Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázka otázek

Od: vladka27* odpovědí: 7 změna:

Ahoj na netu ják otevřu panely najedu na možnosti pak se mi otevře stránka a mám tám volbu barvy zvolim si bárvu a potvrdim ok. pak se mi otevře ta 1. stranka tak tež volim ok. a ta barva co jsem si zvolila se mi neukáže. Co mám dělát? dik

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co to je Z?

Můžeš mi vysvětlit ještě jednou o co jde?

vladka27*
hodnocení

z je zprava

A když se kouknu na z, domyslim si že je to zprava tak pochopim z toho o co asi pujde? Víš co se píše do předmětu? Něco co tu zprávu trošinku popisuje.

dusatka*
hodnocení

0x

Vlaďko, z toho fakt nikdo nepochopí, na co se vlastně ptáte. Zkuste popsat podrobněji, vložit obrázek... Navíc předmět by měl napovědět, o čem bude otázka, takže "z" je taky trochu mimo.

hodnocení

0x

A v jakem programu? V Internet Exploreru? Nebo primo na nejakych www strankach? Barvu ceho si volis? Nejakeho pozadi, vzhledu,... Nezlob se, ale ten tvuj dotaz je celkem slozite pochopit. Zatim sem pochopil tolik, ze se snazis nastavit nekde nejakou barvu.

hodnocení

0x

Velice kvalitní dotaz, odpovím obdobně. To se musí tam nahoře stisknout tlačítko vedle tam toho. Pak naběhne hnedka potom další a to se zase zmačkne to prostřední hned vedla pravého a leveho. Až se objeví súrávná barva tak je to ok a můžete zase pokračovat, pokud se neobjeví neo.k. barva. Uf to je blbost.

my*
hodnocení

0x

Odfajfkuj si : Povolit stránkám používat vlastní barvy namísto výše zvolených :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]