Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,hledám někoho pro informace kdo má zkušenosti s přivýdělkem ohledně lepení obálek. např za jak dlouho jich musím kolik nachystat,jaký je za to výdělek atd,vím že to je určitě všude trochu jinačí,proto pište všichni co máte jakékoliv zkušenosti Moc dííííííky
Jen jsem se chtěla zeptat, přes jakou firmu či agenturu vyrábíte dárkové tašky? Momentálně jsem na mateřské a také bych měla o takovou práci zájem. Děkuji
Mají plně obsazeno.I moje kamarádky mě prosily ale vážně nenabárají-plně obsazeno je to v Praze.Byla to náhoda deně jsem pročítala metro-noviny a tam jsem na to narazila.Jinak věřím že spousta dom.pracích je podvod.Tato práce co dělám je pouze pro invalidí důchodce já ho nemám ale manžel ano tak to vyšlo.
Zkuste toto. Přivýdělek na PC, není to podvod. Může si přivydělat kdokoliv nad 18. Nenáročné, zvládne to každý.Hlavně nemusíte nikam nic investovat a je to bez závazků. Pište o info Invaska@seznam.cz.
mně byla nabídnuta práce výroba šperků a prstenů,vypadá to věrohodně,ale mám poslat 150kč na katalog atd,pracuje takto někdo doma?
No nevím, ale jak chce někdo dopředu peníze, tak jde o podvod! Za katalog, kde najdete adresy firem,... někdo chce 150Kč? Když to vynásobíte, např. 100 lidma, kteří tento obnos pošlou, tak výsledek je snad jasný a opravdu výdělečný. Žádný zprostředkování, ale přímý kontakt. Takovýchto nabídek - poslání katalogů za peníze - jsou hromady. NIC NEPOSÍLAT! Ale je to jen na vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.