Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnost kandidát věd,versus doktor

Od: suzymon® odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer. Ne, že by na tom záleželo moc, ale už teď se zájmem sleduji, jak se moje hodnost mění. Je tomu asi deset, dvacet dní, byla jsem "kandidátem věd", (a to nebylo poprvé) asi 72 dobrých odpovědí, nevím přesně. Ale zase jsem se asi nečím provinila, neboť jsem byla suspendována na "pouhého" doktora. Dobré odpovědi jsou klasifikovány asi jako špatné, neboť místo 72 dobrých, mám 62, a za všechny ohodnocené odpovědi jsem byla potrestána úbytkem na hodnocení. Takže já neustále skáču. Jednou jsem kandidát věd, a hned druhý den jsem zase jenom doktor, a to jenom kvůli tomu, že se náhodou někomu moje odpověď líbila... Aby se v tom pes vyznal.

Upozorňuji, že mi nejde o triko, mám ho, líbí se mi, nálepku také mám, také se mi líbí, jen mne překvapuje to nelogické kolísání. Už bych byla raději, kdyby se nic vlevo nezobrazovalo. Nebo třeba jenom to, že jsem přihlášená, a tím to hasne. Když budu chtít, tak se sama mohu podívat na svou soukromou stránku a zjistit, jak si vedu, kdyby mi zase o to nějak vehementně šlo. Tohle mě spíše rozčiluje, protože v tom logiku nevidím a nutí mě v tom šťourat a bádat. Tak co Vy všichni na tohle? Vám to nevadí?

Jasně, že jsem si přečetla, že se moje ohodnocené odpovědi počítají jenom za poslední rok a tak dál...ale já tomu moc nerozumím. Odpovídám v tomto roce, tak co jako? Mám tomu rozumět tak, že jsem loni odpovídala málo? Fakt mi to jasné není.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono to funguje tak,že jestliže jste přesně před rokem v jednom jediném dni dostala např.10 správných odpovědí,tak rok a den nato,tedy za 366 dní,se těch 10 plus odpovědí odmaže z Vašeho konta.

hop®
hodnocení

0x

Suzy, nejde o kalendářní rok 2012, ale o "běžný rok", takže dnes máte započítaná hodnocení od 16.11.2011 do dnešního dne. A druhá věc - na dosaženou hodnost má vliv i procento ohodnocených odpovědí z celkového počtu odpovědí - za ten běžný rok...
doplněno 15.11.12 22:02:

Suzy, ještě si dovolím okomentavat několik Vašich citací:

"Ale zase jsem se asi nečím provinila, neboť jsem byla suspendována..." - NEPROVINILA, pouze jste byla v určité době méně aktivní, pravděpodobně asi před rokem...
"Dobré odpovědi jsou klasifikovány asi jako špatné... neboť ... jsem byla potrestána úbytkem na hodnocení. Takže já neustále skáču." SKÁČEME VŠICHNI, nahoru či dolů, jako v životě. A dobré odpovědi jsou hodnoceny (někdy) a špadné odpovědi hodnoceny nejsou (někdy) a to je vše...
"... a to jenom kvůli tomu, že se náhodou někomu moje odpověď líbila... " - ANO, bohužel nelze vymyslet a praktikovat OBJEKTIVNÍ hodnocení
A dovolte mi na závěr řečnickou otázku (nepotřebuji odpověď. jen se sama zamyslete): proč nepřestanete zkoumat vlastní hodnost a počet bodů, když (jak tvrdíte) Vám jde především o pomoc tazatelům?...
doplněno 15.11.12 22:38:

MOWLA: jen technická, končí-li dnes, tedy 15., musel začínat vloni 16., jak už jsem psal... ;)

hodnocení

Hope, už jsem to psala. Kdybych to neměla neustále před očima, tam vlevo, pod mým nickem, kde je znamenáno mé přihlášení, tak bych si toho ani nevšimla. Krucipísek. Tak malicherná zase nejsem. A od Vás mne tato připomínka zrovna dost mrzí. Snad byste už mohl za tu dobu, co mne znáte, nemusel podezírat z toho, že lpím na hodnocení. Připadlo mi to zvláštní. To je všechno. Snažila jsem se to vysvětlit srozumitelně, ale zrovna Vy jste to pochopil po svém. A to Vám zase pokládám jako "řečnickou" připomínku já. A pak, já nic netvrdím, já se ptám. A Vaše odpověď se mi nelíbí. A zamýšlet se nad sebou můžete v tomto případě i Vy.

Z mé strany to byla zvědavost. Děje se to už delší dobu. Takže než jsem já začala reagovat a ptát se, uběhla dost dlouhá doba. A snad mám právo se zeptat, když něčemu nerozumím. Nemusíte mne hned umravňovat, a zrovna Vy. A i kdyby tomu tak nakrásně bylo, a byl by to skutečně můj nedostatek v charakteru, tak ani Vy nejste bezúhonný, a ani já nevypichuji Vaše nedostatky, i když si jich kolikrát vědoma jsem. Pomyslím si své a nerýpu do Vás.

doplněno 16.11.12 00:17:

Hezky jste vypíchl určité věty z mého dotazu. Ale zapoměl jste na tu nejdůležitější. A ta je "Aby se v tom pes vyznal". Podle té jste mohl pochopit, že to tak vážně, jako jste to vzal Vy, já teda zrovna neberu.

hodnocení

0x

Tedy suzymon, při vší úctě - vždyť se to tu promílá prakticky ob týden, krom jiného je to i v sekci FAQ...

