Nejste přihlášen/a.
Nenapadlo by někoho jak může znít asociace na slovo mravenec?
Jako nápověda je slovo válka, případně zbraně.
Všechny nápady vítám![]()
Houfní záležitost, jeden za všechny, jdeme dál i přes mrtvoly (ve vlastních řadách)...
Asi tak? ![]()
Jááááj tak to je haluz: tak dlouho to řeším a jenom jak tu napíšu otázku tak to uhádnu- je to kyselina (mravenčí)...
Měl bych tu ale něco dalšího: asociaci na slovo KOSTI
jako nápověda je slovo VÝROBA
Hmm, nic jinýho nevymyslím. ![]()
A ty znáš požadovaný výsledek? Že jsi nad tou kyselinou přemýšlel...
doplněno 13.01.11 00:18:... anebo klíh - nic jiného se z kostí nevyrábí. Klíh je minulost, magi je i současnost...
doplněno 13.01.11 00:19:,,, možná mazlavý mejdlo...
Ne neznám. Zkouším to zadávat jako odpověď.
Nad tím mravencem jsem přemýšlel hooodně dlouho a jak jsem to napsal tak mě osvítilo, ale s těma kostma zatím nic![]()
Je to mýdlo!
Super![]()
![]()
![]()
Že mě to nenapadlo...
Takže posední kus: asociace na: pán prstenů
nemá to NIC společného s Tolkienem...
Pozor, naše Sebodka není chlap! ![]()
A tohle foto asi taky nepomůže... ![]()
...nebo něco z Arabely? Vigo? ...asi už blbnu... ![]()
...abych z toho blbnutí nezblbnul totálně, nějak k tomu mám blíž a blíž...![]()
...snoubenec?
oddávající?
![]()
... a co je to vůbec za soutěž nebo test? ![]()
pořád nic.
Jsou to stránky brainquest.cz-hádanky, logika, stegano, crypto, adventurky, asociace... strašný žrout času, ale skvělá stránka![]()
Hmm, ale to by mělo testovat Tvoje asociace a né naše, viď?! ![]()
OKI, já tam někdy mrknu, ale toho "prsteníčka" zatím vzdávám, jdu do pelechu, ráno mě čeká pracovní proces. ![]()
Taže zatím čágo... ![]()
To víš že moje, ale já už jsem zkusil fakt všechno... A návíc o nic tam nejde že jo, je to jenom hra.![]()
Ale aj tak DÍKY.
Taky jdu spát, ale zítra to snad rozlousknem![]()
Tak už jsem to zlomil
, je to SATURN![]()
No jo, ráno moudřejší večera...
Takže DÍKY všem za spolupráci
![]()
![]()
![]()
Ani sám nevím...
Prostě jsem ráno z čirého zoufalství hodil do googlu "pán prstenů" (ikdyž jsem věděl že to s nima nemá nic společné...) a ať mi to vyhledá obrázky. A asi po třetí straně samých frodů a gandalfů najednou cvak a napadla mě planeta a pak už to bylo jasné![]()
Jojo někdy se divím sám sobě...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.