Nejste přihlášen/a.
Ahojky lidi budu mít rovnátka ale jak poznám jestli na pevno nebo vyndavací? zubařka mi neodpovídala.A bolí to?Moy to potřebuju díky
Jak už jsem psal, není to tak hrozné a jenom prvních pár dní. Za měsíc už ani nebudeš vědět, že je máš.
Samotné gumičky nedělají vůbec nic, slouží jen připevnění drátku (který slouží jako jakási šablona pro rovnání zubů a postupem času se několikrát vymění za jiný) k zámkům na zubech.
Nejspíš si i budeš moct vybrat jejich barvu (nebo klidně i víc barev najednou)
Sundávácí jsou v porovnání s rovnátky napevno slabší, zuby se mohou rovnat déle, výsledek nemusí být takový, jako s pevnými, a navíc nasazovací rovnátka aby člověk pořád něke hledal, nejlépe poránu, když v noci vypadnou z pusy.
Já měla dva roky napevno a zuby mám srovnané krásně, po utažení ne gumiček, ale drátků (gumičky jsou většinou na ozdobu), to bolí vždy tak dva dny, než si zuby zvyknou na novou polohu, a je dost nepříjemné v těchto dvou dnech kousat do tvrdších potravin.
Ale je to pohoda a dneska jsou rovnátka super módní doplněk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.