Nejste přihlášen/a.
Prezident Miloš Zeman ztratil v důsledku mnohaleté konzumace alkoholu morální zábrany a jde mu jen o osobní moc. Prohlásil to bývalý český ministr zahraničí a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg v rozhovoru pro rakouský nedělník Presse am Sonntag, který interview v sobotu zveřejnil na internetu.
Já třeba určitě.
doplněno 25.08.13 00:44:I když Zemana jsem měl vždycky rád - třeba kvůli tomu jak se se vyjádřil k Arabskému problému, a má to v hlavě srovnané, ale bohužel je to dost velký komunista (i když osvícený) a s tím nemohu souhlasit.
Možná od Schwarzenberga trochu přehnané, ale řeknu Vám něco jiného. Nějakou umělohmotnou úctu k někomu, kdo si ji nezaslouží, si můžete dát do rámečku a pověsit nad postel. Zeman se stal sice prezidentem, ale nestal se panem nedotnutelným, takže říkat to, že prezident je opilec, není nic jiného, než svoboda slova.
Takže za sebe říkám, že náš císařpán je vůl a myslete si o mně co chcete.
David
P.S.: Snad to moderátoři diskuse pochopí, že to nemyslím nijak vulgárně. Díky.
Njn. Jak říká můj třiadevadesátiletý děda, který utíkal přes Balkán, aby mohl v Anglii bojovat proti náckům za naší vlast - "Svět se v pí.u obací..." S ním ten článek málem seknul... Hold stará škola, hrdý, poctivý člověk.
Dnes je národní hrdost možná tak, když se daří při MS v hokeji. Na prvním místě já, pak můj účet, moje kšefty a kde co ojebat. A ve vládě ty, co to umožňují... A je jedno, že nás zesměšňují u těch, proti kterým naši dědové bojovali za vlast...
Dobrou noc
Kdyby byl prezidentem MickyMaus, tak v zahraničí neřeknete, že máme prezidentem myš a ještě k tomu kreslenou, protože Vám to nedovolí národní hrdost.
Jak můžete být národně hrdý na někoho jen proto, že je prezidentem? Dáte blbci funkci a přestane být blbcem? Blbec zůstane blbcem a Zeman zemanem. A nejhrajte tu na nějakou falešnou národní hrdost. Úctu si zaslouží jiní lidé a ne alkoholik, který se prolhal až na Hrad.
davidp:
ano, i kdyby byl prezidentem mickeymouse tak veřejně činná osoba namá co v zahraníčí o tom plkat, to se prostě nedělá. Jenže Kája nemůže zkousnout že neuspěl ve volbách, ale kdyby to měl v hlavě malinko srovnané, tak se někam uklidí a bude se věnovat vnoučatům, už na to nestačí.
Nebyl by odkaz na ten rozhovor (radši bych si přečetla originál, nestačí mi to, co se zveřejnilo zde)?
doplněno 25.08.13 03:07:Už jsem našla: Zeman kam zum Sch/...
O jaké hrdosti a úctě může být řeč? Národ si zvolil namyšleného, arogantního ožralu s bolševickou minulostí.
Zde je důvod ke studu, rozhodně není být naco hrdý.
Dragone, škoda že se to tu neboduje! Máš ve všem pravdu. Kde bysme byli, kdyby si kdokoli nemohl říci co si myslí /o komkoli/. Já myslel že kult osobnosti už skončil.
Ale já vím jak to dopadne. Lid je zrůda. Čím výš někoho vynáší a zbožňuje, tím hlozběji ten člověk pak spadne a lid na něj bude plivat.
Už aby to bylo a seděl tam normálně myslící a schopný člověk.
Bláboly senilního pseudomonarchy, pramenící ze závisti a nenávisti k tomu, kdo ho porazil, jsou mi ganz egal.
