Nejste přihlášen/a.
Prosim neznate nekdo levnou dovolenou u more do 800km od brna, nechci ck jsou drazi,dekuji martin
Do těch 800 km bych volila sever Itálie oblast Bibione, Caorle, nebo Chorvatsko Istrijský poloostrov. Osobně bych se přikláněla spíše k tomu Chorvatsko. Sever Itálie se mi na dovolenou u moře moc nelíbí, ale to je věc názoru. Někdo na tuto oblast nedá dopustit. Před pár lety jsem byla na Istrii v Rabacu a líbilo se mi tam. Z Brna cesta trvá kolem 12. hodin. Problém jsou akorát menší pláže. Řešili jsme to tak, že jsme si ráno před snídani dali na pláž lehátka, aby bylo místo. Větší pláž je v centru. Byla jsem ubytovaná v hotelu, ale poblíž centra jsou ve svahu domky, které místní pronajímají. Takže to by byla určitě levnější varianta. A buď si pohledat dopředu na netu a zarezervovat si, nebo i na místě se většinou dá ubytování sehnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.