Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se rozvíjet telepatie?

Od: palana* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s telepatií? Dřív se mi to stávalo málo a spíš jsem jakoby myšlenku od někoho dostala a navíc to bylo jen u lidí, které znám opravdu dlouho. Ale teď už tak půl roku začínám pozorovat, že někomu umím vložit myšlenku. Skoro vždycky se mi to povedlo omylem, ale teď jsem párkrát zkoušela naschvál a povedlo se mi to asi dvakrát ze tří pokusů. Občas se mi to stává i u cizích lidí. Nevíte jestli by se to dalo nějak rozvíjet? Nebo na něco použít? Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Zvýšit vysílací výkon..., úzký paprsek na cíl. Mohl by to být bič na dlužníky..

hodnocení

0x

Trénink dělá mistra

lidus*
hodnocení

0x

vlasta.cz/...

Na nettu je toho spousta.

doplněno 28.08.13 14:43:

imbecilo...proč hned zatratit, to, čemu sám nerozumím a čemu nevěřím? Nevím zda je to nějaký dar ale příjdu do mistnosti a hned vím, kam si nedám postel a kam si na posteli dám hlavu-nohy, už jsem přestěhovala několik nespavců a všichni jsou spokojeni.

petr123*
hodnocení

0x

Počkej...

Právě jsem se s tebou telepaticky spojil a musím ti bohužel říct, že to co umíš je maximum. Větší schopnosti prostě nemáš. Holt, nemá každý tak ohromné schopnosti jako já! :)

hodnocení

0x

Dne 30. června 2013 skončila pro české uchazeče možnost přihlásit se o odměnu jeden milion euro, který nabídl belgicko-vlámský skeptický klub SKEPP ve spolupráci s evropskou skeptickou společností ECSO tomu, kdo prokáže za kontrolovaných podmínek paranormální schopnosti, resp. takové schopnosti, které jsou podle současných vědeckých poznatků nemožné. Příkladem může být: věštění, jasnovidnost, senzibilita, psychická diagnostika, telepatie, levitace, telekineze, materializace, proutkařství a pod.

Takže jste to prošvihla.

Já jsem se před dvěma týdny prošel bosý po žhavém uhlí, bez následků (ani puchýřek). Bylo nás tam deset, takže o hodnověrné svědky by nebyla nouze (btw z těch deseti lidí se při akci tři spálili - ne moc, jen puchýře).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]