Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit a budu moc vděčen...Mohl by mi někdo přeložit větu do latiny: Narodíme se, žijeme i zemřeme spolu. Nechci to, ale přes překladač jen od člověka kdo tomu rozumí.Děkuji
Simul nascimus, simul vivimus et simul moremus. Jsem jazykář a základy latiny mám, ale je to bez záruky. Doporučuji obrátit se na jakoukoliv filosofickou fakultu nějaké VŠ, kde se latina vyučuje - zajít na obor latina, mezi přednáškami odchytit studenta a zeptat se. Vysype to natotata. Nebo počkat tady na poradte, jestli se neobjeví latinář wasek.
Měto dle překladače přeloží tak to: Bornvivere etmorisimul. A nebo tak to: natimoritura simulviventes ...tak nevim no...ale děkuji za radu
oprava: Mě to dle překladače přeloží tak to: Born vivere et mori simul. A nebo tak to: nati moritura simul viventes ...tak nevim no...ale děkuji za radu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.