nevíte někdo jak postupovat, když chci dát reportáž do Občanského juda nebo do Na vlastní oči? Na netu není na tyto pořady kontakt, pouze do Černých ovcí.Podělte se, pokud máte zkušenosti.Díky.
já- Jedině zavolat TV.NOVA,tam řekni at tě přepoji na občanské-judo budeš muset mět trpělivost a volat každou chvylku mají pořád obsazeno ale jen tak se sními spojiš tak jako já jinak to nejde jen volat až se konečně dovolaš tak už ti ona sama dá pokyny co bude nasledovat zadaž jen kantakt telefon oni se potom sami ozvou,přiji hezké pořizeni tak jako já.SO.
ja2*
nensy, díky, že jsi reagovala na mou prosbu.Volám tam od pondělka, ale mají tam pouze záznamník, na který jsem již několikrát nahlásila své iniciály, ale nikdo se neozývá.Nevím co s tím dělat.
nensy*
já -Musíš mit trpělivost já se dovola a popovidala si přímo z Redaktorkou tak jsem zaslala oc co jde, ale půl roku to trvalo než se ozvaly.Potom už to šlo rychle do týdne byli u mě do měsice to bylo v TV.SO.
ja2*
nensy - jejda to je doba, já mám obavy, že nám v případu vyprší asi za dva měsíce promlčecí doba, tak to je fakt zoufalá situace. Nensy, na jaké číslo jsi prosím volala?
Na výše uvedeným čísle je neustále každý den záznamník.
nensy*
já-Zlati volej-TV. NOVA,ozve se ti spojovatelka tam řekneš koho požaduješ pokud nejsou v terenu ozve se ti někdo musíš mit trpělivost a jen volat třeba každou hodinu jedině tak se dovoláš.Já měla to samé měj trpělivost volej- i mě to stalo penize.SO.
oldfox
Pozde,ale lepsi nez nikdy.
Pokud hrozi promlceni,skus SOS poradnu spotrebitele{na webu}.Jsou tam i telefonni kontakty pro poradnu na telefonu.I kdyz ti neporadi konkretne v tvem pripade,jiste ti poradi ohledne toho,jak neprossvihnout promlceci dobu.
Strejc, děkuji, ani na tyto odkazy jsem ,ale nedostala odpověď.Dovolala jsem se však na tel 603148280 TV NOVA pro JM, kde mi pán sdělil adresu na TV NOVA ,kam mám prý poslat popis problému i s případnými dokumenty a čekat zda se někdo ozve. Tak zkusím a pak dám vědět.
Doporučuji použít e-mail adresy s požadavkem na potvrzení o přečtení vámi zaslané zprávy (která alespoň v nástinu popíše téma). Pokud potvrzení přijde, budete mít alespoň jistotu, že se vaše vyjádření někam dostalo a podstaně větší naději na odpověď. Souběžně pak pokračujte i po telefonické cestě. Přeji mnoho štěstí
ja2*
strejc - děkuji,jsem ráda za každou radičku. Zkusím.
tv nova, brno
Dovoluji si dopresnit informace ke zverejnenemu telefonnimu kontaktu na brnenskou redakci Novy - Na tomto telefonu neni mozne zjistit ZADNOU jinou informaci, nez postovni adresu na redakci poradu Obcanske judo nebo Na vlastni oci. Tato adresa je: redakce (nazev poradu, doplnte dle vlastniho uvazeni) TV Nova Kříženeckého nám. 5 152 00 Praha - Barrandov V dopise uvedte strucne a jasne popis problemu, prilozte kopie vsech podstatnych pisemnych dokumentu podporujicich vase tvrzeni (staci jen nejdulezitejsi, ne rozsudky s oduvodnenimi o stovkach stran). Pripojte i kontakt na vas, nejlepe cislo mobilniho telefonu nebo e-mail. Na zverejnenem telefonnim cisle 603 148 280 muzete kontaktovat pouze redaktory aktualniho zpravodajstvi z jizni Moravy. Ti ale ZADNY primy kontakt na redakce publicistiky v Praze nemaji. Nezadejte prosim po nich zadne informace o stavu vasi zadosti, podnetu, nametu... apod. Redaktori v Brne nemaji ZADNOU moznost tuto skutecnost zjistit a sdelit vam ji. Naopak se na ne muzete obracet s informacemi o aktualne se odehravajicich zajimavych udalostech, s informacemi souvisejicimi s aktualnimi celostatne dulezitymi kauzami, s konkrétními informacemi o korupci, trestní odpovědnosti veřejných činitelů, zneužívání mezer v zákonech apod.
tak jsem se dovolala, přes prázdniny se reportáže netočí, lze poslat písemné nastínění námětu, avšak denně jich údajně chodí kolem 200, po prázdninách tedy bude několika měsíční čekací doba na zveřejnění.
nensy*
já-Já jasem ti to naznačila že to je dlouhá doba já jasem musela čekat. Taky jsem musela být trpělivam myslím ted už jen čekat třeba se usměje štěstí na tebe moc ti to přeji.SO.
ja2*
nensy - děkuju ti, jsi opravdu moc hodná.
ja2*
nensy, zjistila jsem z jiné rubriky, že jsi po operaci srdce a astmatička-já taky.Kolik ti je let?
nensy*
já-Prosím popovidame o tom na meilu nerada bych tu něco více rozepisovala o mé bolesti.
ja2*
nensy - chápu to, i pro mě by to bylo nepříjemný, jen nevím jak se ¨neveřejně odtajnit?¨
Nejlépe by bylo, potvrdit Upozornit na odpověď e-mailem. A pak už je to vaše spojení jednoduché. Pokud to uděláte obě, nic vám nestojí v cestě (tam si sdělte své adresy)... Zdravím
dobry den,uz znate odpoved na otatzku jak poslat reportaz ...?nasla jsem chybu v kalendari a slysela jsem ze se za to dostava 1000kc.poradite mi?prosim?Dekuji
nensy*
geniuska-Stačí to odeslat -Občanské Judo adresa je na WWW strankach TV-NOVA SO.
Dobrý den, včera jsem shlédla váš pořad v Občanském judu o pile, která hlukem obtěžuje okolní obyvatele/zapomněla jsem jméno obce/.
Jedna z důležitých informací pro veřejnost je ,zda byl provoz řádně povolen dotčenými orgány státní správy,zda byla v preventivním dozoru posouzena projektová dokumentace, včetně hlukové studie, která má být její součástí.Zda při kolaudačním řízení byl hodnocen negativní vliv na životní prostředí- posuzuje jak hygienik tak odbor život. prostředí, na základě měření hluku.Toto vše v souladu se zákonem o veřejném zdraví.Pokud by provoz pily neprošel tímto řízením a jako by tam spadnul z nebebyl by postup kompetentních orgánů zcela jasně definován.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.