Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát lovcem lidí

Od: re* odpovědí: 16 změna:

Ahoj,

jak se můžu stát lovce lidí? Jakou školu na to musím mít?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Pokud nad tímto uvažuješ, tak jsi už tu správnou školu dostal.

re*
hodnocení

Jak to myslíš?

hodnocení

0x

No rozhodne budes muset mit nejaky druh pravniho vzdelani a predevsim povedomí, protoze tak jak to bezne vidis v TV, tak tak to rozhodne nefunguje.Nemuzes proste jen tak prijit a nekomu nasadit zelizka anebo ho inzultovat. Myslim, ze Cesky právní rád ani s necim podobnym nepocita, ale muzu se mýlit. Pomucky a vystroj / výzbroj nechame stranou, behat opásanej 15kg krámu se da akorat ve filmu...

hodnocení

0x

Nejlepe zacit dukladnym zkouknutim naucnych vido lekci z Americke produkce.

Je jich celkem 110, kazda po cca 50 minutach. Byli nataceny pet let s nejskusenejsimi americkymi lovci lidi. Napriklad s Lorenzem Lamasem.

Studijni material se jmenuje Renegade.

buss
hodnocení

0x

Jsi na ZŠ? Jdi na spš Holeschau.

re*
hodnocení

A co tam? Dej mi odkaz, nikde to nemůžu najít

buss

Ach jo, jdi na stránky MV a hledej střední policejní školy.
Pak jdi na jejich weby a tam se dozvíš jak je to s nástupem na sš a studiem. Po ukončení s maturitní zkouškou je možnost jít k
P ČR. Není to povinnost, je to civilní studium se zaměřením na policii.
Předpokládám, že jsi zatím na zš. Jinak berou na školy až ty co jsou ve služebním poměru.
Jinak lze jít i na Policejní akademii.

lui*
hodnocení

0x

Jestli myslíš příslušníka zvláštních jednotek policie, tzv. "lovců lebek", tak nejdřív střední škola. Bez ní tě k policii nevezmou.

jokl

A kdybych měl SOŠ zdravotní, mohl bych jít do zvláštních jednotek policie?

buss

Udělej si stř. školu a jdi do služebního poměru! Až po absolvování ZOP (i zde je specialiizace, pořádková, doprava) a pak teprve se můžeš rozhlížet po něčem jiném. Jinak to nejde!

Přečti si zákon o služebním poměru, tam najdeš koho berou.

re*
hodnocení

Můžete mi dát odkaz kde najdu bližší informace o ZOP (např. oficiální stránky školy). Rozumím tedy dobře že si mám dokončit eště 1 a půl roku střední školy co mám rozdělanou a poté jít do ZOP?

vsevim*
hodnocení

0x

v prvni rade se nenech obalamutit radami nezkusenych. pokud mas takovy uslechtily cil, nesmis si v zadnem pripade nechat deformovat svoji vrozenou inteligenci jakymkoliv vzdelanim, nemluve o strednim, bakalarskem ci dokonce akademickem. jenom proto, ze nase obrozena humanita a kdemohkradcie postrada takove myslenkove velikany, jako jsi zrejme ty, smajdame na vsechny ctyry za vyspelymi demokraciemi jako je sudan ci pobrezi slonoviny. drzim ti palce a verim, ze jakop vlajkonos ziskas mnoho nasledovniku...

symiza*
hodnocení

0x

Pokud myslíš lovce lidí u speciálních jednotek PČR, tak si nejprve udělej střední školu a vejšku. Ke spec. jednotkám policie tě těžko vezmou se střední. Tam jsou trošku jiné nároky na vzdělání.

cyril*
hodnocení

0x

Lovcem lidí se stává těžko, naproti tomu štvancem se lehce stanete i bez škol.

buss
hodnocení

0x

"Ach jo, jdi na stránky MV a hledej střední policejní školy. "

To nejsi ani schopen si něco na intu najít? To chceš být policista? Pánbů s námi!
Jsi schopen pochopit, že musíš jít po ukončení sš do služebního poměru k P ČR? Do školy tě pak pošle služební orgán.
Dokonči školu a pak jednej dál. Opakuji, najdi si ten zákon o sl. poměru a tam si počti. Garantuji, že o lovcích tam najdeš NIC.

re*
hodnocení

Ted jsem psal na vyšší školu policejní. Říkali že musím být ve služebním poměru příslušníků Policie České republiky. A moje otázka zní - můžu jít do služebního poměru když mám střední odbornou školu? Vždyť ani nevím jak se drží zbraň. Nebo to mě tam zaškolí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]