Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání pro zvířátka

Od: babkazov® odpovědí: 9 změna:

Všem zvířátkům přeji nejen krásný Štědrý den, ale v celém příštím roce 2011, hodné hodných lidí, plnou misku, bepečný a teplý pelíšek a když bude třeba, i laskavého veta, který umí. babka z Ostravy

Přání pro zvířátka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Ježíši babčo, kluci moc moc děkují. *srdce*To je krásný, fakt. *ua*

A hádejte. Dělali se mnou bramborový salát a teď spokojeně chrupkají. Mají v pupíkách už šunku a vajíčko. *frajer* (kontrola surovin do salátu :D)

pepane*

:) Holky také děkují a přejí Dorotce krásné Vánoce

Přání pro zvířátka #2
jolinar*

Holky taky děkují a přejí Všem krásné vánoce :)

Naše už okukují stromeček :)

Přání pro zvířátka #3

pt®
hodnocení

0x

Milá babkazov, moc mně potěšilo vaše přání zvířátkům *srdce*, i náš Pupíček děkuje a posílá všem pacinku. My byli s manželem hned ráno na zahradě dát ptáčkům do krmítka, zavěsili jsme dvě koule pro zobání.:) Odměnou nám byla podívaná za oknem, jak se slétli a pochutnávají si. Ještě odneseme do lesa kaštany pro srnečky. Tak pěkné Vánoce, všem zvířátkům a lidem, kteří na nezapomínají. *pusa* - stařenka

lm®

Připojuji se j přání.Kdybych to uměla dala bych sem fata svých dvou akvárek a naší fenečky.Protože zvířata jsou více než často lepší než lidé přeji jim jen to nej a aby z naší živočišné sféry (rozuměj člověčí) měla tu čest poznat ty lepší jedince z nás.

Milá zvířátka máme vás upřímně ráda (bez cynismu a dvojmyslnosti) .L.

doplněno 24.12.10 15:12:

fota

lucielucie82*
hodnocení

0x

Děkujeme jménem našeho vánočního štěňátka a přejeme krásné svátky a šťastný Nový i nový rok. Lucie

Přání pro zvířátka #4

patronka*
hodnocení

0x

Moje dvě sluníčka pomalu usínají ve společném pelíšku.Vyfotila bych je teď, ale nechci je budit.

doplněno 24.12.10 19:44:

Aspoň staší fotka?

Přání pro zvířátka #5
patronka*

Není jednoduché dát další fotku, ale já odradit nedám.Takhle se vešli, když jsem je donesla z útulku.Podle data je vidět, že se u mne mají moc dobře.Patronka

Přání pro zvířátka #6
raadek*
No, já přeju i těm zvířátkům v lese a vúbec všem živým tvorům alespoň klidné vánoce. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]