Pro mě tento člověk nemá větší hodnotu, než psí hromádka.
doplněno 25.08.13 14:08:Ubohost? To je přece ta Vaše svoboda slova. A věřte, že člověk, který mojí zemi škodí, nechá ji ovládat zloději a o sudetech, ze kterých pochází, se vyjádří ve smyslu, že chudáci odsunutí Němci, tak takový člověk je pro mě opravdu vzduchem, případně hromádkou. Jeho osud, výroky a případná smrt mě nijak nezajímá. Proto, prosím a předem děkuji, berte toto vyjádření jako moje svobodné slovo.
doplněno 25.08.13 14:36:Osočovat někoho z ubohosti, když o něm sám píšete, jak je zaslepený a podobně... - k tomu mě napadá jen trefné přísloví "zamést si prvně před vlastním prahem." Já Vám nijak neberu názor na Zemana a popravdě je mi egal, co si o něm ostatní, defacto cizí lidé myslí. Důležité (pro mě) je, co si o něm myslím já, případně rodina.
A pokud nedokážete akceptovat či ignorovat jiný názor, jakkoli Vám není milý, tak to o Vás něco málo vypovídá. Proto, prosím, ukončeme zcela zbytečnou debatu o tom, kdo napsal jakou ubohost a kdo je zaslepený. Neshodneme se, to je z mé strany vše.
Děkuji.
doplněno 25.08.13 15:02:Gratuluji, účelově jste si z příspěvků vytáhl jen to, co jste sám chtěl.
Pokud Vám přijde podivné, že dám nejvíce na vlastní úsudek a úsudek mé rodiny, budiž, ale takhle to u náš prostě chodí Málokdo, koho znám, dá více na názor neznámých lidí, než na názor svůj a svých přátel. A s pár přáteli, které jsem až d voleb měla za dobré přátele, jsem přerušila kontakty právě kvůli neustálému přesvědčování, které zacházelo až do urážek, protože jsem měla a mám jiný politický názor. Což je dalším důvodem spolehnout se sám na sebe. Vy se nerozhodujete podle sebe,a le podle jiných? (otázka č. 1).
A co se týče té hromádky - ne, tou hromádkou nejste ani Vy, ani nikdo jiný, kdo má jiný názor. Je jí Schw. který se mi jako člověk i jako politik znechutil a opravdu je mi šumák. Proč ho spojujete s jinými lidmi a jejich názory, to opravdu nechápu. (otázka č. 2). Vy pro mě nejste ubožák, jako já pro Vás. Nejste ani zaslepený, jak jste napsal. Takže - kde máte jaký respekt, o kterém píšete? Já Vás respektuji, respektuji Váš názor. Vy také respektujete ten můj? (otázka č.3).
Říci o jiném člověku, že nemá větší hodnotu, než psí hromádka, je naprosto ubohé a opravdu se divím, že jste se k takové ubohosti snížila. Schwarzenberg Vám sice politicky nesedí, ale svou nenávist jste alespoň mohla vyjádřit jako člověk.
David
a co ta tvoje svoboda slova o které jsi psal výše? ty budeš asi taky jeho patolízal co? a upřímně mně je z toho joudy přímo na blití.. zeman je prostě zeman, ale je pro mě stokrát přijatelnější než ten šišlajici šašek co podkopává našeho prezidenta v zahraničí... tohle je totiž ubohé
A "davidp(R)" snad nekomu upira svobodu slova? Jen se pozastavuje nad prirovnavanim hodnoty cloveka k exkrementu od internetovych plkalu...
Musi kazdy, kdo neni zaryty odpurce KS, byt automaticky jeho patolizal ci priznivce?
Pokud na muj prispevek chcete reagovat, tak prosim vecne, bez invektiv ci napadani. Dekuji.
Nikomu právo na vyjádření neberu, jen se k tomuto vyjádření dále vyjadřuji. Rozumíš? Zastanu se kohokoli, o kom někdo bude mluvit, že má hodnotu psí hromádky. Argumenty proti KS jsou tak jako tak docela primitivní. Šišlá, šašek, pseudomonarcha, podkopává prezidenta v zahraničí ... . Vše naprosto irelevantní, narozdíl od oposmluvníka Zemana, který svými konkrétními činy, zejména oposmlouvou dostal tuhle zemi do korupčního marastu a ten se pasoval do zachránce? Založil požár, nechal ho pár let hořet a teď ho bude hasit?
