pořad s prezidentem, je ostudné, že v ČT nevidíme některé politiky. Občas se o nich zmíní, vždy jen v negativním slova smyslu. Barrandov vyvažuje zpravodajství tam, kde to ČT chybí. Mně se Soukupovy pořady, i přes některé nedostatky líbí. Rozhodně neskáče tolik do řeči hostům, jako se to děje v ČT. Stejně tak se nesnaží hosta dotlačit do televizí žádaného vyjádření, stupidním opakováním stejné otázky, jako se to děje v ČT. A protože v ČT nejsou hlupáci, vyplývá z toho jasný záměr oblbovat diváky. To se u Soukupových pořadů neděje.

Takže, když už chcete něco kritizovat, tak konkrétně. A ne obecný kecy o vašich domněnkách. Rozhodně dnes víc lže(pardon, neříká celou pravdu) Česká televize než Barandov.

doplněno 05.12.17 15:25:

@ben: Aha. Takže konkrétní argumenty pro svá tvrzení nemáte. Jako vždy. Jen nějaké své "domněnky".
A vaše titulování mě slovem na Pa...? To je váš problém, ne můj. Když se tak chcete prezentovat na veřejnosti, já vám v tom zabránit nemohu a nesmím.
A co, nebo které TV sledujete, je taky vaše věc. Když vám ČT stačí... Ale pak by jste se neměl vyjadřovat k něčemu, co neznáte. Protože jak vidíte, dochází potom k politovánihodným omylům, kdy vás někdo(já) osočí, že se díváte na něco jiného, co ve skutečnosti nesledujete. Co by jste taky čekal, když se tak "zasvěceně" k TV Barrandov vyjádříte. Myslel jsem, že jste odborník na zmíněnou TV. No a ono ne. Z toho pak pramení ty omyly...

doplněno 05.12.17 15:37:

@eman 5.12. 13.57 V jednom z Duelů se Soukup přiznal Babišovi, že jeho účast jim vždycky zvedne sledovanost o 100 000 diváků. Jestli říkal pravdu, netuším.

jofa*

Co by v ČT Zeman pořád vyprávěl. Jak jsou všichni hloupý a jen jeho názory jsou ty správné? Já na takový povídačky za moje peníze nejsem zvědavý a proto ať si ho zaplatí soukromá tv. Stačí, že rozvrtal národ a je mu to málo.

jofa:

Na to že rozvrtal národ si vede v předvolebních preferencích docela dobře *smich*

jofa*

bmbx: Takových už v dějinách bylo a dokonce 99.9 %. Jak někteří dopadli všichni víme.

jofa:

jako každý prezident má své příznivce a odpůrce, jen kdysi někdo prohlásil, že národ rozdělil a ovčani to papouškují. Já teda nikde nevidím, že by národ byl nějak díky Zemanovi víc rozdělený než jdy jindy ;)

jofa*

Zkráceně. Rozdělil jej natolik, že velké procento lidí, voliču se smířilo a fandí tomu, že podvádět a být vychc... je dobré a vyplatí se. On takovému způsobu dává zelenou, místo toho aby těmto praktikám důrazně řekl ne.

jentak*

@jofa nepište ve zkratkách a otaznících. Jaké procento!? konkrétně, jak jste přišel na to, že dává zelenou těm, vychc... jak jim říkáte, ostatně kdo je to? Co je to za skupinu osob? Jakým praktikám dává zelenou? Nemluvte v hádankách.

Proč se neustále snažíte podsouvat lidem tohle rádoby kainovo znamení o rozdělování lidí? Proč? A myslíte, že když se sejdou dva, kteří mají na třetího rozdílný názor, že jsou nějak rozděleni víc, než jen tím názorem na toho třetího? 6e byť rozděleni názorem, nejsou schopni jít spolu na pivo pokecat? To leda hlupáci se nechají rozdělit totalitníma kecama. Demokrat chápe, že máme každý jiný názor a v rámci demokracie ho respektuje. A na to pivo s názorovým protivníkem klidně jde. Alespoň mají o čem u toho piva debatovat. O jakém rozdělení vlastně tedy mluvíte? V čem ho vidíte? A pokud cítíte odpovědnost za stav společnosti, tak by jste se měl snažit rozdělení společnosti čelit. Nikoliv ho prohlubovat, tak jak to svým strašením děláte vy.

jofa*

jentak : Vy jste se dnes probudil ne?

jentak*

@jofa Já? probudil? Ne. Jen nemám rád prázdné kecy o ničem. Což plácnutí typu: "jste se probudil", "že velké procento lidí, voliču se smířilo a fandí tomu, že podvádět a být vychc... je dobré a vyplatí se" , opravdu jsou. když neumíte vysvětlit, co vlastně svými slovy myslíte, je to opravdu jen takové plácnutí do vody, ze kterého si každý může vybrat co chce, kterému každý porozumí jinak. Má to smysl? K čemu to je? Uvědomujete si, že právě tohle, je jedno z těch chování, které rozděluje lidi? Tím, že se nesnažíte vysvětlovat, ale jen tak, jak to nazvat, pokřikujete? To asi není ten správný výraz. Třeba bych vám dal za pravdu, co já vím, ale jen něčí tvrzení, stylu: "Já to vím.", mi nestačí.

ben®

Dobrý den, už zase neumíte číst a manipulujete. Já nikde nepíši, že tuto TV sleduji - nesleduji, ale o jejím programu vím. Takže, ty kecy si nechte. Mimochodem, slovo pablb Vám nevadí? Zdravím!

doplněno 05.12.17 12:46:

jentak - to, že nestíháte, Vám věřím. Vy totiž neumíte asi ani číst - slovo pablb zde použil první někdo jiný a já se jen "divím", že to nikomu nevadilo. Nedávno zde termín Pitomio vyvolal nesouhlas a snad až odpor.

