Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo to dokáže?

Od: volvomen* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den mám zájem o vytvoření stránek vím že v dnešní době je spousta firem kterých se tím zabývají...ale já hledám člověka kterého to baví a dokáže si s tím vyhrát..Líbí se mi např. sony.net/... jednalo by se o stránky kde by bili různé reportáže a fotky s akcí...Děkuji za vaše doporučení...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Na reportáže a fotky z akcí si můžeš vytvořit jednoduché stránky sám. (Nejprve se naučit lépe česky). Takové stránky, jako je v odkazu, stojí těžké prachy. Pochybuju, že by Ti je nějaký nadšenec udělal zadarmo.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Doporučení nemám, ale ten, kdo tohle umí, tak si to nechá velice dobře zaplatit. Platí se dobře i lidem, kteří se starají o stránky umístěné zdarma na rúzných webech - pro školy, kluby, spolky.

doplněno 16.01.11 19:17:

Bývá to slušný pravidelný měsíční příjem. Jen pro informaci - kolik jsi ochoten měsíčně platit?

volvomen*
hodnocení

Peníze neřeším,jen jsem chtěl vědět zda o někom nevíte...líbí se mi to tak mám o to zájem.Jinak pište prosím k věci...Děkuji

ladinpraha*

Jenomže ono je to hlavně o penězích.

kr*
hodnocení

0x

Tak mě se zrovna ten web na který odkazuješ moc nelíbí. Myslím, že web celý ve flashi odporuje pravidlům přístupného webu (pravidla pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb. o informačních systémech veřejné správy, provedenou zákonem č. 81/2006 Sb.). Tato pravidla ovšem nejsou závazná, a pokud oslovíš nějakou firmu, ať ti přesně takový web vyrobí, rádi ti tvoje přání splní.Pokud hledáš člověka, kterého toto baví proto aby ti to vyrobil zadarmo, nebo za půl peněz, myslím, že nemáš šanci. Web v php možná ano, ale bude to nějaká zdarma template upravená.

hodnocení

0x

Programové vybavení na tvorbu stránek a vzhledu jako je ta sony stojí od 20ti do 300 000 tis. czk...

Zkus si počítat kolik stojí vyškolení a usilí u jednoho jednoho člověka pak pochopíš že je to téměř nerálné..

doplněno 16.01.11 20:18:

Doporučím to začít tady.. pro tebe úplně ideální...

volvomen*
hodnocení

Děkuji Vám všem za rady ale už jsem našel člověka který něco podobného dokáže...až budou hotové dám jsem odkaz ať pochopíte...Ještě jednou děkuji

stribrnak*
hodnocení

0x

kdyby krásné stráńky BILI!

už i já mám dnes 3 VYLY

volvomen*
hodnocení

Ale nemáš a jsi tam kde jsi...*uf*to asi byla makačka...

doplněno 17.01.11 13:27:

Já neumím možná psát ale Ty neumíš číst a to je horší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]