Dál se mi už ani moc nechce vyjadřovat, protože se slepými a hluchými je to stejně zbytečné. Nepotřebuji, aby mi lidé jako ty, hloupě nadávali do patolízalů jen proto, že mi není na blití z někoho, kdo šišlá.
David
ale tak hlavně že ty jsi ten borec co všechno vidí a slyší, ten zastánce slabších :D a mě není na blití z jeho šišlání.. ale spíš tak celkové z jeho chování a počínání... a dál bych to nerozebírál.. a nechápu proč rozmazáváš to co napsala martina.. je to její věc...když to tak cítí tak z ni hned nemusíš dělat ubožáka.. ale hlavně jak ty jsi ten borec na konec co včechno ví a vidí a slyší ...
Je normální, že se k něčemu vyjádřím. Tvá argumentace o tom, že jsem borec, co všechno vidí a slyší, je trapná. Z Martinyy jsem nedělal ubožáka. Jen jsem okomentoval jeji poznámku o psí hromádce, jako ubohou. Může to cítit jak chce a já mám právo to okomentovat. Takže pro příště prosím nějaké normální argumenty a ne ironické urážení, že jsem borec, co všechno ví, vidí a slyší. Já se do tebe nenavážím, dak mi dej laskavě pokoj. Dík.
Milá Martinoo,
jen se v té ubohosti dál motáte. Já jsem Vaši svobodu slova nijak neomezoval, jen jsem hodnotil Vaše slova jako ubohost. Pokud nedokážete rozlišit, co je omezování svobody slova a reakce na něčí hloupá slova, pak nemá smysl, abych s Vámi, jako zcela zaslepenou osobou, na toto téma komunikoval.
Takže trvám na tom, že Vámi vyslovená svobodná slova jsou ubohost. Nerozumím tomu, proč se ve 21. století stále snažíte dobojovat druhou světovou válku a podléháte hloupému českému nacionalismu. A pokud jde o zloděje a korupci, pak má Zeman na hlavě tolik šloufomásla, že kdyby měl trochu cti, nevyleze z Vysočiny ani na déjedničku.
David
Milá Martinoo,
nejdříve o člověku řeknete, že pro Vás nemá hodnotu psí hromádky a následně moralizujete, když tento Váš názor někdo "cizí" označí jako ubohý a Vás jako zaslepenou. Myslím, že "cizí" lidi soudíte tisíckrát přísněji, než sama sebe. Ale nedivím se tomu, protože pro Vás je důležité, co si myslíte Vy a Vaše rodina a názory ostatních, zejména ty jiné, než Vaše, jsou Vám egal. Tomu říkám ukázkový respekt k jiným názorům.
Akceptovat nebo ignorovat jiný názor? A co takhle oponovat? Jenže Vám oponovat nikdo nesmí, jinak by se mohlo stát, že bude mít hodnotu psí hromádky.
Máte pravdu. S takovými lidmi se nikdy neshodnu. Takže, z mé strany je to také vše.
David
davidp:
tady opravdu nejde o politickou orientaci, tady jde o to, že ten člověk nám všem, naší zemi škodí kudy chodí.
bmbx:
škodí naši zemi? a čím? že řekne do zahraničních novin, že prezident je alkoholik, kterému chutná moc? ... jak říkám, prezident je jen politik ... není to naše země ... pochopte, Zeman nepostavil Karlův most nebo Národní divadlo .. je to jen politik, který se navíc svou politickou minulostí nechvalně podepsal pod korupční marast
davidp:
ale vždyť to není jen o tom, že blábolí kudy chodí i v zahraničí, ono je to taky o tom pro co on a jeho strana hlasovala, ono je to o tom co všechno NEdokázal jako ministr zahraničí atd...
