Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodavačky v Denim House

Od: hanka89 odpovědí: 8 změna:

Chodíte někdo nakupovat do Denim House Palladium? Prodávají tam Hilfiger, Pepe Jeans...Jaké tam máte zkušenosti? Já teda velice špatné, nevím jestli je to jen můj názor, ale už tam chodit asi nebudu...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud s tím potřebuješ poradit, pak jo - už tam nechoď...

*haha*

hahanaj*
hodnocení

0x

Dnes je výhoda, že takových obchodů jsou spousty a my si můžeme vybrat

Prodavačky někde stojí mnohdy ani neví co prodávají - jen si prostě znuděně odkroutí své hodiny a jdou domů.

Najdi si svůj obchůdek kam se budeš ráda vracet.

hanka89
16.11.12 15:09
hodnocení

Pravda :))

majsterjoe*
hodnocení

0x

Clovek by rekl, ze ve znackovem obchode budou i "znackove" prodavacky. Smim li se zeptat, nebyl- li to pouze vykrik do tmy, co presne je na nich spatneho?

hanka89
hodnocení

Nepříjemné, člověk aby se bál na něco zeptat..

artik*

proč se ptát , prodavačka prodává *smich* ( spíše podává )

hodnocení

0x

Dneska je všude velká konkurence a zákazním může jít jinam.

Znám to - nedaleko od nás před časem otevřeli Tesco a tam si daly schůzku snad nejhorší prodavačky z okresu.

1/ V zelenině - jsou připravené půlky rozkrájených melounů, ovšem čtvrtku nedostanu. To prý nedělají.

2/ U uzeniny a sýrů - za úsekem většinou 3 pohromadě a drbou. Nezajímá je, že před úsekem se shromažďují zákazníci. Už jsem se dozvěděla /hrozně řvou/ o tom, jak si jedna vybírala zimní bundu, jiná byla na kosmetice a další líčila cosi o prodlužování řas. Pokaždé hádám, co se zase bude probírat za téma, tyto sleziny jsou tam pokaždé. Když si mě konečně jedna všimne, s ošklivostí jde obsluhovat. Požádám o šunku a ukážu za sklem, kterou mám na mysli. Sáhne o 2 hromádky vedle a nabere mi šunkový salám.

3/ Několikrát se mi stalo, že mi na můj dotaz, kde bych požadované zboží našla, odpověděla: Já nevím, musíte hledat...Ale já jdu nakupovat a ne hledat. To mi spíš jednou velice ochotně poradila uklízečka, navíc nějaká Ukrajinka. Prodavačky to evidentně nezajímá.

Vypráskala bych je až na hranice okresu.

4/ Naopak v prodejně Penny znám 2 prodavačky, obě už starší, které, když se na ně obrátíte s dotazem, nechají své práce /třeba vybalování/ a ochotně vám jdou pomoci hledat či zjistit, co potřebujete. To je o něčem úplně jiném.

5/ Co mě pobavilo - některé ženy se stydí za poctivé povolání prodavačky. Už jsem četla v několika inzerátech, že práci hledá ASISTENTKA PRODEJE :D. Pod tím uvedeno, že prodávala v prodejně s obuví.

Když to takhle půjde dál, brzy nebudou žádná řemesla, ale asistentky úklidu, asistentky údržby veřejného prostranství, asistentky vaření, asistentky doručování dopisů či asistenti malování pokojů. To jsme to dopracovali. *smich* Jaga.

anka*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]