Nejste přihlášen/a.
Podařilo se někomu z vás vyhrát nějakou větší částku? Ve sportce, šťastných 10, sportovním sázení...
bývalý kolega vyhrál před lety, už nevím, asi 8 nebo 17 miliónů ve sportce. Tehdy byli dva výherci a právě už si nepamatuji zda vyhrál 17 a to byla ta polovina nebo se z ní radoval než zjistil že jsou dva a ža má jen osm.
Osobně jsem jednou vyhrál 6400 a málem je nedostal, protože ta paní projížděla s klidem tikety na kterých byly výhry pár stokorun a pak zjistila, že nemá na vyplacení. A pak si je prohlédla a zjistila, že jsou na všech stejná čísla a že prý to není možné. Já na ni proč ne. Ona že mám, už nevím asi na osmi tiketech stejná čísla. A tak jsem se chvíli dohadovali že to není možné, já na ni co se ji nelíbí, kdo mi zakazuje si vsadit osm stejných tiketů, jestli jsou falešné ať zavolá policii jinak chci svoje peníze, ona že už odvedla tržbu no a potom příšel nějaký její přítel a moji výru nějak dali dohromady. To ještě zkoušel ať přijdu zítra. Ovšem to by také mohla udělat dlouhý nos protože tikety už byly projeté a u malých částek terminál nepožaduje myslím potvrzení a ona všechno potvrdila jako vyplacené.
Sem tam si podám, ale taky jenom tu pátou. Ale u nás vyhrál před 10 lety policajt přes 20 mil., má postavený nový barák, vozí se v audině a nemá problémy každý měsíc se zaplacením všech složenek jako já, a to mu tak trochu závidím.
ač se to zdá, tak to není moc. Třeba můj kolega dále pracuje a má fábii. Také zálěží kdy vyhraje. Protože člověk s průměrnou mzdou si ročně vydělá kolem 230 tisíc, to je za 30 let 7 milionů. A má před sebou třeba dalších 20 let "důchodu" který nebude nic moc pokud by jen užíval výhry a možná žádný, kdo ví co bude. Takže kdo ve 30 letech vyhraje 10 milionů tak to má sotva na přežití pokud něco nebude dělat. Kdysi dávno, kolem roku 94 jsme to počítal a tehdy mi na relativně klidné dožití vyházela suma 8 milionů. Ovšem průměrná mzda byla asi 4 tisíce a plyn stál 3 kačky a benzín, nevím, asi 15.
I člověk s takovou výhrou musé něco dělat, minimálně investovat, jen z výhry na účtě nepřežije nebo musí dost počítat a nevyskakovat si.
aaaaaaaaa naprosto souhlasím. To jsem si říkala kolikrát, když mi byla položena otázka, co bych dělala, kdybych vyhrála třeba 10 milionů. Má odpověď a naprosto upřímná je nevím, asi bych z toho byla hodně nešťastná.
Kam investovat, co rozjet. Buď si koupit domek a auto a na firmu moc nezbude, nebo firmu a modlit se, aby se rozjela. Jo, brala bych ty peníze, ale závidět asi není co. Alespoň ze začátku.
No a když to vezmu kolem a kolem, tak já jsem vyhrála. Tu největší výhru. Odrazila jsem se ode dna tak šikovně, že jsem se dokonce dostala až na hladinu a doplavala i na pevnou zem. A za to jsem ráda.
Občas taky sázím. Tuhle jsem vyhrál dokonce celých 450,00 Kč! Většinou ale (pokud vyhraju), je to kolem 80,00Kč (na všech 10 sloupců). Taky jsem už párkrát vyhrál celých 20,00 Kč.. Abych pravdu řekl, kdybych vyhrál dejme tomu 100 000 000, bál bych se o výhru přihlásit. Kdo mi dneska zaručí anonimitu? Kdo mi zaručí, že mi někdo neunese děti dřív, než donesu výhru domů?
Zrovna před chvílí jsem ve sportce vyhrála celých 94,-Kč. Minulý týden 519,-. Jestli to takhle půjde dál, budu brzo ve vatě...
babička jednou vyhrala 80 000 a jednou asi 13 000 jinak nikoho jinyho neznam, taky jen z doslechu.
ale je dobrej ten vtip jak se Karlík 30 let každy rano modli aby vyhral 20 000 000 ve sportce a tak jednou se de zase modlit, když se nad ním objeví bůh, a říká, Karlíku no tak mi dej konečně šanci a aspon jednou si vsad!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.