Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bakulky v podbříšku

Od: kacks* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,je mi teprve 16 a chtěla sem se zeptat v podbříšku ( aspon myslím že je to správně ) se mi objevilý takové malé ,, bakulky" ... neboli nic ... asi před měsícem jsem byla na ultrazvuku s jiným problémem a nic my nenašli od té doby sem u lékaře nebyla ... moje mamka tvrdí že to nic není a dokone tvrdí že je má taky .. chci se tedy zeptat jestli je to možné ... nebo po případě co by to mohlo být. Děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Kulky ale to je spíš něco jsem v těch místech už viděl, ale bakulky?

hodnocení

0x

Dávat lékařské rady na dálku je dost ošidné. Nemusí to být nic, můžou to být tukové nádory a nebo něco horšího. V každém takovém případě bys měla zajít k lékaři, aby se něco neprošvihlo.

Maminka má sice vždycky pravdu, ale v tomhle případě radím raději lékaře.

iz*
hodnocení

0x

Čemu říkáš bakulky?

kacks*

no spíš mi to připomíná takové menší hrbolky ( ale mám jich tam více cca 5,všíchni ale nejsou stejné velikosti) , jinak viditelné nejsou jen na pohmat ..

hodnocení

0x

Jsme ve špatném postavení k tvoření diagnóz. Proč? 1/ Málokdo z nás tady na Poradně je lékařem. 2/ Problém jsme neviděli na vlastní oči. A z pouhého popisu se těžko uhodne, co to je. Tudíž by to opravdu chtělo zajít k lékaři, abys byla klidná. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]