Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo si myslí, že VV si pod sebou řežou větev

Od: jirbar* odpovědí: 14 změna:

Překvapil mne i ten zásadový nezbedník HUML, že se spokojil s vládou, která má korupce plnou hubu a tím to končí.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

předvánoční čas a politika? Chlapci až po Vánocích, to budeme moudřejší

přeji krásné vánoce.

patronka*
hodnocení

1x

Dobrý den pánové ( možná i dámy? ), nemáte pocit, že podobné rozbory politické a hospodářské situace patří na jiné fórum? Tady je snad poradna a nevidím, že by tu někdo z vlády či parlamentu žádal o radu, jak dál postupovat. Stejně to nezměníte.

buss
hodnocení

0x

Každý si rád uloupne, furt lepší než u lopaty.

hodnocení

0x

Už mě delší dobu štvou i když jsem je nevolil, největším problémem Věcí veřejných je podle mě John a jeho ego. Dnes se mu povedl další tah, aby mohl dosadit svojeho člověka na post policejního šéfa. nevím totiž co Martinů udělal tak hroznýho, co tak strašně ublížilo Johnovi. Asi ho nechtěl poslouchat. Myslím si že to byl člověk na svém místě a bezproblémový. Ač nerad musím souhlasit s jedním z řečníků, že skončí jako strana zelených.

Tohle je slovo do iskuze. Drochu mne přitom mate, že John nějak svého člověka nechce prozradit.

(Jinak se nikoho nezastávám a nikomu nenadávám, já tomu prostě nerozumím. Prostě, já neříkam tak ani tak, ale na má slova dojde.)

lui*
hodnocení

0x

Já myslím, že Martinů se jasně odhalil svojí schůzkou s premiérem. A je snad jasné, o co šlo. A proč ho John nechtěl a nechce. Jestli se VV nechají od ODS ukecat, a Martinů zůstane, mají to véčkaři spočítané. Lidi jim přestanou věřit.

raadek*
To bylo přeci od začátku jasný! Bohužel můj jmenovec John vystudoval FAMU, takže vám z fleku zahraje Mrazíka, Popelku nebo ministra vnitra. R.
celp*

Kdo jim věří?Znáte pojem Zimní král?Nejdříve Bursík a SZ.A teď kdo?Hádejte.

buss
hodnocení

0x

Vážení, každý máme možnost jít do politiky a změnit to k dobru všech. Chce to AKCI.

nu*
hodnocení

0x

nikdo z parlamentu ani vlády žádné rady nepotřebuje, oni mají totiž ve všem jasno ještě z predvolebních dob, pokud se někomu něco nezdá, má volit jinou stranu, pokud jde o VV a dramatika Johna ve funkci ministra, s úsm,ěvem vzpomínám na slova zesnmulého poslance pana Bendy ( kdfo si nepamatuje, každou větu začínal hláskou "ééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé", který prohlásil, že ministrem zdravotniocvtí nemusí být nutně lékař, ministrem obrany nemusí být nutěn původním vzděláním voják, atd, ale že stačí, aby to byl dobrý manažer...

Tak máte na vnitru dramatika- manažera...Takový člověk o práci a fungování policie a dalších bezpečnostních složek moc neví, proto potřebuje na funkci policejníého prezidenta někoho, před kým nebude vypadat jako idiot...teď si tak před policejním prezidentem a jeho námestky určitě připadá...

buss
hodnocení

0x

Jste na nich závislý, přijdete ke škodě, když padnou? Jsou mi všeci fuk.

jirbar*
hodnocení

Včera byl pozdě.

vsevim*
hodnocení

0x

pan john, ac hovoril pred volbami jako jan zlatousty, po volbach se ukazal jako poskok ods a jeho strana je de fakto beckem ods. sledujte jeho zvasty ci jeho souputniku a poznate sami, zda pisu blabol nebo ne. znate to preci sami: merte kazdeho podle cinu a ne podle verbalnich cviceni.

bena*
hodnocení

0x

No Keci Veřejné si pod sebou určitě řežou větev, to jo. Oni podpořili vládu jenom proto, protože kdyby vládla padla, byly by nové volby, tak by utrpěli velké ztráty a to by se jim přeci nevyplatilo. Nejhorší je, že tito vykucisi navykli lidem pěkně lhát. Už jenom jejich předvolební kampaň je velice podivná a lživá. 10 miliónů na jejich kampaň stačit nemohlo, protože co těch bilboardů měli a co takových plachet měli, co zakrývaly výškové budovy, to 10 mega stačit nemohlo přeci. Největším problémem Keců Veřejných je sám předseda John. Sám je to velký lhář. A dokonce ani u soudu se nebál křivě svědčit. Nejhorší je, že doteď nebyl potrestán za ono křivé svědectví. Další problém je Bárt. On si myslí, že když má peněz jako šlupek že může vše. Je to taky pěkný vykuk. Doufejme, že soudruzi z Číny nám tady ty silnice a dálnice stavět nebudou. Na tohle mohl příjít jen soudruh Bárta ze zlámané lhoty.

Další, co mi pije krev je, že si předseda této politické strany na jedno použití John nechal podepsat prohlášení od kandidátů, v případě, že nebudou hlasovat podle přání sekretariátu Keců Veřejných, že zaplatí 7 miliónů Korun. Jedna kandidátka to odmítla podepsat, tak ji vyškrli z kandidátky. No, když tohle si tenkrát nechal podepsat pam doktor Sládek od budoucích poslanců SPR-RSČ, tak ho honila policie a státní zastupitelství! Johna ne. To je další důkaz, že v ČR jsou sice jedny zákony, ale uplatňují se podle aktuální politické potřeby.

Já si mylsím, že Keci veřejné skončí jak ti potentočkovaní zelení, tj. v háji. Takovýto spolek pražských kariéristů na Malou stranu a nejen tam vůbec nepatří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]