Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, taky už Vás někdy zaujalo náhodné "řazení" názvů příspěvků?
Vzhledem k naprosté univerzálnosti této "sqělé" a jedinečné poradny se tu denně sejdou dotazy z opravdu všech oborů lidského konání, jednání a chování. A někdy se to opravdu "sejde"!
Pamatuji, když jsem (mnoho měsíců tomu "nazad") četl názvy dotazů, už si přesně posloupnost nepamatuji, ale něco v tom smyslu: "jak udělat SDK...", "jak vymalovat...", "jak postavit...", "KOCOUR PRDÍ".
Shodou okolností asi o týden později jsem zaregistroval přibližně tento sled otázek: "jak zjistit...", "jak vyrobit...", "kde koupím...", "KOCOUR SE ZTRATIL". Docela jsem se zasmál při představě, že jde o toho samého kocoura a mimoděk jsem domýšlel nějaké souvislosti mezi jeho okamžitým zdravotním stavem a jeho rozhodnutím, že opustí stávající bydliště (nevím jestli to byl ten samý kocour, dál jsem možnou identitu kocoura ani autora dotazu nezkoumal).
Nicméně, když jsem po necelých čtrnácti dnech po několika dotazech na ryze praktická témata narazil na dotaz "KOCOUR SE NAŠEL", tak jsem opravdu fyzicky smíchy spadl pod stůl (mám na to i svědky) a chvíli jsem vůbec nebyl schopen komunikovat. Bohužel zúčastnění kamarádi (kteří se mne snažili proti mé vůli vyndat zpod stolu) nepochopili, četli pouze aktuální stav mého monitoru a neměli tušení o historii KOCOURA (tedy pravděpodobně asi spíše KOCOURŮ).
Zaujala vás zde také někdy podobná souvislost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.