Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit kdo mi posílá maily?

Od: iskiii* odpovědí: 6 změna:

mám šanci zjistit kdo mi posílá meily? jak předpokládám policajti nevyřeší nic

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobs
hodnocení

0x

ne, nečti je a blokuj adresy, víc neporadim

hodnocení

0x

Na vebovém rozhraní vašeho mejlu si nastavte, aby maily od tohoto odesílatele/odesílatelů šly rovnou do koše plus nastavte pro tyto adresy třeba automatickou odpověď "Tato mailová adresa byla zrušena."

doplněno 03.12.13 13:38:

Se mi tam ty mejly a maily pěkně zmíchaly.. :)

doplněno 03.12.13 13:46:

Pokud chcete zjistit, o koho se jedná, pak si vytvořte novou mailovou adresu, něco jako agenturablabla @seznam.cz kde ho nějakou důvěryhodnou formou s nadějí zisku/výhry vybídněte k vyplnění registračních údajů. Pokud je to hlupák, jako že asi ano, tak vám to možná i vyplní.

iskiii*
hodnocení

no to je nápad až se budu hodně nudit něco vymyslím,snad se chytne,dík

asdd
hodnocení

0x

Záleží co posílá. Pokud to je trestné tak policie řešit může.

JInak stačí blokovat adresu.

iskiii*
hodnocení

ale jak blokovat jak pro blbce potřebuju vysvětlit

Na jakém serveru máte email? Přihlašujete se do mailu pomocí internetového prohlížeče? Pokud ano, tak nám napište co máte v adrese za zavináčem, protože každý server to má trochu jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]