Nejste přihlášen/a.
čau lidi... Na PC se už většinu času nemám na co dívat..., sledoval jsem anime jako One peace, Naruto...nicméně Ty mě přestali p očase bavit... Tak jsem se vydal a hrané seriály... úspěšně jsem se dokoukal na Spartakuse, Dr.House, The walking dead..a nyní se dívám na Arrow, nicméně čekat 1 týden na 1 díl...je pro mě moc dlouho a proto vás chci poprosit, neznáte někdo Dobrý seriál...s dobrými herci...Podobný Spartakusovi ( Netuším...různí rytíři,gladiátoři ...nějaký seriál na tenhle způsob... ), podobný The walking dead? Tím myslím seriál, se zombíkama atp... nebo případně něco jako je Arrow..
Případně nějakou kriminálku-která za něco bude stát!... Doporučte mi, co vás baví... o čem to je atd. Jinak uvažuji o seriálu "Mentalista"..., Prosím, fakt mi poraďte ! díkes!
Super, díky moc určitě si tam něco najdu ! Už teď se jdu kouknout na tu zázračnou planetu páč je to téma, které mě docela zajímá a jeliž nemám koupený kanál na tv ten nations nebo jak... tak budu určitě rád..., pak zkusím mrknout na to bratrstvo neohrožených...Díkec!
Zdravím, Kangaroo, Vy sledujete Krajní meze? Chtěla bych se zeptat, zda na sebe jednotlivé díly navazují a tím pádem jsem v háji, když jich pět neuvidím, nebo je každý díl sám za sebe.
Děkuji.
doplněno 15.10.13 13:10: Super, díky
Za mě Pretty Little Liars
csfd.cz/... .. pro mě nečekaně vážné téma a dost mě to chytlo .. doporučuji alespoň první tři díly... uvidíte, jestli Vás to bude bavit..
Scifi -> Firefly, SG Atlantida, BS Galactica : studijni-svet.cz/...
Detektivní-> NCIS studijni-svet.cz/...
Supernatural! Naprosto luxusní seriál, který je absolutně šílený. Dělají si neustále srandu sami ze sebe a člověk se občas diví, že je to skutečný seriál a ne nějaká parodie. Na druhou stranu jsou tam časté momenty, kdy budeš litovat, že nemáš víc kapesníčků...
Navíc úzce spolupracují s fanoušky, je to snad jediný seriál, kde mluví o fanfiction a dokonce i o slash fiction (kdo neví, co to je - povídky - často erotického charakteru, romance atd. - o dvou postavách daného seriálu/filmu/jakéhokoliv média, které spolu v seriálu vůbec nic mít nemusí, ale v těchto slashích jsou partneři/milenci/manželé... etc.)
Takže... za mě - velké doporučení, hodně se nasměješ. Hlavně v 3. a 5. sérii.
Čáu, docela si mě nalákal ! Neposlal by si mi prosím link, (webovou stránku) na které bych se mohl pravidelně koukat na tenhle seriál?... Pokud možno funkční ! díky moooooc !
Jooo Supernatural miluju!
A i když je to fuk, můj neoblíbenější díl je Changig Channels:D Prý Dr. Sexy
French Mistake je taky super, k otmu jsem se dostala až nedávno. Jsem víc zatížená na Deana, takže u mě oblíbené díly třeba In my Time of Dying, Mystery Spot (písničku Heat of the Moment mám jako vyzvánění na telefonu
), Faith, Malleus Maleficarum, Lazarus Rising, The Real Ghostbusters... a dál si moc nepamatuju, šestou řadu a dál jsem rozjela fakt nedávno.
Supeeeer, ráda poznávám další fandy
Destiel "jsou" super, ale Dean prostě vede nade všemi
I když díl, ve kterém se Cas láduje tím syrovým masem (do města přišel Hlad nebo cosi)..mazeeeec.
To snad ne... to nechci vidět
. Nicméně v The real ghostbusters je jedno téma z přednášky "homosexuální podtext knih"
.
Online to bohužel asi není , ale všechny díly jsou na uložto
.
Jinak nejraději mám The French mistake :D. To je asi nejvtipnější díl. Jinak miluju The Hammer of Gods, protože Gab je můj (druhý :D) nejoblíbenější anděl. Jo a samozřejmě - Swan Song
Jo, Deana mám taky raději, i když... Sam od 7. série je můj oblíbenec. Je opravdu děsně vtipný (a taky Jared/Sam je o dost vtipnější a šílenější než Jensen/Dean, tak možná proto :D). Nejlepší je samozřejmě Cas. A nemůžu se nezeptat - co ty a Destiel? :D
-
Na uložto stačí napsat Supernatural s01e01 (a následně měnit čísla podle toho, co za díl potřebuješ)
Jo, to byl dobrý díl :D. S Casem jsou všechny scény dobré, ty jeho "people skills" dokážou vždycky pobavit :D. Na Destiela se ptám, protože údajně měl Dean Casovi říct "I love you", ale potom to změnili na něco jiného :D.
doplněno 15.10.13 18:09:Jo, jo, autoři tohle všechno dobře znají :D. Ono není tajemství, že Misha Destiela shipuje (Jensen prý shipuje Wincest :D). Jinak to "I love you" opravdu vyškrtli na poslední chvíli - dali tam místo toho "We are family" (jo, byla to tamta nejsmutnější scéna z Goodbye, stranger)
Na ulož.to jsem si našel 1. díl... v komentáři je link na titulky :D Jak titulky vložím do videa? díkec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.