Nejste přihlášen/a.
Nenapadlo by někoho jak může znít asociace na slovo mravenec?
Jako nápověda je slovo válka, případně zbraně.
Všechny nápady vítám
Houfní záležitost, jeden za všechny, jdeme dál i přes mrtvoly (ve vlastních řadách)...
Asi tak?
Jááááj tak to je haluz: tak dlouho to řeším a jenom jak tu napíšu otázku tak to uhádnu- je to kyselina (mravenčí)...
Měl bych tu ale něco dalšího: asociaci na slovo KOSTI
jako nápověda je slovo VÝROBA
Hmm, nic jinýho nevymyslím.
A ty znáš požadovaný výsledek? Že jsi nad tou kyselinou přemýšlel...
doplněno 13.01.11 00:18:... anebo klíh - nic jiného se z kostí nevyrábí. Klíh je minulost, magi je i současnost...
doplněno 13.01.11 00:19:,,, možná mazlavý mejdlo...
Ne neznám. Zkouším to zadávat jako odpověď.
Nad tím mravencem jsem přemýšlel hooodně dlouho a jak jsem to napsal tak mě osvítilo, ale s těma kostma zatím nic
Je to mýdlo!
Super
Že mě to nenapadlo...
Takže posední kus: asociace na: pán prstenů
nemá to NIC společného s Tolkienem...
Pozor, naše Sebodka není chlap!
A tohle foto asi taky nepomůže...
...nebo něco z Arabely? Vigo? ...asi už blbnu...
...abych z toho blbnutí nezblbnul totálně, nějak k tomu mám blíž a blíž...
...snoubenec?
oddávající?
... a co je to vůbec za soutěž nebo test?
pořád nic.
Jsou to stránky brainquest.cz-hádanky, logika, stegano, crypto, adventurky, asociace... strašný žrout času, ale skvělá stránka
Hmm, ale to by mělo testovat Tvoje asociace a né naše, viď?!
OKI, já tam někdy mrknu, ale toho "prsteníčka" zatím vzdávám, jdu do pelechu, ráno mě čeká pracovní proces.
Taže zatím čágo...
To víš že moje, ale já už jsem zkusil fakt všechno... A návíc o nic tam nejde že jo, je to jenom hra.
Ale aj tak DÍKY.
Taky jdu spát, ale zítra to snad rozlousknem
Tak už jsem to zlomil, je to SATURN
No jo, ráno moudřejší večera...
Takže DÍKY všem za spolupráci
Ani sám nevím...
Prostě jsem ráno z čirého zoufalství hodil do googlu "pán prstenů" (ikdyž jsem věděl že to s nima nemá nic společné...) a ať mi to vyhledá obrázky. A asi po třetí straně samých frodů a gandalfů najednou cvak a napadla mě planeta a pak už to bylo jasné
Jojo někdy se divím sám sobě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.