Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Nevíte, kde by se dali sehnat rozbité nefukční žárovky? Potřebuji je na ruční tvorbu.
Rozbité nemáme, ale máme hromadu nerozbitých, akorát nepoužitelných... nehodily by se? Jsou totiž na jiné napětí, než je dneska v sítích - celou tu dobu je nám líto je vyhodit. Kdybyste je využila, bylo by to super. Jsou to klasické žárovky "edisonky" stovky... Kdyby se Vám hodily, tak prosím napište, rádi předáme. A rozbít si je můžete i sama, je-li to nutné.
určitě bych je brala, jen nevím, jestli zrovna stovky, stacilo by mi jich tak 10, 20, ale brala bych je.
katto. A jestli to není tajné, co s nimi děláš? Já hledám všechny možné nápady, protože mám doma malou výtvarnici a inspirace se proto hodí
Katto, já myslela "stovky" jako stowattovky (abyste prostě měla představu, co je to zač). Prosím napište mi sem e-mail, já se Vám na něj ozvu a domluvíme detaily (nejste registrovaná, a tak nemůžu použít vnitřní poštu - a svůj soukromý mejl se mi sem, pardon, dávat nechce). Máme jich asi tak 60, ale zbavíme se rádi i dvaceti. A hlavně jsme rádi, že je někdo ještě využije, to bude moc fajn. Sebod, kdybyste chtěla a mladá výtvarnice se inspirovala, zbylých 40 je Vašich
No, tazatelka se neozývá, tak nevím...napište mi sem svůj e-mail, nebo se registrujte, abych mohla napsat vnitřní poštou. S radostí se domluvím na odběru, fakt se nám nechce žárovky jen tak vyhazovat, jen prostě to použití... Co s nimi zamýšlíte? Jsem zvědavá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.