Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré programy-existují?

Od: cip* odpovědí: 16 změna:

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jestli existují ty programy jak jsou pořád ve filmech ,myslím tím ten počitačový program který sám mluví opovídá atd.?,

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

0x

Záleží na tom, na co by vám měl odpovídat *smich*

Takový chytrý program,to je i manželka.Mluví na nás,ale sama si i odpovídá :)

tak, tak.Na nas, za nas. A je to velmi rezistentny program, neda sa len tak lahko odinstalovat. A ked sa to podari, stoji nas to vela hardwarovych prostriedkov. Odporuca sa, nedrazdit strkaca bosou nohou. Instalaciu si treba dobre rozmysliet a v systeme mat pre istotu zabudovane zadne vratka.

A co update na vyšší verzi? Třeba z Manželka 1.0 na Milenka 1.2.

marenka*

Takový update by se mi líbil taky. Z Manžel na Investor pak na Sponzor. *ua*

pravdomluvny*

To není update. Update je třeba z manzelka 0.1 na manzelka 0.2. To, co jsi psal Ty, je souběžné použití dvou programů (systémů). :)

Ještě lépe!

vies o nejakej free verzii? V skusobnej dobe sa mozes s nou rozlucit, pozor ale na stopy, ktore zanecha v registroch, manzelkin cistiaci program ich tam urcite objavi. V tom okamziku prichadza obycajne modra smrt a zrutenie celeho systemu. . Tieto programy sa neznasaju, naviac Milenka 1.2 ak ho ponechas, ma snahu upgradovat na Manzelka 2.0.

cipeks

No máte pravdu ale ani program Manželka 0.1 nebo Milenka0.2 nejsou dostatečně chytré dovolil bych si říct spíš opak.*smich*

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

jednou jsem navštívil stránku kde se dalo pokecat s takovou umělou holkou, jen už neznám adresu ani si nevybavím nic podle čeho to nalézt.

hodnocení

0x

Program, alespoň jeden, existuje. A k jeho provozu je nutný superpočítač. Více zde:

ibm.com/...

Ale jen pár teraflop.. koupíš nějaké ps3 uděláš diskové pole a máš to samé doma*smich*

lui*
hodnocení

0x

Ano existují. Dejte si do vyhledávače heslo "voice control" , nebo "voice generator".

volvomen*

jo jeden takoví program je na ikea.com/... jmenuje se to zeptej se Anny a je to v pravém horním rohu..*haha*

re*
hodnocení

0x

Tak například program BALABOLKA

Podle mě nejkvalitnější program na převod psaného textu z txt, DOC, RTF, PDF, FB2 a HTML souborů do CZ mluveného slova (také přímý převod do MP3, wav, ogg, wma).

marenka*

Zkusila jsem jí stáhnout, ale pokud napíši český text, není přečtenému vůbec rozumět. *zed*Kde je chyba?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]