Ono se všechno časem vyplave pořádně na povrch, pokud se nenajde nějaký chytrolín a neprohlásí jej jako Havla za nedoknutelného
davidp. Já s Vámi naprosto souhlasím. Pokaždé mne překvapí,lidé, kteří jsou neznámí, nic nedokázali, nikdo o nich neví, jsou jenom členy bezejmeného davu, a přesto dokáží šmahem zkritizovat a soudit lidi, kterým by mohli leda tak tak utřít orosené sedlo u kola.
To mají mít právo na názor jen ti celostátně nebo celosvětově známí? No to by to dopadlo. Díkybohu, že i malý český človíček má právo na svůj svobodný názor, i když o tom po vrchních příspěvcích úspěšně pochybuji.
Nehledě na to, že fakt, že o některé osoby vidíte jako členy davu a jako ty, co nic nedokázali, může být pouze Váš dojem. Tedy pokud "něco dokázat" neznamená být v televizi, v politice nebo být kandidát na Nobelovku, že. Protože svým způsobem je téměř každý člověk potřebný pro fungující soukolí, ať už v jakémkoli smyslu.
tazateli, vždyť čtu, že o panu Zemanovi mluví i pěkně, říká, že je to vysoce inteligentní muž: "Zeman ist ein hochintelligenter Mensch - diepresse.com/..."
Konečně to někdo pochopil a také naplno napsal. Díky.
Děkujeme kriminální ústředně za rozbor
Opět zde pronášíte něco, co nikde nebylo napsáno ani zmíněno. Ne, zlaté časy nenastanou, ale s touhle vládou už se to nedalo vydržet. Nebo Vám vyhovovala zlodějská vláda Kalouska a spol? Stále je nějaká šance, že se něco nepartně změní.
doplněno 26.08.13 16:08: Tak opět jen rýpání bez argumentů... fascinuje mě, jak svůj názor považujete za jediný, který je vůbec možný, že vidíte i blízkou budoucnost, a kdo má jiný názor, je poblouzněný a vlastně úplný hňup.
Vás to musí hodně bavit
Jojo, už jste se dostatečně uvedl, děkujeme.
Nevím, kde jste se předávkovali tou iluzí, že výměnou vlády nastaly zlaté časy čistých politiků. Kde jste přišli k tomu, že nastal čas pečených holubů a koláčů bez práce? Nic se nezměnilo. Jen jedna politická klika vyměnila druhou a můžete se těšit na změny, při kterých budete skřípat zuby.
Na poblouzněné řeči o nějaké zlodějské Kalouskově vládě nemá smysl reagovat. Mě taková odborářská propaganda nedojímá.
Kde jste přišla na to, že můj názor je jediný možný? Nikde to netvrdím. Jen se vyjadřuji k Vaší odborářské propagandě, kde můžete kohokoli označit za zloděje a nemusíte k tomu mít důkaz. Jen řeknete, že si to myslí lid a máte to. Jinak. O nikom neříkám, že je hňup. Jen říkám svůj názor a to mě baví. Jestli Vy ze sebe uděláte hňupa, v tom Vám nebudu nijak bránit. Máte na to svaté právo.
Ještě jednou dobrý večer,
ač jsem si po prvních reakcích na mnou vyvolané téma řekl, že se už raději na toto nepodívám, nedalo mi to a ze zvědavosti jsem se ještě juknul
Rozběhla se zde zajímavá diskuze zastánců a odpůrců a musím Vám všem poděkovat, že mne nikdo nenapadá osobně - čehož jsem se bál, kór když jsem navodil politické téma...
Řekl bych, bez nějakých narážek a prosím nějakých reakcí svůj názor - a to že se zde rozběhla diskuze lidí, kteří přišli o zkrachovalou ODS proti "zbytku světa".
