Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s telepatií? Dřív se mi to stávalo málo a spíš jsem jakoby myšlenku od někoho dostala a navíc to bylo jen u lidí, které znám opravdu dlouho. Ale teď už tak půl roku začínám pozorovat, že někomu umím vložit myšlenku. Skoro vždycky se mi to povedlo omylem, ale teď jsem párkrát zkoušela naschvál a povedlo se mi to asi dvakrát ze tří pokusů. Občas se mi to stává i u cizích lidí. Nevíte jestli by se to dalo nějak rozvíjet? Nebo na něco použít? Děkuju
Na nettu je toho spousta.
doplněno 28.08.13 14:43:imbecilo...proč hned zatratit, to, čemu sám nerozumím a čemu nevěřím? Nevím zda je to nějaký dar ale příjdu do mistnosti a hned vím, kam si nedám postel a kam si na posteli dám hlavu-nohy, už jsem přestěhovala několik nespavců a všichni jsou spokojeni.
Dne 30. června 2013 skončila pro české uchazeče možnost přihlásit se o odměnu jeden milion euro, který nabídl belgicko-vlámský skeptický klub SKEPP ve spolupráci s evropskou skeptickou společností ECSO tomu, kdo prokáže za kontrolovaných podmínek paranormální schopnosti, resp. takové schopnosti, které jsou podle současných vědeckých poznatků nemožné. Příkladem může být: věštění, jasnovidnost, senzibilita, psychická diagnostika, telepatie, levitace, telekineze, materializace, proutkařství a pod.
Takže jste to už prošvihla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.