Nejste přihlášen/a.
nudím se, mám ráda paranormální jevy, hlavně duchy ( mam je doma tak proč ne) a chtěla bych si udělat svoje vlastní věštící karty, kolik jich má správně být?
P.S. na věštění nevěřím, ale nuda a já to nejde dohromady :D
Tarot je karetní sada, nejčastěji v počtu 78 karet, která se používá od poloviny 15. století v různých částech Evropy, zejména Francii a Itálii. Od konce 18. století až do současnosti našel tarot také využití ze strany mystiků a okultistů při věštění nebo jako mapa duševních a duchovních cest. - etarot.cz/... - Pokud nesnášíte nudu, tak rozhodně je lepší, bavit se v reálu s kamarády, než s duchy, toho se raději vyvarujte. - pt
Vaše odpověď Pt., byla docela vtipná, ale ona Vám odpověděla dobře. A já si myslím, že kdybyste se opravdu zajímala o karty, tak je velice jednoduché zjistit, kolik jich má být. A pak, proč byste si vymýšlela vlastní karty, když už existují. Horší to bude s tím, abyste se je pochopila a naučila se je správně vykládat. A to je o intuici a nadání. Karetní výklady nejdou naučit jako když jste se vprvní třídě učila číst ze slabikáře. K tomu je potřeba daleko více a je to v člověku. Anebo to v něm není a pak kecá bláboly jako v televizi v pořadech s těmito podvodníky. Ale pokud se dokážete bavit s duchy o kamarádech, tak se nemůžete nudit. Na opačnou stranu se obávám, že Vaše kamarády může začít nudit to, že se s nima bavíte o duchách.
Ale pokud mermomocí chcete vyrobit vlastní sadu karet, tak není nic jednodužšího. Kolik jich má být, to Vám řekla Pt. Smysl jm musíte dát sama. Když se na tohle cítíte, tak se do toho dejte. Ale v tom Vám přece nikdo nemůže poradit, to musí je vaše vnitřní záležitost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.