Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte jak vyrobit lisované světlice? Děkuji.
Pkd myslíš světlici ,obdobu jako v AČR používané např ROS-ky (rakety osvětlovací,střílené ze signální pistole) tak Ti dám radu-když to nevíš a neumíš,tak to nedělej! Pokud jsi neviděl utržené prsty či jiné končetiny atd nebo popáleníny od trhavin a podobných věcí,tak pokračuj ,třeba o tobě bude příspěvek v TV NOVA!
doplněno 07.11.13 20:34:To Sanyo-díkes za opravu,ony jsou prsty někdy rychlejší než mozek a napíše se blbost.
Jinak při psaní jsem si vzpomněl na jednu pro mne nevím ,asi v danou chvíli stresující událost a přesto,že účinky trhavin jsem znal a několikráte jsem držel a používal trhavinu (dokonce jsem měl právo učit,řídit a provádět trhací prace v rámci armády), ale pro dotyčného osudovou blbost.Ten člověk totiž díky své blbosti přišel o pravou ruku od zápěstí.Se svými kluky jsem ho na vejdě vezl do ON,kde jejdiné rozhodnutí bylo-zbytek co zůstalo z ruky po zápěstí amputovat.
PS bylo mu jen 22 a šlo jen o výbušku V10b která se používá imitaci výbuchů RG!
diesel - jen jemná oprava - ROS- se nestříleji ze signální pistole, ale jsou to tzv. ruční osvětlovací střely (ROS) a střílejí se z ruky, dobré je použít oporu např. hlaveň zbraňě a pod. Jinak tazateli bych také radil, ať nešpekuluje, osobně by mne nenapadlo něco podobného vyrábět. Určitě to je tím, jak je oblíbené tvrzení dnešní mládeže : já se nudím, co mám dělat?
za mlada jsme loupali sirky a dnes si koupěj od rusů plutonium, a od arabů trinitro todleto
Vyráběli jsme třeba to, co si cpal do bot nejmenovaný cestující nejmenovaných aerolinek.
A když mu budeme radit, jak na to, po internetu, tedy přes Langley ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.