Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeložení věty do latiny

Od: sumilek* odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych poradit a budu moc vděčen...Mohl by mi někdo přeložit větu do latiny: Narodíme se, žijeme i zemřeme spolu. Nechci to, ale přes překladač jen od člověka kdo tomu rozumí.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Simul nascimus, simul vivimus et simul moremus. Jsem jazykář a základy latiny mám, ale je to bez záruky. Doporučuji obrátit se na jakoukoliv filosofickou fakultu nějaké VŠ, kde se latina vyučuje - zajít na obor latina, mezi přednáškami odchytit studenta a zeptat se. Vysype to natotata. ;) Nebo počkat tady na poradte, jestli se neobjeví latinář wasek.

sumilek*
hodnocení

0x

Měto dle překladače přeloží tak to: Bornvivere etmorisimul. A nebo tak to: natimoritura simulviventes ...tak nevim no...ale děkuji za radu:)

doplněno 15.01.11 20:18:

oprava: Mě to dle překladače přeloží tak to: Born vivere et mori simul. A nebo tak to: nati moritura simul viventes ...tak nevim no...ale děkuji za radu...

pu®

A proto nechcete překlad z překladače - lezou z něj samé nesmysly... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]