Potěšily mne příspěvek
ad1) "bmbx" - že nejde o politickou orientaci - vystihl přesně, co jsem myslel. Je jedno, že by to pro zahraniční média řekl kníže, Němcová, Paroubek, Bárta, Tejc, Bobošíková, Peak, Grebeníček atd. atd. - jde o to, že veřejný činitel, námi volený a placený z našich daní, takto "za odměnu" reprezentuje naši vlast v zahraničí...
ad2) "stirecek" - že prezident dodržel předvolební slib - kolik zvolených představitelů znáte, kteří tak důsledně dodrželi to, co slibovali v kampani? Taky jste ho měli za blázna když v kampani sliboval, že čechy zbaví této vlády? Taky Vám za pár týdnů od zvolení spadla čelist?
Přeji všem, bez rozdílu politické orientace a respektu k jejich názorům, šťastný život a hlavně zdravíčko. Když to není, jsou tito šašci přece ukradení.
Mějte se fajn a dobrou noc
Překvapuje mě, jak je ve 21.století možné, že se lidé dokáží napojit pupeční šňůrou na nějakého politika nebo politickou stranu a myslet si, že ostatní musí smýšlet stejně, protože jinak je to špatně. Jen jsem řekl svůj názor, byl jsem patolízal nebo, že jsem ztatil zkrachovalou ODS. Upřímně. Politici a politické strany mě nezajímají tak urputně, jako některé místní diskutéry. Mě zajímá systém a jeho funkcionalita. Politici včetně politického prezidenta jsou lidé, které platíme z daní a nejsou nic víc nic míň, než každý z nás. Jsou to jen lidi.
Zeman prostě není žádná modla, o které se nesmí v zahraničí říci křivého slova a jediné povolené slovní spojení je "úžasný pan prezident". Jakýkoli občan a jakýkoli politik má svaté právo říkat si, co si myslí a nějaká přetvářka jen proto, že člověk vyjede za česká humna nebo mluví pro zahraniční media, je pokrytectví. Když si o někom myslím, že je blbec, budu si to myslet pořád. Navádět politiky, aby za hranicemi nebo zahraniční media říkali něco jiného, než co říkají pro domácí, je navádění ke lži a pokrytectví.
Pokud na tom trváte, lžete si sami a nevyžadujte to od druhých.
David
Nemá, vždyť takhle si mnoho lidí nahlává jaký ja Karel suprový, noblesní a reprezentativní a to by bylo povyku kdyby se někdo takhle pro zahraniční tisk vyjádřil o velice kladném vztahu k alkoholu o Havlovi - to byla a je modla, Zeman je jen politik co dokázal jako jediný zamávat se škodiči :D
"danecekdan", Proč dočlo k sametové revoluci? Přečtěte si pokud chcete toto vlákno: poradte.cz/... - Je tam hodně názorů, že bylo vše domluvené. Možná se zde lidé v politických diskuzí přou, hádají a přesvědčejí také zbytečně. Co když je vše domluvené? Co když lidé nic nezmění ani ve volbách? Už tu někdo dal i obrázek, že kdyby volby něco změnily, tak je zruší, co když je to pravda? Pak nemá smysl ani jedna politická, uhádaná debata. - pt
pt:
toto vlákno není o politice, ale o blbých kecech degenerovaného staříka v zahraničí, dělat by to neměl nikdo a o nikom, už takhle jsme světu pro smích
Pro "bmbx", ještě jednou. Píši všeobecně o politických diskuzích: "Pak nemá smysl ani jedna politická, uhádaná debata." a už mně vážně neoslovujte, nereagujte na mně, odpovídejte tazateli, proto zde založil téma. - pt
Vy netykavko netykavá
Já to nemyslel zle, jen jsem to připomínal, tato diskuze není o politice, ale spíš o národní hrdosti a nejde ani tak o Zemana, bylo by to dost hloupé o komkoliv jiném, ale vy jste prostě vy, vás bych chtěl na strašení neposlušných dětí, místo čertů, ti už jsou "out" :D
A když Zemák uráží všechny kolem, to je v pohodě? Novináři jsou žumpa atd.? Ty noviny se běžně čtou i v zahraničí. Buďte trochu objektivní. Každý jde jen za tím svým přesvědčením slepě a přes mrtvoly. Ale svět není černý ani bílý.