K Vaší otázce - ano, máme to tak všichni a ne, mě to nevadí, dá se říct, že nějaké hodnocení mi je u ).( ... no prostě je mi to jedno, je mi to putna. Nejsem tu od toho, aby mě někdo plácal obdivně po rameni.

hodnocení

Promon, já vím, ale prostě mi to přišlo nelogické. Otevřu počítač, poradnu a vidím - hodnost csc, kandidát, pak doktor, a pořád se to houpe, jednou 72 hod.odp. za dva dny poté 61, když mezi tím přibyla další hodnocení, to mi připadá k ničemu. Vůbec bych to nezobrazovala. Je to k ničemu. To jsem chtěla říci. Je to proti mé logice. Zdůrazňuji, MÉ logice. Třeba to je pro jiné naprosto jasné. Já už se tady kolikrát směju a čekám, kdy ze mne bude zase student... :D Alespoň omládnu.

Ale co se týče toho "poplácání" po rameni, to se bez mučení přiznám, to mi vždycky udělá dobře. Nemusí být obdivné, stačí obyčejné, kamarádské, takové přátelské, no...snad jsem to uměla vyjádřit prostě. S

mowla*
hodnocení

0x

No jo - jenom za poslední rok... Ten - pro dnešek - tedy končí-li dnes, začínal 15. 11. 2011...

;)

Zřejmě jsi měla někdy před rokem ´dobrý den´ a spoustu ohodnocených odpovědí a ty se někdy v nedávné minulosti přestaly do hodnosti počítat...

:-D

doplněno 15.11.12 22:51:

No jo, Hope, pravda pravdoucí... ;) Logický renonc... :-D - ale když máme dneska toho dnešního Silvetra, tak si to ´vodpusím´... Tedy - odpustí-li mi i Suzymon...

*hi*

doplněno 15.11.12 22:52:

Sakra - a ještě překlep - já si to, pochopitelně - vodpustím...

*smich*

hop®

Radši si to vodpust, nebo Tě vopusím... *smich*

doplněno 15.11.12 22:57:

"Silvetra" :-P

mowla*

No jo - do pr...čic - to by taky mohlo být bráno jako ´harašení´...

*haha*

doplněno 15.11.12 22:58:

Asi už mi koktá i klábosnice...;)

hop®

hlavně, že jsme si poklávesili *smich*

hodnocení

Mowlo, ani nevím, co bych zrovna Tobě měla "vodpouštět" ;) Všechno je v pohodě. Akorát mě naštval zrovna před chvílí Hop, protože rejpal, a tomu jsem to napsala...*klik*

mowla*

To je jenom takové špičkování...

;)

V nedávno minulých dnech (o něco více, než dva týdny zpět) jsem si všimnul něčeho podobného, jako ty (´neposkakovala´ mi hodnost, ale počet ohodnocených otázek ano - máš pravdu, že pod avatarem jsou čísla hodně na očích) - přibyla mi jedna či dvě ohodnocení, pak jedna či dvě ubyla, pak zase přibyla, pak zase ubyla (podobně se měnil i celkový počet mých odpovědí!) - a protože já tady ještě nejsem rok, nemohlo to být tím, že mi mizí ta hodnocení starší roku - schíza... *smich*

Tak jsem napsal Adminovi, že systém ´laškuje´... Odpověď byla jednoduchá - Admin dělal pořádek v položených otázkách a rubrikách, do nichž byly vloženy/patří - a pokud otázku přehodil do Volné diskuse, zmizelo samozřejmě ohodnocení (tato rubrika není hodnocena) a zmizel i příslušný počet odpovědí z celkových (vydedukoval jsem si, že ani tyto nehodnocené odpovědi nejsou do celkového počtu - zřejmě kvůli nezkreslování procenta úspěšnosti, zahruty) ... No - a protože Admin ´uklízel´ otázky položené před delším časem, nebyly generovány maily informující o jejich přesunu mezi rubrikami (ty se generují jen do určitého stáří otázky).

Je to jednoduché vysvětlení... Počty - podle mne, mohou i nadále kolísat - aspoň mně kolísají...

;)

doplněno 16.11.12 00:36:

BTW - Admine - doufám, že jsem ´nevyplácnul´ nějakou tajnost... :-D

presne jak pises, mel jsem pred tim hekticke obdobi a mel jsem zpozdeni 6tis otazek. cim vetsi me zpozdeni tim vetsi pravdepodobnost, ze spatne zarazene otazky nasbiraji hodnoceni: poznani cehokoliv, recepty, reseni prikladu.
cekal bych, ze me zdupe kartaginec, ktery jich tam ma vzdy spoustu a presunem o ne prijde.
je to proste jen uklid, odmazanim par kousku hodnoceni v celkovem poctu bych nic neziskal - vic prace nez uspor, moznost nakrknuti uzivatelu... neni v mem zajmu neco takoveho delat umyslne :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Jsem doktor a abych byla kandidát věd tak musím mít stejný počet spíš vyšší.Příklad:1300odpovědí z toho 130dobrých hodnocení(delitelno desíti).Když budu mít 1400 odpovědí a 132dobrých zůstávám na doktoru.Když 1400 a 142dobrých jsem už kandidát věd.Přesně před rokem až doposud jsem nasbírala 133odpovědí(hodnocené) ovšem celkový součet je 313.Klesá to,jelikož když v říjnu 2011 jsem nasbírala 16dobrých a v říjnu 2012 pouze 8 tak se mi rozdíl odečte.Tak je to.Nasbírala je fráze,aby někdo nechytal za slovíčko že jsem sběratel.
doplněno 16.11.12 02:38: Stejně nejde o život tak co...
doplněno 16.11.12 03:32: Jentak mimochodem.Stále prolínáte slova-zase byla potrestána-čím jsem se provinila.Silné slova když všichni víme,že před rokem jste opravdu byla méně aktivní.V celku pochopitelné.Stále se Vás to drží...a nepustí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]