Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný pocit uvnitř - stísněnost

Od: alternative odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo má podobné pocity jako já. Jde o to, že poslední dobou (tak 2 roky) mám takový trvale zvláštní pocit vnitřní stísněnosti. Jako bych vnímal svou vlastní auru. Může to být příjemný pocit (pocit vlastní vyjímečnosti, jako bych byl v pohádce) nebo nepříjemný (jako bych byl v duševním vězení, všichni po mně jdou). Je to zvláštní vnímání reality, drogy neberu, alkohol občas, ale už ne tolik, jako kdysi. Máte to někdo podobně?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, někdy to mám také nebo i něco podobného. Stačí se ráno probudit a zase je dobře. Zdravím!

ivik*
hodnocení

0x

Spíš než sebe , vnímám tak některé lidi kolem sebe, jakoby vysílali negativní sílu směrem ke mně,stačí ,aby ten člověk prošel kolem mě a mám pocit " husí kůže", jak na mě negativně působí.Jednou jsem četla, že aniž bychom si to uvědomovali, tak jsme takovými lidmi obklopováni a tím přicházejí některé naše problémy a zážitky.Myslím si , že na tom je hodně pravdy, až když jsem se rozvedla, cítila jsem se mnohem volněji a ubilo napětí kolem mě,i když jsem musela řešit spoustu nových problémů, tak mi bylo tak nějak líp.Třeba už to z dotazem moc nesouvisí, ale musela jsem to napsat...

Ivík:S těmi lidmi cítím to samé,brrr *blee*Pokud kolem mne projde nějaký "negativista",či nedej bože na mne promluví,okamžitě mi naskočí husí kůže,je to zvláštní,mráz mi běhá i po zádech *ee*

72mona3*
hodnocení

0x

Ano. A řekla bych, že je to silná empatie. Jako houba nasáváme všechna pozitiva a negativa a uvnitř nás se to kumuluje a míchá. Myslím, že je to dar i prokletí v jednom. Záleží hodně na lidech a dění kolem nás.

alternative
hodnocení

Určtitě ty poziva a negativa se na nás hodně odráží, také občas vnímám některé lidské bytosti buď jako anděly či jako démony. Je to zvlášní pocit vnímání a jsem rád, že to tak cítí víc lidí.

elzaazle*
hodnocení

0x

Také mývám divný pocit, jakobych si měla na něco vzpomenout, ale nevím naco..nebo přijít na něco nového, strašně mě to hryže uvnitř že to nemůžu pořád vyřešit co to je nebo také jakoby mě někdo něco říkal, že musím na něco přijít, ale nemám žádné záchytné body, jak toto vyřešit, je to fakt šílené být s tímto pocitem..

vecernicek*
Zkuste najit nekoho.kdo vam s tim pomuze...muze to byt.ze si opravdu mate na neco vzpomenout.neco v tomhle zivote vyresit atd...
Lidi.kteri maji schopnosti vam pomoci jsou kolem vas...staci je chtit videt... :)

vecernicek*
hodnocení

0x
Mam ruzne stavy.ale to co popisujete neznam.neumim si to predstavit...zaroven si myslim.ze slovy jde ten pocit asi tezko popsat...ze mozna takove pocity lide mivaji.ale kazdy to popisuje jinymi vyrazy...
elzaazle*

Přesně..pořádně nevím jak to popsat..

alternative
hodnocení

Přesně tak, hrozně těžko se to popisuje, snažil jsem se to aspoň přiblížit, ale celkově to vnímání popsat nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]