Nejste přihlášen/a.
Asi po 5 letech mám pýchavku, dnes mi jí dal jeden známý, který je našel. Zítra mám za úkol usmažit řízečky, proto bych prosil, zda má někdo nějaký extra dobrý recept, vyjma již osvědčených klasických , že bych mohl zkusit pár variant. Vím, že se odloupne slupka, používá se klasický trojobal, děkuji za případné tipy.
tohle samozřejmě není odpověď na otázku, vatovec navíc jistě moc pevný nebude, ale zaujal mě kdysi ten název, tak jsem to teď našel a posílám (sám jsem to nikdy nedělal)
(i když, já bych to z kusu té velepýchavky třeba zkusil - smažit - to je tak na 5 hodin, ne?, a docela by mě zajímala chuť - pýchavky jsou sice moc hezký, ale chuť (aspoň ty malý) nic moc, ta cibule by tomu mohla prospět...; každopádně to nevypadá na moc náročný recept...)
Použité suroviny receptu Smotlachův houbový ovar:
500 g hříbky /pevnější/ | sůl | cibule | hořčice | chléb
Postup přípravy receptu Smotlachův houbový ovar:
Houby nakrájíme na větší kousky, nebo je necháme celé. Vhodíme je do osolené vroucí vody a necháme 10-20 min. vařit. Do vody přidáme cibuli. Pak houby scedíme. Napichujeme na párátka a jíme s chlebem. Namáčíme do hořčice.
(P.S. pýchavky se loupou?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.