Nejste přihlášen/a.
Vy dceru znáte nejlépe, je to přeci VAŠE dcera, tudíž určitě nejlépe víte, co. Stačí chvilku pozorovat, víte, jaké má zájmy, co ráda dělá, jaká barva je její oblíbená.
V tomto věku někdy potěší zábavná knížka, magická plastelína nebo něco takového (žonglovací míčky, zábavná stolní nebo nestolní hra), gumička nebo tak něco.
nebo třeba nějaká žvýkačka,...
Čus. Pokud dceru znáš (její koníčky, záliby, co má ráda) tak by to neměl být problém. Některé holky takovém věku mají rády Upírské deníky, Monster high a tak..takže kniha toho ražení by neurazila, ale jak říkám, jde o to, co má ráda... Moje dcera je teda spíš na oblečení, takže jsem zavítal do obchodního centra v Praze a využil jejich služeb ...
a co by si přála? když vám napíšu své právě dnes třináctileté dceři dám nejnovější díl Poseroutky v angličtině (v češtině tahle kniha zatím nevyšla) a k tomu velé balení kuliček Rafaelo a dřevěnou vyřezávanou propisku ve tvaru koňské hlavy, tak vám to asi bude k ničemu, protože vaše dcera může mít jiný vkus
loni jsem jí kupovala v IKEA předložku z umělé ovčí kůže, tu si taky moc přála.
jinak jsou moje holky ujeté na hry, mladší (téměř 11 let) by ráda hru Duch (nejnovější, co ji u nás ještě ani nemají s českými pravidly), starší je tedy spíš na draky, pro tu mám k Vánocům připravenou jakousi hru s dračí tematikou.
jak mladší, tak i starší v tomhle věku už chtěly malovátka, nicméně byly ochotné přijmout i nějaké triko, pokud mělo jejich vysněný motiv (papoušek, kůň, drak).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.