Když tohle prohlásí Karel:
Tak je to noblesní, nebo legrační, nebo já nevím co ještě. Pokud by něco takového řekl Miloš, tak to by bylo zase povyku, to by byl nazván hulvátem Už jenom to že média nelezou Milošovi dopr... považuji jako velký plus, myslím že novináře uráží cíleně, dostává je tam kam chce. Za těch 10let na Vysočině nezahálel a má všechno promyšlené - jde muto jak po másle
Prostě jsou dva metry a média manipulují a manipulují, jsem zvědavý jak otočí / neotočí po volbách.
Rigo, i ti nějvětší zabedněnci, nebo největší odpůrci Zemana, jsou rádi že dokázal rozprášit bandu dinosaurů
Akorát, že Zeman nikoho nerozprášil. Vláda (koalice) se rozprášila sama. Váš fanatický pohled na úžasňáka rozprašovače Zemana je úsměvný.
Nemám fanatický pohled na úžasňáka, ale nabýt jeho, tak se prostě nerozprášili, vždyť hledali pořád nějaké kličky a on jim to překazil a být tam Kárl? Tak by se rozprášili? To si může myslet jen jedinec mdlého rozumu
Zdravím,
k tomu lze říct jen jedno:
"Jen malí lidé se perou o prestiž, velcí ji mají."
Karel Čapek
Ahoj - přečetla jsem si všechny příspěvky - je fakt, že nadávát a urážet se umíte všichni docela dobře - ale nikdo zde rozumně neřekl , co tedy dělat - a jak z této politické situace ven!
Fakt bych si ráda přečetla nějaký konstruktivní návrh - volby se blíží - tak, koho volit? Zdravím. Marcela.
Volte dle svého vlastního přesvědčení. Anebo nechoďte k volbám vůbec. Přece se nenecháte ovlivňovat davem, nebo jedinci. Ta doba už je naštěstí dávno pryč, kdy jsme prostě museli volit toho, kdo byl napsán na papírku.
Ano, kašlete na kdo o kom něco napsal - neb to může být stejně zkreslené - jen volby rozhodnou, komu tady svěříme důvěru ve vedení našeho státu na dalších pár let. A já bych to teda osobně řídit nechtěl.
Zdravím, jsem ráda, že Karel Schwarzenberg volby nevyhrál. Jenže, jak dopadnou volby, když ho tolik lidí volilo? Z toho mám strach.
Mám strach z toho, že lidi nebudou volit toho, koho by skutečně chtěli, ale toho, koho jim vnutí.
vveri, vy nebudete volit toho koho chcete? Kdo Vám co vnucuje? Neposlouchejte ostatní a volte srdcem.
doplněno 29.08.13 11:25:Werim již jsem pochopil,
Mám strach z toho, že lidi nebudou volit toho, koho by skutečně chtěli
mělo by být spíše: " Mám strach z toho, že lidi nebudou volit toho, koho bych chtěla já... skutečně chtěli"
Přeji hezké dny.
Já jsem si nikdy nic vnutit nenechala, ale sama jsem viděla, jak to dopadlo u voleb prezidenta. Naštěstí nezvítězila ta nejhorší varianta. Jsem už ze všeho otrávená a myslím, že nejsem sama.
A proc si myslite (nebo vite?), ze pri volbe prezidenta nekdo nekoho volil z donuceni a ne z vlastniho rozhodnuti?
Kde je úcta k vlasti, vlajce, národnímu znaku, historii? Třeba v tom, že se řekne pravda, i kdyby byla nelichotivá. Naopak za šaškárnu bych považoval projevovat formální úctu opilci, byť by byl v nejvyšší státní funkci.
Ale na druhou stranu, znas porekadlo o neprani spinaveho pradla na verejnosti?
