Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo má podobné pocity jako já. Jde o to, že poslední dobou (tak 2 roky) mám takový trvale zvláštní pocit vnitřní stísněnosti. Jako bych vnímal svou vlastní auru. Může to být příjemný pocit (pocit vlastní vyjímečnosti, jako bych byl v pohádce) nebo nepříjemný (jako bych byl v duševním vězení, všichni po mně jdou). Je to zvláštní vnímání reality, drogy neberu, alkohol občas, ale už ne tolik, jako kdysi. Máte to někdo podobně?
Dobrý den, ano, někdy to mám také nebo i něco podobného. Stačí se ráno probudit a zase je dobře. Zdravím!
Spíš než sebe , vnímám tak některé lidi kolem sebe, jakoby vysílali negativní sílu směrem ke mně,stačí ,aby ten člověk prošel kolem mě a mám pocit " husí kůže", jak na mě negativně působí.Jednou jsem četla, že aniž bychom si to uvědomovali, tak jsme takovými lidmi obklopováni a tím přicházejí některé naše problémy a zážitky.Myslím si , že na tom je hodně pravdy, až když jsem se rozvedla, cítila jsem se mnohem volněji a ubilo napětí kolem mě,i když jsem musela řešit spoustu nových problémů, tak mi bylo tak nějak líp.Třeba už to z dotazem moc nesouvisí, ale musela jsem to napsat...
Ivík:S těmi lidmi cítím to samé,brrr Pokud kolem mne projde nějaký "negativista",či nedej bože na mne promluví,okamžitě mi naskočí husí kůže,je to zvláštní,mráz mi běhá i po zádech
Ano. A řekla bych, že je to silná empatie. Jako houba nasáváme všechna pozitiva a negativa a uvnitř nás se to kumuluje a míchá. Myslím, že je to dar i prokletí v jednom. Záleží hodně na lidech a dění kolem nás.
Také mývám divný pocit, jakobych si měla na něco vzpomenout, ale nevím naco..nebo přijít na něco nového, strašně mě to hryže uvnitř že to nemůžu pořád vyřešit co to je nebo také jakoby mě někdo něco říkal, že musím na něco přijít, ale nemám žádné záchytné body, jak toto vyřešit, je to fakt šílené být s tímto pocitem..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.