Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přivýdělěk-lepení obálek,vaše zkušenosti?

Od: jituna* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,hledám někoho pro informace kdo má zkušenosti s přivýdělkem ohledně lepení obálek. např za jak dlouho jich musím kolik nachystat,jaký je za to výdělek atd,vím že to je určitě všude trochu jinačí,proto pište všichni co máte jakékoliv zkušenosti:) Moc dííííííky;)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Je to podvod, to Vám garantuji. Pošlete někomu, kdo Vám to nabídnul peníze, které žádá a nedostanete nic.

ladinpraha*
hodnocení

0x

On opravdu ještě někdo věří na domácí práci?

jita*

Já mám domácí práci,dělám dárkové tašky a už to dělám rok není všechno podvod.

kribelicka*

Jen jsem se chtěla zeptat, přes jakou firmu či agenturu vyrábíte dárkové tašky? Momentálně jsem na mateřské a také bych měla o takovou práci zájem. Děkuji :)

jita*

Mají plně obsazeno.I moje kamarádky mě prosily ale vážně nenabárají-plně obsazeno je to v Praze.Byla to náhoda deně jsem pročítala metro-noviny a tam jsem na to narazila.Jinak věřím že spousta dom.pracích je podvod.Tato práce co dělám je pouze pro invalidí důchodce já ho nemám ale manžel ano tak to vyšlo.

kribelicka*

Tak škoda, ale i tak moc děkuju za odpověď!

cyril*
hodnocení

0x

Bohužel, s lepením obálek Vám asi neporadím, zkušenosti mám pouze s lepením pytlíků a nijak moc to nevynášelo.

invaska
hodnocení

0x

Zkuste toto. Přivýdělek na PC, není to podvod. Může si přivydělat kdokoliv nad 18. Nenáročné, zvládne to každý.Hlavně nemusíte nikam nic investovat a je to bez závazků. Pište o info Invaska@seznam.cz.

mahulena

mně byla nabídnuta práce výroba šperků a prstenů,vypadá to věrohodně,ale mám poslat 150kč na katalog atd,pracuje takto někdo doma?*klik*

asta1

No nevím, ale jak chce někdo dopředu peníze, tak jde o podvod! Za katalog, kde najdete adresy firem,... někdo chce 150Kč? Když to vynásobíte, např. 100 lidma, kteří tento obnos pošlou, tak výsledek je snad jasný a opravdu výdělečný. Žádný zprostředkování, ale přímý kontakt. Takovýchto nabídek - poslání katalogů za peníze - jsou hromady. NIC NEPOSÍLAT! *stop* Ale je to jen na vás. ;)

kamilj*

HODIT DO KOŠE,JAK NĚKDO CHCE PENÍZE JE TO PODVOD .

buss
hodnocení

0x

když mám něco v hlavě... 30 000 ne neberte to

inzerceprace.cz/...

petulinka*
hodnocení

0x
Já sice nemám zkušenosti s lepením obálek,ale zkoušela jsem montáž propisek.Poslala peníze,ale bohužel nic nepřišlo.
I já naletěla,ale ted dělám domácí práci na PC,registrace je zdarma a bez vstupních poplatků.Jedná se o prohlížení reklamních emailů.Sice to zatím neni nějaká závratná suma,protože jsem nedávno začala,ale aspon něco.Pro info pište na petra.nemcova@klikni.cz. Jinak přeju hodně štěstí. A krásný den. Petula

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]