Nejste přihlášen/a.
Překvapil mne i ten zásadový nezbedník HUML, že se spokojil s vládou, která má korupce plnou hubu a tím to končí.
Už mě delší dobu štvou i když jsem je nevolil, největším problémem Věcí veřejných je podle mě John a jeho ego. Dnes se mu povedl další tah, aby mohl dosadit svojeho člověka na post policejního šéfa. nevím totiž co Martinů udělal tak hroznýho, co tak strašně ublížilo Johnovi. Asi ho nechtěl poslouchat. Myslím si že to byl člověk na svém místě a bezproblémový. Ač nerad musím souhlasit s jedním z řečníků, že skončí jako strana zelených.
Já myslím, že Martinů se jasně odhalil svojí schůzkou s premiérem. A je snad jasné, o co šlo. A proč ho John nechtěl a nechce. Jestli se VV nechají od ODS ukecat, a Martinů zůstane, mají to véčkaři spočítané. Lidi jim přestanou věřit.
nikdo z parlamentu ani vlády žádné rady nepotřebuje, oni mají totiž ve všem jasno ještě z predvolebních dob, pokud se někomu něco nezdá, má volit jinou stranu, pokud jde o VV a dramatika Johna ve funkci ministra, s úsm,ěvem vzpomínám na slova zesnmulého poslance pana Bendy ( kdfo si nepamatuje, každou větu začínal hláskou "ééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé", který prohlásil, že ministrem zdravotniocvtí nemusí být nutně lékař, ministrem obrany nemusí být nutěn původním vzděláním voják, atd, ale že stačí, aby to byl dobrý manažer...
Tak máte na vnitru dramatika- manažera...Takový člověk o práci a fungování policie a dalších bezpečnostních složek moc neví, proto potřebuje na funkci policejníého prezidenta někoho, před kým nebude vypadat jako idiot...teď si tak před policejním prezidentem a jeho námestky určitě připadá...
No Keci Veřejné si pod sebou určitě řežou větev, to jo. Oni podpořili vládu jenom proto, protože kdyby vládla padla, byly by nové volby, tak by utrpěli velké ztráty a to by se jim přeci nevyplatilo. Nejhorší je, že tito vykucisi navykli lidem pěkně lhát. Už jenom jejich předvolební kampaň je velice podivná a lživá. 10 miliónů na jejich kampaň stačit nemohlo, protože co těch bilboardů měli a co takových plachet měli, co zakrývaly výškové budovy, to 10 mega stačit nemohlo přeci. Největším problémem Keců Veřejných je sám předseda John. Sám je to velký lhář. A dokonce ani u soudu se nebál křivě svědčit. Nejhorší je, že doteď nebyl potrestán za ono křivé svědectví. Další problém je Bárt. On si myslí, že když má peněz jako šlupek že může vše. Je to taky pěkný vykuk. Doufejme, že soudruzi z Číny nám tady ty silnice a dálnice stavět nebudou. Na tohle mohl příjít jen soudruh Bárta ze zlámané lhoty.
Další, co mi pije krev je, že si předseda této politické strany na jedno použití John nechal podepsat prohlášení od kandidátů, v případě, že nebudou hlasovat podle přání sekretariátu Keců Veřejných, že zaplatí 7 miliónů Korun. Jedna kandidátka to odmítla podepsat, tak ji vyškrli z kandidátky. No, když tohle si tenkrát nechal podepsat pam doktor Sládek od budoucích poslanců SPR-RSČ, tak ho honila policie a státní zastupitelství! Johna ne. To je další důkaz, že v ČR jsou sice jedny zákony, ale uplatňují se podle aktuální politické potřeby.
Já si mylsím, že Keci veřejné skončí jak ti potentočkovaní zelení, tj. v háji. Takovýto spolek pražských kariéristů na Malou stranu a nejen tam vůbec nepatří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.