Kdybych zde já napsal pablb Zeman, tak se asi okotíte .

doplněno 05.12.17 15:34:

nikdo - už se jenom ztrapňujete (jako velmi často). Zdá se, že Vás něco stále kouše a nemůžete se podrbat.

A projděte si postupně příspěvky a uvidíte, kdo ono slovo zde použil první - tam jste se měl ohradit (já jsem zde takto nikoho nikdy neoznačil - ani rádce a ani neoblíbeného politika).

jentak*

Já tady čtu, a nestíhám se divit. @ben jak můžete něco vědět o obsahu té TV, když na ni nekoukáte? Buď lžete, nebo dáte na povídačky ostatních a pak by jste neměl některé osočovat z čeho že? Z pablbů? je mi rozhodně milejší protivník, který si umí najít alternativní informace, než kamarád, který dá na kecy ostatních. Ono totiž umění najít a vyhodnotit alternativní informace, je základ. Který zřejmě neovládáte, jinak by jste nenapsal to, co jste napsal: "nekoukám ale vím". Opravdu, nestíhám se divit.

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @strejc z důvodu porušení pravidel poradny. ]

nikdo*

No,asi jste nepochopil, že mi o to slovo na P. vůbec, ale vůbec nejde. Ono je mi totiž u zadele, jak kdo mluví. To je každého věc. Ne moje. Důležité je to ostatní. Že se vyjadřujete k něčemu... ale co bych se opakoval, si to přečtěte ještě jednou... možná to pochopíte. A když ne? To je jedno. Svět půjde dál beze změny...

doplněno 05.12.17 16:08:

@ben: Víte, jentak mně donutil se trochu zamyslet, a musím říct, že má vlastně pravdu. Vy máte jeden názor, já jiný. Roztrháme si proto navzájem občanky? Nebo si snad vypícháme oči? Rozkopeme si bábovičky, nebo co? Určitě ne. Teda doufám. Tak o jakém rozdělení vlastně mluvíte. Vždyť jsou to JEN dva nesouhlasné názory, proč z toho dělat víc? Jaké rozdělení národa? Opravdu považujete dva rozdílné názory, za tak hlubokou propast mezi lidmi? Proboha už se vzpamatujte. Přestaňte věřit těm mediálním masážím. Žádné rozdělení národa se nekoná. To šíří jen ti, kterým se hodí, házet do toho vidle. Tak jim přestaňte pomáhat.

strejc:

Kalousek je jedním z největších škůdců této země a lidé to konečně po 28letech pochopili, sotva prolezl do sněmovny a to jen díky volbám ze zahraničí. To, že jsem jej nazval jak jsem je nazval není žádný hrubý vulgarismus, zasloužil by si horší *haha*

ladinpraha*
hodnocení

1x

Nevím, kdo je Soukup, ale jestliže je to jeho majetek, tak je zcela na něm, jak si jej pojmenuje. Bylo by tedy vhodné tento návrh konzultovat s ním.

eman*

Pripadá mi, ze se Soukup snazi na sve televizi az krečovite zviditelnit, zacal s moderovanim, ktere se evidentne teprve uči, je jako zacátečnik neohrabany, nastesti ho nemá kdo vyhodit :)

To je on? Myslím, že mu všichni křidvíte. TV neprosperuje tak jak by si přál a hledá, kde by ušetřil. A našel. Nepotřebuje tolik zaměstnanců, když půlku zastane sám. *smich2*

Soukupova tv

hodnocení

0x

A gdo je Soukup? *nevi*

hodnocení

0x

Vůbec netuším, o čem píšete, protože se na onu stanici vůbec nedívám - nebylo by to řešení i pro ty, které, jak je z příspěvků vidět, její vysílání pohoršuje?

eman*

Pokud onu stanici nesledujete, nejste dostatecne v obraze a nemuzete hodnotit, neni nic snazsiho, nez se seznamit s programem a rozsirit si obzor, pripadne si ji oblibit *smich*

Seznámila jsem se s touto stanicí nedávno. Ležela jsem v nemocnici, na pokoji byla televize na mince. Vhodíš minci - díváš se. Spolupacientky si takto předplácely tuto stanici, speciálně pořad Soudkyně Barbara. Ouvej ouvej. Volala jsem domů, že se mi z toho přitížilo :).

eman*
Ja se i pres jeji nedostatky na tuhle stanici divam casteji nez treba na 1 nebo Novu, Soukup je sice diletant, casem se snad otrka, ale zvane osobnosti byvaji zajimave a diskuse jinde nejsou s prominenty tak casto (jsou asi k nezaplaceni), tady nechybi prachy ani na celebrity :)
eman*
Dnes si na Soukupovce muzete obzvlast pošmáknout v 21.25 bude diskuze s Ovčáčkem, tak se divejte, abyste mohli zasvecene zkritizovat diskuzni výzivnost a podelit se s ostatnimi o nazor na popularniho mluvčiho hlavy statu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]