To je velmi dobrá odpověď a proto hodnotím , Alfe. Nač přežívat prázdniny jen u internetu, když si je můžeme užít na například na lyžích, atp.
katy22
lyže ani nic takovýho nemam a venku je zima
bena*
Tak můžete jít někam s kámoškama (nebo kámošema (nevím, jestli jste kluk nebo holka), obchody budou plné výprodejů nebo se jen tak procournout, jít do hospody a být venku mezi lidmi a ne kynout doma jak buchta.
Zajímavých stránek je na netu spousta. Pokud používáš prohlížeč Mozilla Firefox, můžeš si nainstalovat doplněk, který se jmenuje StumbleUpon. Ten ti po každém kliknutí na jeho tlačítko otevře náhodnou stránku. Můžeš si tam nastavit i okruhy svých zájmů. Používám ho už několik let a objevil jsem tak stránky, na které bych jinak asi nepřišel.
katy22
a nejde tam nějak nastavit čeština? já na tu angličtinu moc nejsem :D ale jinak děkuju
pravdomluvny*
Dmnívám se, že čeština tam nejde, ale tam není moc co překládat. Pro překlad těch pár tlačítek můžeš použít třeba slovník na Seznamu. Naučíš se při tom i trochu anglicky a nuda bude pryč
katy22
jj už sem na to přišla že tu angličtinu k tomu moc nepotřebuju a je to super děkuju moc
Je to super o čem všem se zde bavíte ,zase nachvilku jsem se vrátil o 20 let z5 :D všem dávám a jdu připnout bodík hodnocení navíc těm ,kteří se umí také vrátit z5
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.