Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušená smetana v sypátku

Od: pu® odpovědí: 17 změna:

Zdravím všechny *slunce* Nevěděli byste někdo, prosím, kde sehnat smetanku do kávy v sypátku? V takovém, v jakém se prodává třeba sůl. Prostě v kulatém válečku, ze kterého se dávkuje. Už se tak dá sehnat i cukr, ale smetanka ne *nevi* Hledala jsem v Tescu, Globusu a v Lidlu. Nemůžu najít - všude jen ty hliníkové sáčky s uzavíráním nahoře. Ne že by na nich bylo něco špatného, ale dělám příteli dárkový balíček (miluje kafe), a tam bych to chtěla přidat... Opožděné Vánoce :D Díky za tip!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

pu. Takové sypátko asi težko najdeš.*nevi* Sušená smetana je silně hydroskopická. Ve vlhkém prostředí z ní dokáže být během pár dní jakási tvrdá hmota. Takže bys stále to sypátko musela vymývat. Udělej příteli radost jinak ;)

pu®
hodnocení

Když já ho právě viděla u někoho v kanceláři, dokonce jsem se i zeptala, odkud ho dotyčný má, ovšem nevzpomněl si *nevi* S tím zatvrdnutím máte pravdu, ovšem to by ta smetanka při přítelově spotřebě kafe fakt nestihla *smich* Koukám všude, kam vlezu, i ve večerkách (tam někdy člověk najde, co by fakt nečekal), ale nic. Tak si říkám, jestli to někde někdo nevídá, nekupuje...

binka*

Pu, tak kupte takovou tu skleněnou dózičku na cukr. Víte co myslím? Na jedno otočení se vysype jedna dávka. Smetanku kupujte i nadále v pytlíku, nebo v čem se prodává a vždy jen přesypete do skla. :)

pu®
hodnocení

Zdravím, Binko! Jo, to mě taky napadlo - jenže mně se ta dóza nelíbí *hi* Já vím, děs. Já jsem si prostě umanula, že chci tohleto sypátko, a teď mi to nedá spát :D Tak musím ještě prolézt pár obchodů, třeba na to někde narazím... *uf*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pu, něco jsem našel, asi to nebude ono, ale pro inspiraci.

kulina.cz/...

abeceda.eu/...

kuchynskedoplnky.cz/...

pu®
hodnocení

Ladine, díky - není to ono *hi* , ale díky za snahu. Na netu jsem taky hledala, nenašla. Já fakt nevím, kde to ten dotyčný sehnal, u kterého jsem to viděla. Ale bylo to v Čechách, to potvrdil, tak to přece nemůže být takový problém.. *bum* Tak a teď už to prostě musím někde najít, i kdybych nechtěla - bojový úkol *smich*

marenka*
hodnocení

0x

Pů, Ty mi dáváš. Pořád hledám smetanu v sypátku. *vtip* Nedá mi to. Našla jsem jenom v obrázcích cosi, co by mohlo být ono, ale ve zboží to prostě nikde není. Podívej se na první obrázek, je to ono? To modré, vedle smetany v sáčku.

obrazky.cz/...

pu®
hodnocení

Jóóó! TO JE ONO! *hej**placni**pusa* Přesně, přesně to je ono. Tak teď ještě, kde to sehnat *smich* Ale má to jméno - Carmen, tak to je dobrý začátek, znám tu smetanku v pytlíku, tak budu koukat po sypátku. Ale když ten obrázek rozklikneš, steně se to hodí někam jinam... Oni mi to prostě nechtěj prodat! *bum*

marenka*

No právě že jsem ho rozklikávala jak blb, hledala na stránkách výrobce a nikde nic. *smich* Jinak supr, to jsem ráda, že už víme trochu víc. *ua*

doplněno 04.01.11 20:27:

Pro ostatní ;)

doplněno 04.01.11 20:37:

Půůůůůůůůůůůůů já to našla *ua*

nakoupimevam.cz/...

doplněno 04.01.11 20:43:

Teď jsem si všimla, že jí má Jolinar. No paráda. To jsem ráda i za vás obě, umím si představit, jakou budete mít obě radost. *uspech*

To mě baví.

Sušená smetana v sypátku
jolinar*

Pu, já smetánku ve válečku koupila u nás u černocha, zítra tam mrknu, jestli jí náhodou ještě nemá a písnu :)

doplněno 04.01.11 20:27:

To je ona, tu máme taky :)

pu®
hodnocení

Jééééé *hej* Joli, no to by bylo super! Moc díky! Když už bych tam jela, vzala bych něco ke spíchnutí *hi*:D Zrovna jsem na Vás nedávno myslela, rozpad se mi totiž povlak na méďapolštář, tak bych potřebovala ušít nový... Ovšem bez smetanky *stop* , takže se tužte, je to ve Vašem výdělečném zájmu! *smich* Né, pardon, fakt, jestli to nemáte úplně z ruky, tak mi dejte vědět, budu moc ráda! Díky moc nejvíc! *pusa*

doplněno 04.01.11 20:30:

Máří, no přesně, já to taky hledala na té stránce, pak přes google, na stránkách výrobce...a nic! Nechápu. Že by o to nebyl zájem a už se to nevyrábělo? *nevi* Tak teď budu doufat v Joli. *modla*

jolinar*

Je to u nás asi 300 metrů od baráku, stavím se tam až pojedu z práce :)

pu®
hodnocení

Jéé, holky moje! *pusa**pusa* (abyste se nehádaly :D ) No to je super, tak kdyby Joli nesehnala, budu to muset objednat přes net (sice to by teda byl nákup, fakt by se jim hrozně vyplatilo mi dělat takovou dovážku *smich* ), poslat k našim (jak výhodné je býti z Ostravy..), nechat je to poslat mně...a dát příteli vánoční dárek k narozeninám (v březnu)! *haha* A tak to vidím spíš na procházku do večerky u Joli, což ovšem nevadí *tanec* Tak budu čekat na zprávu, díky moc!

doplněno 04.01.11 21:47:

Klídek, Máří, já ti trochu z té smetany odsypu a pošlu v obálce, aby ti to nebylo líto, jo? :-P

marenka*

To si ještě rozmyslím, jestli se s vámi budu ještě kamarádit. *fn*

lidus*
hodnocení

0x

Lehká pomoc, taková sypátka skleněná s nerez tyčkou vevnitř mají v Ikei, my je kupovali balené po dvou kusech 1 je cukr, druhé je smetana ale tekutá, tak musíte koupit dvě balení a na smetanu sypkou použít to na cukr, časem využijete i ty zbylé skleněné nádoby jen předěláte vršek.

jolinar*

Pu, tak bohužel už jí nevede :( Ale kdybych jí někde viděla tak ji koupím. :)

pu®
hodnocení

*plac* Já to tušila. Ona to ta firma už asi fakt nevyrábí, a jestli došly zásoby, tak prostě není, neseženu *plac* Joli, ale díky moc! *pusa* A s tím povlakem napíšu e-mail, pokud ještě zvládáte i šít, méďapolštář chudák trpí *placni* Díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]