-
Pravda je ale takova, ze
1. zhruba 99,9% svetove populace je to uplne u p*dele
2. z historickeho hlediska to bude zanedlouho u p*dele 100% svetove populace
mdy, uvědomujete si, že nebýt Václava Havla, nikdy byste takto nemohl mluvit? Ba dokonce ani pomyslet! V té době, kdy on byl v úřadu, jsem byla pyšná, že moje vlast má takového prezidenta, před kterým padá na prdel celý svět. Jen takový vořežpruti, jako vy, mohou vyplodit něco takového, co píšte vy. Co jste dokázal v životě vy? Co vám dává právo na takováhle slova?!
babkazov:
po 89´mohl být za prezidenta kdokoliv a svět by ho bral taky to si laskavě uvědomte a že Havel má velký podíl na rozkladu naší země si uvědomte taky. Jeho pravdoláskařství a nebetyčná naivita nás dovedla tam kde jsme. Není nejmenší důvod jej takto oslavovat. Na tom, že mohu takto psát rozhodně nemá v nejmenším zásluhu zrovna on. Je až s podivem, jak tento národ nechá sebou cloumat a manipulovat. Média rozhlásí, že Kárl je noblesní a pomalu všichni zblbnou a málem jej zvolí za prezidenta, přitom jsme měli mnohem lepší kandidáty, češi si nezaslouží demokracii, neumí si vlándnout a neumí si ani zvolit prezidenta, stačí média a několik rádoby umělců a všichni jdou jak stádo za nimi. Je to k s míchu, nebo spíš k pláči.
Mě spíš připadne, že moc čtete Blesk aj. velmi chytré časopisy. Jasně, na netu se to množí pomluvami Havla, výmysly jak jsou Češi blbý, jak nám vládne zednářská lóže, židé apod. Nenechte se vysmát. Myslíte že většina lidí v okolních státech jsou blbci? A zajděte se tam zeptat kdo je kdo! O Havlovi bude vědět většina, protože viděli co dokázal. Že občas vsadil na špatné lidi, to by se stalo každému. Vyhrajte miliony a uvidíte. Ostatně dějiny nám dají za pravdu. Jen škoda že už tu nebudeme.
ringo:
Hmmmm...Veliké moudro, na jednu stranu píši jak se lidi nechají ovlivňovat médii a na druhou stranu budu číst Blesk, to jste mne pobavil
Napište čím byl Havel přínosem, případně zde můžete vychválit co dobrého udělal Kárl, a máte pravdu, časem se ukáže jak to všechno bylo, otázka je zdali pravdivě
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou a to už se z větší části stalo.
Aniz bych chtel do teto "plodne" diskuse prilis zabrednout, muzete prosim jmenovat konkretni Havlovo kroky, ktere vedly k Havel má velký podíl na rozkladu naší země si uvědomte taky. Jeho pravdoláskařství a nebetyčná naivita nás dovedla tam kde jsme.
Tim nemyslim nejake obecne kecy o pravdolarkastvi, kterych se drzi kazdy papousek, ktery je nekde zaslech, ale skutecne konkretne v bodech vyjmenovat co udelal spatne, co tim sledoval a k cemu to vedlo.
(Tim nerikam, ze neco takoveho (ne)existuje, pac tim ja se nehodlam zabyvat, ale naopak se ukaze, ze to skutecne nemate nactene z toho Blesku.)
Jako dramatik možná, jako prezident nikoliv...
Likvidace zbrojního průmyslu, likvidace státního zlata... to je z Blesku? A lze jmenovat dál...
Kdyby nebylo Havla a lidí kolem něho. nikdy by Sametka neproběhla. Všichni měli stejnou možnost. Po svobodě toužící Bratislava, nespokojené a pyšné Brno, udřená Ostrava, kraj razovity. Nikdo. Jen lidi kolem Havla! A to, že to takhle dopadlo? To je jiný šálek čaje. mdy, štěkáte na nesprávný strom.
babakazov:
trochu vám uteklo, že Havel několik dní nevěděl, že se v Praze něco děje, nejspíš byl zase v lihu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.