Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit dceři k svátku?

Od: svatek odpovědí: 5 změna:

moje dcera má svátek je jí 12 let

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Něco co by si třeba přála?

Nebo už je z ní určitě parádnice, tak nějaký hezký kousek do šatníku?

hodnocení

0x

T2mto puberťačkám je těžko se vejít do jejich vkusu, navíc toho dost mají. Já jsem uspěla s umělohmotným prostíráním, na které mi ve Fotolabu dali její nejoblíbenější fotky, můžet ejí tam dát Vaše zvířa, zpěváka, herce, prostě co má ráda.

lentilkao*
hodnocení

0x

Vy dceru znáte nejlépe, je to přeci VAŠE dcera, tudíž určitě nejlépe víte, co. :) Stačí chvilku pozorovat, víte, jaké má zájmy, co ráda dělá, jaká barva je její oblíbená. :) V tomto věku někdy potěší zábavná knížka, magická plastelína nebo něco takového (žonglovací míčky, zábavná stolní nebo nestolní hra), gumička nebo tak něco. :)

doplněno 14.10.13 13:03:

nebo třeba nějaká žvýkačka,...

milos105*
hodnocení

0x

Čus. Pokud dceru znáš (její koníčky, záliby, co má ráda) tak by to neměl být problém. Některé holky takovém věku mají rády Upírské deníky, Monster high a tak..takže kniha toho ražení by neurazila, ale jak říkám, jde o to, co má ráda... Moje dcera je teda spíš na oblečení, takže jsem zavítal do obchodního centra v Praze a využil jejich služeb ...

hodnocení

0x

a co by si přála? když vám napíšu své právě dnes třináctileté dceři dám nejnovější díl Poseroutky v angličtině (v češtině tahle kniha zatím nevyšla) a k tomu velé balení kuliček Rafaelo a dřevěnou vyřezávanou propisku ve tvaru koňské hlavy, tak vám to asi bude k ničemu, protože vaše dcera může mít jiný vkus *nevi*

loni jsem jí kupovala v IKEA předložku z umělé ovčí kůže, tu si taky moc přála.

jinak jsou moje holky ujeté na hry, mladší (téměř 11 let) by ráda hru Duch (nejnovější, co ji u nás ještě ani nemají s českými pravidly), starší je tedy spíš na draky, pro tu mám k Vánocům připravenou jakousi hru s dračí tematikou.

jak mladší, tak i starší v tomhle věku už chtěly malovátka, nicméně byly ochotné přijmout i nějaké triko, pokud mělo jejich vysněný motiv (papoušek, kůň, drak).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]