Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním nefunkční žárovky

Od: katta* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den

Nevíte, kde by se dali sehnat rozbité nefukční žárovky? Potřebuji je na ruční tvorbu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Ve sběrném dvoře, nebo v místě zpětného odběru.

Nevím ale, jak pochodíte, dozor nad tím je poměrně přísný. . .

pu®
hodnocení

0x

Rozbité nemáme, ale máme hromadu nerozbitých, akorát nepoužitelných... nehodily by se? Jsou totiž na jiné napětí, než je dneska v sítích - celou tu dobu je nám líto je vyhodit. Kdybyste je využila, bylo by to super. Jsou to klasické žárovky "edisonky" stovky... Kdyby se Vám hodily, tak prosím napište, rádi předáme. A rozbít si je můžete i sama, je-li to nutné. ;)

katta*
hodnocení

určitě bych je brala, jen nevím, jestli zrovna stovky, stacilo by mi jich tak 10, 20, ale brala bych je.

sebod*

katto. A jestli to není tajné, co s nimi děláš? Já hledám všechny možné nápady, protože mám doma malou výtvarnici a inspirace se proto hodí*hej*

pu®

Katto, já myslela "stovky" jako stowattovky *smich* (abyste prostě měla představu, co je to zač). Prosím napište mi sem e-mail, já se Vám na něj ozvu a domluvíme detaily (nejste registrovaná, a tak nemůžu použít vnitřní poštu - a svůj soukromý mejl se mi sem, pardon, dávat nechce). Máme jich asi tak 60, ale zbavíme se rádi i dvaceti. A hlavně jsme rádi, že je někdo ještě využije, to bude moc fajn. Sebod, kdybyste chtěla a mladá výtvarnice se inspirovala, zbylých 40 je Vašich *smich*

spokk

Pokud ještě nějaké zbudou, taky bych klidně nějaké odebrala.. ;) Případně moooc děkuji!

pu®

No, tazatelka se neozývá, tak nevím...napište mi sem svůj e-mail, nebo se registrujte, abych mohla napsat vnitřní poštou. S radostí se domluvím na odběru, fakt se nám nechce žárovky jen tak vyhazovat, jen prostě to použití... *nevi* Co s nimi zamýšlíte? Jsem zvědavá :)

spokk

Email je: barbushak [zavináč] seznam.cz. Ráda bych je využila ve skautu - k jedné hře a pak zbytek na výzdobu. Že bychom si je obarvily a rozvěsily (něco jako řetěz) :-D. Nebo uvidíme, co napadne ještě ostatní vedoucí.:) Aspoň to bude mít využití.;) Zaujalo mě to. :)

buss
hodnocení

0x

To se přece háže do popelnice, že.

hodnocení

0x

Pokud je opravdu velká poptávka.. je možnost to koupit u ťamana.. u nás mají jakési žarovky za 10 czk..doba svitu v kuse asi 5 hodin :)

Opravdu kvalitní...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]