Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte knihu

Od: asiks odpovědí: 18 změna:

Zdravím, sám ani nevím co hledám. Hledám jen prostě nějakou "dobrou rozumnou" knihu. Něco takového "na zamyšlení". Nějaký "návod jak žít". Smysl "života".

Nevím dokonce jak mám něco takového popsat.

Vím, že asi celý příspěvek teď zní úplně nesmyslně :D Prostě jen doporučte nějakou dobrou knihu...

Díky.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Paulo Coelho - Veronika se rozhodla zemřít. První, co mě napadlo. Nevím, jestli je to to, co hledáte, ale mohlo by být. :)

George Orwell - 1984

asiks
hodnocení

Co jsem se tak na rychlo na netu díval na stručný popis o čem to je, tak se mi to líbí, děkuji za tip.

Budu rád když někdo doporučí i něco dalšího...

radus*
hodnocení

0x

Holky na vodítku ;) Např. ,,díl" Jmenuji se Alice :)

knihomol
hodnocení

0x

Jack Schaefer: Muž se srdcem kovboje, všechny knížkya od Petera Mayla, Stephena Clarka, Tucker Max: Snad v pekle čepujou atd.

fena*
hodnocení

0x

jak na ženy - michael leGalant - je to v elektronicke verzi za 198,- na jaknazeny.cz

patronka*
hodnocení

0x

Axel Munthe - Kniha o životě a smrti a Kniha o lidech a zvířatech. Knihy byly napsány v roce cca 1930, nové vydání 1992 v nakladateltví Bílý slon, ale věk jim neublížil

hodnocení

0x

Nejlepší kniha na zamyšlení - Jostein Gaarder - Sofiin svět. Kniha o dějinách filosofie, ale napsaná "příběhovou" formou. Je dost náročná, ale úžasná.

hodnocení

0x

Tracyho tygr od Saroyana (viz ld.johanesville.net/...). No a samozřejměMalý princ.

buss
hodnocení

0x

No a co z toho, že si přečtu knížku o životě? Každý žije svůj život, je třeba ho analyzovat, co změnit, vylepšit. Něčím se zabývat.

kefas*
hodnocení

0x

Ahoj,nezní to nesmyslně.:) Jestli chceš "návod jak žít"Skus: Myšlením k bohatství - Napoleon Hill .Nebo spíš jako první od něj bych doporučil: Napoleon Hill, W. Clement Stone: Pozitivním myšlením k úspěchu.

pknihy.cz/...

Přečti nejdřív tu druhou,i když v podstatě je to jedno.Mě tyhle knihy moc pomohli.

Ted čtu třeba: Norman Vincent Peale - Síla pozitivního myšlení. Ale ta by ti asi přišla moc "pánbíčkářská".Skus ji po těch dvou nahoře.

re*

takovéhle a podobné knihy jako je Tajemství / the secret od Rhondy Byrne vám z 90 % nepomůžou. Pokud chcete mít úspěch, kupte si Neomezená moc podvědomí odLeonard Coldwell

nekdo007*
hodnocení

0x

Čau,

Doporučuju Deník malého poseroutky...Fakt skvělý knížky, pobavíš se...Trochu "oddechový", ale rozhodně to zkus.

asiks
hodnocení

buss: Možná máte pravdu. Nevím, poslední dobou hodně čtu takovou filozofickou literatůru a něco takového podobného. Asi jsem divný. Nejsem nijak věřící, ale prostě... nevím... možná je to fakt blbost a zbytečnost. Možná jsem fakt trochu mimo (divný), přece jen je do takové "nenormální"*hi*

hodnocení

0x

John Irving - New hotel Hampshire, Modlitba za Owena Meanyho

re*
hodnocení

0x

Krvavé jahody

buss
26.01.11 19:54
hodnocení

0x

Bibli ...

aislim*
hodnocení

0x
Poslední aristokratka. Nedoporucuji cist pozde vecer. Vzbudil byste sousedy. Smichem. A nebo naprosto sokujici kniha. Kostkař. Nemohu uverit, ze byl nekdo tak odvazny a vydal ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]