Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsem koupil účet z jedné online mmorpg hry. Prodejce chtěl poslat peníze předem na účet a slíbil že hned jak mu přijdou peníze tak mi dá id a heslo. Po odeslání peněz uběhl týden a prodejce neodpovídá a vymazal si mě z přátel. Takže mě normálně podvedl...Myslíte že za to může mít nějaký trest nebo je to zkrátka moje chyba že sem mu na to skočil?
Podvedl tě. Napiš mu ať peníze pošle zpět, nebo vše předáš policii. Kupovat účet k nějaké MMO za více než 5.000,-? Fakt by mne zajímalo o jakou hru se jedná a předpokládám, že to nebude nějaké zapadlé freetoplay, takže skoro určitě jde také o porušení pravidel hry.
V podmínkách se kterými musí člověk při vytváření účtu souhlasit je skoro určitě také uveden jeden důležitý fakt, a sice, že vytvářený herní účet je majetkem firmy která s ním může jakkoliv nakládat a jeho prodej nebo koupě je nelegální.
Přes 5000? Hm, no asi když je někdo tak bohatý na takovéhle vyhazování peněz, tak si i takovou blbost může dovolit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.